reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Te muszki w kuchni, to pewnie muszki owocówki - takie malutkie, a wkurzające, tak?
Ponoć są jakieś specjalne preparaty wabiące te owady... No i trzeba się pozbyć wszystkich słodkich rzeczy z kuchni: owoców, butelek z sokami itp. , bo to dla nich lep i rozmnażają się w zastraszjacym tempie.

reklama
agula witaj kobito :-D
paula ja dzis bylam u fryzjerki hehe w moim przypadku to ona juz wiecej maszynki nic nozyczek uzywa :-D
weroniczka u nas goracooo i sloneczniee.
bylam z G na godzinnym spacerze na nogach i wcale nie marudzila ze nie chce isc i raz sie przejechala na brzuchu bo kopala kamienie na drodze z rekami w kieszeniach :szok:
kata ja ostatnio jak G poszla do przedszkola to caly czas mialam wrazenie ze jedzie ze mna w aucie zupelnie nie jestem przyzwyczajona ze jej nie ma:tak:
asia ty konserwo :-D:-D:-D
no i co tam jszczeeeee ??

Dziękuje wszyskim za miłe przyjęcie:-)
Ja już nic dziś nie robie-mam takiego lenia,że szok..ta pogoda doprowadza mnie do szału-właśnie oglądałam pogode i znowu ma padać:wściekła/y:
Mój dopiero wrócił z pracy-2 dni ale takie to przyjemności pracy w straży:-(
i pojutrze znowu jedzie..
Patrycja się kąpie,Karolka poszła już lulać-cisza i spokój.
Miłego i spokojnego wieczorku;-)

Stefa, do innych to tiu tiu tiu,milusio, że aż mdło, a do mnie jak zwykle z grubej rury :eek:
Agula, mąż jest strażakiem???

asiu przeciez wiesz ze ja mam problemy emocjonalne hehe milosc z nienawiscia mi sie myli i tak z nie :-D

reklama
Do góry