reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

agula7777 witaj :-)
kasia ja nie pomogę bo nie mam skośnych okien ;-) ale z tego co czytałam to są wewnętrzne i zewnętrzne, normalne i całkiem zaciemniające, materiałowe i plisy
najlepiej popytać u producenta - powinien coś doradzić
jutrzenka ja mam 170 cm ;-) więc będzie mi trochę łatwiej ale masz dobry pomysł z tymi napojami u góry
a ten aparat to nie lustrzanka ;-) to zaawansowany kompakt choć przyznam, że w pierwszym momencie myślałam, że to lusterko
no i pochwal się zdjęciami koniecznie

idziemy zaraz spać, chociaż z młodą dałyśmy po oczach w dzień. ona wstała a ja nie mogłam się obudzić :-) więc nawet spa się jeszcze nie chce ;-)
ale już mnie nie będzie więc spokojnej nocki życzę :*

reklama
Kata :-D:-D:-D widziesz jaka ja mazepa jestem, jak go zobaczylam to wydawalo mi sie ze to lustrzanka, to juz wiem czemu na allegro go w lustrzankach nie znalazlam :-D:-D:-D:-D:-D:-D. To ja chce taki kompakt w takim razie, dla mnie to i tak juz wyzsza szkola jazdy :-D:-D:-D

Stefanka dla Ciebie zrobie wyjatek i wysarczy mi cos do zarelka .

Kasia no oszalalas, komunie u nas nie alkoholowe, tylko lampka wina do obiadu, zreszta i tak ylam kierowca.
A rolety w oknie dachowym nie mam wiec nie pomoge. A moze takie co sa w prowadnicach???

ide spac

dobranoc

Czesc...:-)
U nas tez pogoda kiepska... nudze sie caly weekend jak mops... Jutrzenka- masz racje, jeszcze tak zimnego maja nie bylo....:baffled:

Agula- witaj... pisz cos wiecej...:-)
Kasia- a ksztalt okien macie normalny? Tzn kwadraty czy prostokaty? Czy jakis inny ksztalt? Bo my mamy zwykle kwadratowe okna na poddaszu na tej skosnej scianie i zykle rolety i jest git....:tak:

hej!!!:-)

wstawac śpioszki;-);-)

Agula witaj!!!;-):-):-) i reszte grudniówek tez witam-hej!!!:-):-):-):-)

ale leniwy poranek....:-D:-D:-D

po słonecznym łikendzie dziś pochmurny dzien... no nic zobaczymy co bedzie dalej;-)

pozdrawiam!miłego poniedzialku:-):-):-):-):-)paaaaaaaaaaaaa;-)

hejka laski :-);-)

...ciągle pada....-trallallallaaaa......:-p:zawstydzona/y:

młody bajki ogląda
a ja się zbieram żeby włosy umyć-bo wyglądam jak strach na wróble....:szok::-D

dzięki dziewczyny za odp w sprawie rolet-Alex-my mamy okno prostokątne :tak:
tylko u nas przy normalnych roletach byłby problem z zamontowaniem...
może przejdę się dziś do sklepu z oknami...może coś doradzą???

co tam jeszcze
miłego dnia wszystkim
i pracusiom i tym siedzącym w domku
dla chorowitków dużo zdrówka :tak:;-)
i......lepszej pogody :-)

Dotka-no fajne fajne.....:tak::-):-p
no widzisz a ja się jeszcze nie zebrałam....

rodzice wczoraj dzwonili że hulajnoga dla małego zakupiona :-)-to sie młody ucieszy :tak:

muszę jeszcze umyć kalosze młodemu -bo ma całe w błocie jeszcze z wczoraj- a ruszamy do miasta i mi całą tapicerkę fotela zapaćka.....potem najwyżej mu zdejmę w drodze powrotnej.

a i czekam na jakieś wieści z przedszkola -bo podobno mają zabranie robić -rodziców dzieci które sie dostały...ale na razie cisza???....
a Wy dostałyście jakieś powiadomienia???

Witam w ten paskudny deszczowy dzień. My już prawie pływamy ale niektóre części Krakowa już pływają :/ Staś nie poszedł do przedszkola bo deszcz bez ustanku leje. Do tego w nocy jeszcze była straszna wichura. Masakra. A ja w domu nie mam nic do jedzenia na obiad i będę musiała zamówić pizzę ( ku radości mojej rodziny :) ).

Weronika-współczuję :-(-u nas całą noc padało-ale nie jest jeszcze tak żle....
a pizzza-na pewno sie ucieszą :tak::-)-hmmm...sama bym sobie zjadła...ale u nas gorzej za zamówieniem....nie dość że jedzie ponad godzinę (niecałe 3km.)-to jeszcze droga zimna i podliczając to wszystko -wychodzi na to że sienie opłaca :zawstydzona/y:

a reszta co????-jeszcze zaspana...:sorry2::confused::happy2::-D

reklama
dobry dzien

u mnie pechowy od rana, samochód mi nie odpalil, wogole nie wydawal zadnych dzwiekow, przyjechalam ze szwagrem ale spozniona. Prawdopodobnie to zasluga mojego synka kochanego. On zawsze jak wsiada do fotelika (sam oczywiscie musi usiasc) to pstryka mi tym swiatelkiem w srodku. I jak jezdzilam z nim w sobote to prawdopodobnie zostawil mi wlaczone i zezarlo akumulator wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze R sie wkurzyl na mnie bo mial przyjechac mi to zrobic w ciagu dnia a ja mam oba komplety kluczykow w torebce i musi najpierw do mnie przyjechac je wziac :sorry:

Kasia tu masz link, tak
Rolety na okna połaciowe, dachowe Velux, Fakro, Roto
Produkty Rolety do okien dachowych

Do góry