reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiacur dzięki za rady ale to właśnie nie są owocówki. Są troszkę większe od owocówek. Podobno raid na muchy jest dobry więc jutro kupię i zobaczymy.

bry ;-)

co porabiacie????

ale mam lenia..chce ktoś trochę????
Paula-brawo dla Julki-a na czym to lapisowanie polegało???
Weroniczka-przykro mi ..nie znam sposobu na muchy....a może tak jak Paula pisała z tą moskitierą???

byłam pytać dziś o te rolety -i na nasze okno velux-a najtańsza ponad 100zł. a taka oryginalna razem z roletą i żaluzją ..ponad 300 :szok::szok::szok:-kurna żeby to jeszcze było moje własne okno....:zawstydzona/y:

agula :tak::-D
asia no maja juz tego dosc ale ja ze wzgledu na te moje problemy nie potrafie sie tym martwic :-p
kasia maj wezz cos fajniejszego bys dalaa. lenia to mam wlasnegoo
weroniczkaaaaaaa nie martw sie muszkami w koncu to tez zwierzatkaa. moze zacznij sie z nimi przyjaznic ??

No tak Stefanka a Staś od dawna mnie molestuje o własne zwierzątko to teraz ma ich dddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżzoooooooooo.

Hej przekupy!!!:-):-):-)

jeju... tak oglądam wiadomości i szok... tylko współczuć :-( w kilka dni można stracić dorobek całego życia... :sorry::zawstydzona/y:

Julinka moja już śpi :-) padła... ząbki jeszcze nie poczarniały :dry: Powiedziała panu doktorowi "psijdę jeszcze do Ciebie" :-D:-D:-D:-) dumna z niej jestem :-)

Poza tym to w sobotę rano uśmialiśmy się z D do łez... :-D:-D:-D Córa nasza się obudziła podniosła główkę i mówi "Mama lobaki chodzą na lęku" :-D:-D:-D od razu się skapnęłam że zdrętwiała jej rączka :-D:-D:-D potem mówiła "tsymaj ląkę" :-D boże jaka ona Kochana :-D:-D:-D

Agula hehehe... :-D

Stefanka to nie zapuszczasz tej łysiny? :-)

Asia pamiętaj że stefcia tak z miłości do Ciebie nie żeby po złości ;-):-D

Jutrzenka u was pech dalej trzyma? Już auto ogarnięte?

Dota daleko od Ciebie mama mieszka?

Kasiamaj Pan wycisnął taką żółtą mazię na szkiełko a potem pensetką i kawałeczkiem wacika umoczył w tym i pomalował ząbki :-) trwało to kilka sekund. młoda to wylizywała ale w smaku ponoć słodkie... Na razie tylko jedyneczki na górze ma pomalowane. Może następnym razem da tam od środka pomazać... ;-)

Kata pytałaś czy nie można normalnym robotem zrobić? hmmm... Ja mam tylko zwykły mikser poza tym to tą miskę od maszyny do lodów chowa się na kilka godz przed do zamrażarki i w takim zamrożonym sie tworzy te lody... muszę poczytać...;-)

Kacha
produkujecie? :-D:-D:-D

Viki macie już neta?

Magda melduj się...

Grzechotka jak Twój łobuz?

Sylwia hop, hop!!!

O Agacie już nie wspomnę... :-p

Ale te baby się obijają...

Ostatnia edycja:
Paula ale post:szok::szok::szok:;-);-)

moja mama mieszka 200km od nas...to nie jest duzo...widujemy sie srednio 3-4 razy w roku;-)

Agusia no to Twoj mąż jest pewnie idolem wiekszosci naszych maluchów:tak:

ale u nas ladny wieczór za oknem...

jejku nie chce mi sie wiecej pisac:sorry2: ale z checia poczytam co u Was;-):-)

Stefa-wybieraj.. :-pmam pod ręką mleko z miodem,kinder bueno, kinder pingui...i męża...:-):-p
Paula-dzielna Julcia-no to strasznie to nie wyglądało...myslałam że to coś bardziej poważnego.
Weroniczko-podeślij Stefance te muchy...skoro ona taka chętna przyjaźnie zawierać...:-D-może akurat sie polubią.

ale mi sie mała wygięła-po prawej stronie mam mega guza :szok:

a zapomniałabym-macie pozdrowienia od BAŚKI-wszystko u niej ok-tylko jakoś czasu nie ma na nic...

Ostatnia edycja:
reklama
Kaska dzieki!! My tez Baske pozdrawiamy;-)(ale to dziwnie brzmi-Kaska...niee??? )

ogladacie Rambooo:-D:-) :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry