reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia- u nas dziś nie spadła ani jedna kropla deszczu. A jak mówią o całej Polsce to najczęściej maja na myśli centrum i zachód u nas na wschodzie jest zawsze inna pogoda niż zapowiadają:-D:-D:-D
kasiamaj- też bym zjadła jakiegoś mięska, ale u mnie chyba jakaś zupa:sorry2:
agula- ja dajesz sobie rade z dwójką dzieciaczków? wysyłam słoneczko

Na początku myślałam,że będzie mi ciężko i,że napewno sobie nie poradze ale jest świetnie.
Czasami brakuje mi czasu dla siebie ale staram się sobie tak zorganizować czas,żeby wszystko było ok:tak:
Dzięki za słoneczko;-)

reklama
Nic,narazie zmykam-dziewczynki poszły spać a na mnie już czeka pachnaca,gorąca kapiel-tez mi się coś należy:-D
Postaram się jeszcze pózniej zagladnąć-o ile mój nie zajmie kompa jak wróci z pracy:wściekła/y:

Miłego popołudnia;-)

Hej!!!

My już po lapisowaniu ząbków! Jula była bardzo grzeczna poza tym że nie dała zajrzeć od spodu do ząbków... ale może następnym razem... :-):-):-)
Następna wizyta za tydzień :tak:

Agula witaj w naszym gronie! :tak:

Aga to Ci fanie z tym słońcem...

Wszystkim życzę miłego dnia i będę wieczorem.

Muszę ogarnąć chatę bo klientka przyjdzie ;-):-)

A u nas ciągle leje. Podobno Kraków w dużej mierze jest sparaliżowany przez tę ulewę. A dzieci mi roznosi przez brak powietrza i spaceru. Teraz właśnie biegają po domu i uadają że chlapią się wodą. Ile śmiechu przy tym ma Małgośka to wam mówię.

Dziewczyny znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się much? Mamy w domu plage małych much- wyglądają jak zwykłe muchy tylko że są dużo mniejsze. Mówię Wam masakra jakaś. W kuchni sufit jest czarny. Bleeeeeeeeee

Agula ile razy piszę posta zapominam się z Tobą przywitać. Witaj w naszym gronie i pisz jak najwięcej bo my to równe babki jesteśmy :/

Weronika najprostsze tak na przyszłość byłoby chyba zawieszenie moskitier w oknach które otwierasz ;-) wtedy nic nie wleci... ;-) ale jak już są w domu to może tradycyjnie... Paskudne lepy pod sufitem ;-):tak:

chłopaki spią;-)

Aga dzieki za słoneczko!!! ale przebyło dluga droge....i rzeczywiscie u nas świeci:tak::tak:
ładnie się zrobiło-niebo błekitne....mały wstanie, to pojdziemy troche na dwór:-)

u nas tez prognozy rzadko sie sprawdzają....z tego co mówią, to od kilku dni powinno padac...a jakos jeszcze nie padało...hihi....no dobra-tfu!! tfu!!! bo zaraz zacznie lać:-D

za blokiem robią kolejny plac zabaw-ponoć mają skonczyc na dzien dziecka....no fajnieee....to bedzie juz trezci plac zabaw na osiedlu,dzieci sie ucieszą:-)

a! odnosnie much,muszek...u nas tego mało...codziennie mamy wszystkie okna pootwierane i była jedna mucha pare dni temu:-D...chcialam Krzysiowi pokazac (juz dawno mu obiecałam) ale pies ją dorwał :/...latem bedzie ich wiecej...na szczescie komarów prawie nie ma....ponoc nie lubią morza, no ale wiadomo jak gdzies blisko morza są jakies inne zbiorniki z wodą, to i komary mozna znalezc...
ale jak juz pisze o tych małych stworzonkach, to powiem Wam,ze najbardziej boje się kleszczy!!!

no dobraaa....dziecko sie budzi...paaaaaaaaaa:-):-):-)cmok!:-)juz juz spadke robie:-D

reklama
a moi pojechali do marketu - taka odskocznia

kurde, oglądam zdjęcia z zalanego południa i przypomina mi się powódź z 1997 r. :-(
a deszcz ma padać i padać....

Do góry