reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Kobity!
Co tam te chorobska znowu tak mecza?... Ja to tez taka nadwrazliwa na pogode jestem i wiatr mnie dobija, ze zawsze jakies swinstwo zlapie... Ale fakt najgorzej patrzec jak sie dziecko meczy...
Weroniczka, no to masz dzisiaj bio obiadek;-) Ja tez uwielbiam takie zagniatane domowe kluchy do rosolu i tez czasem robie, ewentualnie lane tez dobre:tak:
Paula, jakbys miala takie libido jak Kacha, to dopiero bys miala meczarnie bez swojego malza, matka natura chyba wie co robi;-)hehe
Fajnie, ze masz taki niespodziewany urlop od Amelki, odpoczniesz troche:tak: I trzymam kciuki za Julcie zeby sobie dala cos w paszczy podlubac:tak:

A Kaya chyba ma normalne podbicie, bo nie mamy problemow z dobraniem butow, w ogole te male girki takie fajne sa:-)
Aaaa cos mi sie pisac nie chce, ide sobie sniadanko wszamac i jakis serial obejrze zanim sie za cos konkretnego wezme:tak: Jakos weny nie mam dzisiaj....

reklama
O i ja się zmyłam bo deszczyk pada... A duchota jaka... ło matko...

Pryzy nie do końca dobrze z brakiem bo mąż przyjeżdża a ja muszę się nieźle nakręcać żeby się zachciało... :baffled::zawstydzona/y: hehe kiedyś to jak króliki :-D i w dzień i w nocy... :-D:-D:-D fajnie było.... :sorry2::-D:-D:-D:-p

Kupiłam dziś Julci dwie pary trampek i te pianki ogrodowe :-D a z tych ostatnich najbardziej zadowolona... :-D

bry :-p:-p:-p:-p:-p

ale u nas popadało :szok:-właściwie to lało strasznie i burza była...
ale znów duchota że ojej.......
ja dziś padnięta jakaś jestem...musiałam się kimnąć po południu bo młody tak mi dał w kość na zakupach- myślałam że go popadnę....:wściekła/y:
jak J wrócił z pracy to przekazałam dziecko tatusiowi i poszłam leżeć-aż zasnęłam :tak::happy:

muszę jutro porozsadzać kwiatki bo wsiałam w skrzynki -a teraz za dużo mi się zrobiło...tak pokiełkowało wszystko.:-D

Weroniczko
-u nas chyba hulajnoga
chyba taka...bo na takie jeżdził-tylko że Kinga miała różową..:-D
HULAJNOGA DZIECI TRZYKOLOWA GRA SWIECI HAMULEC (1025506512) - Aukcje internetowe Allegro

Paula-oj nie tak łatwo z tymi butkami...Brawo dla Julki ża dzielnie zniosła wizytę u stomatologa-daj znać koniecznie jak to lapisowanie wyglądało i czy Julka dała radę.a o piankach też myślałam -ale na razie mieli tylko różowe...w BOTI Kuba miałw tamtym roku i całe lato prawie w nich przebiegał.

Sylwia-dzięki za radę-no ja widziałam jak go wzięło kiedy zobaczył tą hulajnogę u Kingi (córki mojej kumpeli)

Asia-czemu zaraz mistrzynią???:-D

Alex-właśnie ciężko u nas coś dostać i dobrać młodemu...:-:)zawstydzona/y:
bo albo nie są na regulowane paski...albo tylko z paskiem na piętce...
ja wolę jak młody ma piętkę pełną-zawsze to trochę bezpieczniej.
u nas też problem z tym zapięciem na kostce-niektóre z sandałków mają za dużą dziurę i mimo iż zapnę na koniec rzep młodemu but lata na nodze.....
coś znajdziemy...mam nadzieję....:tak:

Kaśka my na wizycie na razie nie byłyśmy tylko rozmawiałyśmy z panią doktor przed gabinetem ;-) W poniedziałek idziemy na fotel ;-):-)

Z tą hulajnogą to przemyśl, czy nie lepiej metalową. Ja kupiłam właśnie taką chrześnicy to niestety się połamała w ciągu dwóch tyg. :baffled::no:

Sandałki kupię chyba takie same co rok temu miała. :tak:

Ma może któraś z was maszynkę do lodów? :-)Bo mnie kusi i chyba kupię jak tylko będę miała trochę luźnej kaski :-)

Dziecię już śpi, ja idę po herbatkę i jakieś kanapeczki... :-):tak:

Dzięki Dziewczynki ;-)
Sylwia dostaliśmy kolejne dodatkowe punkty, ale już mam dość czekania na mieszkanie. W tej okolicy gdzie wybraliśmy dom domów brak, a z dziećmi nie będę się wynosić do dzielnicy radykalnych protestantów :baffled: Cały czas będziemy na liście, ale nawet koleś z housingu poradził nam, żebyśmy lepiej coś znaleźli i o housing benefit się postarali, więc tak zrobimy.
A co do libido to sama nie wiem co się ze mną dzieje, a najgorsze jest to, że T. ma teraz nocki, a w dzień moje słoneczka dwa najkochańsze nie myślą o spaniu i gucio mam :-p

Hej!

O jeny, ale mało się dzieje ostatnio na bb. Nikomu pewnie nie chce się pisać. Wiele osób już nie zagląda:-:)-( Szkoda...
Pogoda dziś kiepawa. Muszę wyjść kupić rybkę. Dziś moja mamusia przyjeżdża. Ale się cieszę:-)

Kasiamaj, mistrzynią dlatego, że zawsze jak kupię buty dla Filipa, to okazuje się, że są nie takie jak trzeba, albo on je rozwali w przeciągu 2tyg. i muszę mu kupić następne, hehehe...
Kacha, życzę powodzenia w szukaniu domu. Obyście szybko coś znaleźli:tak:
Paula, ja nie mam maszynki do lodów. :no:

hej
ale miałam kiepską noc....:szok::-(
myślałam że wykorkuję tak mnie kręgosłup nawalał i jakieś skurcze sie przypałętały że ojej....
spanie na boku też już mi nie wychodzi....(trza jeszcze wytrzymać):happy2:

Paula-ale ta co my oglądaliśmy jest metalowa-te wszystkie rurki są metalowe.
a aluminiowa to widziałam tylko na 2 kółkach...a on na takiej nie daje rady :no::eek:
z maszynką do lodów nie pomogę...:-(-a jest taka???-bo nawet nie wiem...

Asiu-u nas buty nie są aż tak niszczone..tylko właśnie problem z dobraniem...

Kacha-trzymam kciuki żebyście coś znależli.:tak:;-)

dla reszty buziole

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:MIŁEGO DNIA :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Asia dzięki :-) A pogoda u Ciebie kiepska, bo ja słońce zaiwaniłam ;-)
Kasiu
miałam tak samo ;-) Od jakiegoś 30 tygodnia non stop skurcze i się czułam jakbym rozwarcie już miała i chodziłam jak paralityk :-p A przewracanie się na boki podczas snu było nie lada wyczynem :-p
Miłego dzionka Kobietki :-)

Hello!
Melduje sie z ranca, mloda znow cos nie chce sie ode mnie odkleic w przedszkolu, wiec musialam ja placzaca zostawic... Ale ostatnio w ogole cos nie w sosie jest, co chyba na nowego zabka musze zwalic, bo jej sie jedna piatka przebija, a moze nawet cos tam jeszcze ale musze dobrze paszcze obejrzec...
Asia, ale Ci fajnie, ze mame bedziesz miala! Ja sie musze tesciowa zadowalac;-)hehe, ale tez bym nie miala nic przeciwko jakby mnie rodzice mieli ochote i mozliwosc odwiedzic:tak: Ale co tam, moja tesciowa jest w porzadku, a wazne ze nie jestesmy tutaj calkiem sami:tak:
Paula, ja tam nie mam maszynki do lodow, bo u nas jest duzo pysznych i tanich, a ja i tak taka lodziara nie jestem;-)
Kasiamaj, bidulo.... to Cie ta corcia wymeczy.... Ale jeszcze troche musisz dociagnac, zwlaszcza ze nagroda za te meczarnie bezcenna:-)
Kacha, rowniez powodzenia w poszukiwaniu nowego gniazdka!:tak:

No i narazie to tyle ode mnie ide na sniadanko i kawusie:tak:

reklama
Do góry