reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oooo widac ze na powietrzu urzedujecie dziewczyny, bo puuuchyyyy!!!!!;-)
Elcia, no to niech Wam szybko zleci z tym remontem, bo to faktycznie ciagle jakby sie w balaganie mieszkalo... Ale za to potem na pewno ladniutko bedzie:tak:
Jutrzenka, to chyba Wam przynajmniej powysychalo wokol domu, co? No wlasnie najgorsza taka duchota przed burza jak nie ma czym oddychac;-)
A u nas jeszcze duza wilgotnosc bywa i bez klimy nie da rady wytrzymac, a juz w samochodzie to calkowicie by sie czlowiek ugotowal...
Ewedja, wstyd sie przyznac, ale z nas kibice kiepscy... Ale oczywiscie sie cieszymy jak nasi zdobywaja jakies trofea na swiecie:-)... Mam nadzieje ze w tym roku Montreal troche wiecej szczescia Kubicy przyniesie:-):-)....

reklama
Cześć!:tak:

Dziś wstałam o 5 rano tak przeżywałam wyprawę :-D ale łowy się udały :-) Niebieski rower i fotelik dla Julci :-) Cieszę się jak dziecko :-D Już dziś śmigaliśmy we trójkę :tak:

Kasia odpoczywaj kobieto!

Weronika ja się uzależniłam od bloga Dorotus :-D Boska jest!

Kacha to się pewnie domownicy cieszą z Twoich fantazji kulinarnych :-D

Elcia jak w pracy?

I co tam jeszcze? hmmm....

Dziecko moje śpi, D gdzieś wybył, pies łazi i wrażeń szuka... w tv durna debata... :eek:

witam :-)
nie wiem co pisać bo jakoś nastroju nie mam. W sobotę byliśmy na dwóch grillach i na drugim tak mnie komary pogryzły że :szok::szok::szok: wyssały za mnie całe natchnienie. A wczoraj byliśmy jeszcze na pokazach urządzeń rolniczych i zwierząt. Łukasz był zafascynowany traktorami :tak::tak:i nawet zmusił M. do tańca:-D:-D:-D

paula- no to fajnie ze masz już rowerek:tak::tak:
kasiamaj- odpoczywaj ile sie da:tak::tak:

hop, hop!!!!

Gdzie się podziewacie? :-D

Aga :-D mówisz komary Ci natchnienie wyssały? :-D:-D:-D a to dobre...

U nas dziś moookroooo...

Pranko się kończy to powieszę a jak Niunia nie uśnie (teraz poleguje) to może wyjdziemy na dwór ;-):tak:

edit. Gwiazdeczka usnęła... :-D

Ostatnia edycja:
O rany ale rzeczywiscie cisza na watku! :szok::szok:

Ja z reszta tez duzo nie napisze, padnieta jestem, lece spac...:cool:

Paula- no to cyklistka jestes...:-) Wrzuc foty nowego nabytku...:tak::-)
Aga- a wiesz ze ja komara to juz daaawno nie widzialam...:no: No ale pewnie zobacze niejednego w Polsce nad morzem he he...:-D

siemka!!!

u nas po staremu:)
plac zabaw, mundial,plaża,mundial,zakupy....:-D

Ewedja ogladałaś wczoraj??? ale Italia miala mecz;-)

pozdrawiam! paaaa:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
ciao ciao

my juz dawno po sniadaniu, szykujemy sie na spacerek

dotka ogladalam w Italii zaloba narodowa dzis :)
a w niedziele ogladalismy Algierie i mialam pol tuzina ludzi na obiedzie, no i zaden z dwoch wynikow nam sie nie podobal

pozdrawiam wszystkich
milego dzionka

Do góry