reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:happy2::happy2::happy2::happy2: Dobry wieczór :happy2::happy2::happy2::happy2:

dziś trochę lepiej u nas...J był w domu to więcej sobie poleżałam.
chłopaki poszli rąbać drewka (bo dziś J zwiózł z lasu) młody biegał ze spryskiwaczem do kwiatów i atakował Rufiego :-D:-D:-D:-D
jakimś cudem nie padało-to można było iść na dwór.
ja w tym czasie sobie poleżałam i było ok.
potem odwiedzili nas moi rodzice
i jakoś zleciało...
jutro chcemy wybrać sie na bazar-musze kupić sobie kapcie i J taki skórzane bo tylko tam mają.
i chyba wezmę Kubie prześcieradło jakieś ciemniejsze z gumka.
dziś wstawiliśmy mu łóżko do pokoju-J w końcu odebrał deski i zrobił tą barierkę żeby młody nie zleciał.-nawet fajnie wyszło....:tak::tak::tak:
zapuściłam młodej muzę...to się trochę uspokoiła-siedzę ze słuchawkami na brzuchu :szok::-D:-p
i powiem Wam że to chyba działa???...bo z Kubą też tak robiłam...potem jak się urodził puszczałam mu tą samą płytę i robił sie spokojny.:tak:

Jutrzenko-dziś już lepiej.
trzymam kciuki za Kubę...ze spacerami to u nas było tak że też braliśmy go bez pampka...musiał wołać i robił na trawę.-raz tylko zalał fotelik.:eek::sorry2::dry:
Ewedja-kurcze to mieliście farta z tym DVD.no i brawo dla Zakiego że o smoku zapomniał.:-) trzymam kciuki za pracę.

dla reszty buziaki.

reklama
oj jutrzenka... no... popsułaś statystykę :-D:-p
już myślałam, że nikt się dzisiaj nie pojawi :rofl2:

paszczak mały nasz już odleciał więc wieczór mamy dla siebie tzn. ja z mężem :-D
ostatnio toczyłam z nim bój o lodówkę: nadejszła wiekopomna chwila aby ją zakupić i tak wyszło na moje ale co mi krwi napsuł :wściekła/y:
pogoda do bani, normalnie zmieniłam dzisiaj pościel na flanelową bo marznę w nocy :-p

nasze dziecko ostatnio nauczyło się rozkazywać choć rzadko i pewnie nieświadomie
jak coś chce to mówi: daj mi... teraz zaraz już! :-D
i ma ulubione powiedzonko: ale nie będę się jąkać :szok::-D bo nieraz jak marudzi to mówię do niej żeby nie była taka miągwa a ona chyba nie umie tego powiedzieć i sobie wymyśliła :-D
ooo i jeszcze jedno na placu zabaw: marszczy czoło i jak karabin maszynowy do dzieci nadaje: teraz moja kolej! :angry::-D jesli chodzi o zjeżdżalnię czy huśtawkę
na szczęście JESZCZE nie rzuca się na ziemię i nie płacze i da sobie wytłumaczyć :tak:
no ubaw mamy po pachy z nią jak sobie teraz wymyśla :-D

kasia u nas akcja spryskiwacz była dzisiaj :-D a że nie mamy psa to nam się dostało :-p a jakie upodobania muzyczne ma córeczka? ;-)

a co do sikania: wczoraj mała siedziała mi na nogach i tak się zabawiłyśmy, że mnie olała :-D

Kata-hej właczyłam jej klasyczną :tak::tak::tak:-to aż czkawki dostała :-D:-D:-D
J mówił żeby załączyć jej metal to może jej się spodoba..:confused::happy2::cool2:-albo coś rockowego...(bo moje chłopaki to mają te same gusta) J jak zapoda metallicę to młody trzącha głową i razem mi tu pogo urządzają :szok::-D
może młoda też ma takie zapędy....:szok::cool2::-D

o doczytałam....no to Kinia ma swoje rządy...:-D:-D:-D
Ty marzniesz a ja przy otwartym oknie śpię

hej hej hejj
a u nas super pogodaa co mnie bardzo zaskoczylo bo myslalam ze bedzie padalo. zrobilismy sobie grilla na obiad na najedlismy sie polskiej kielbasy heheh i posiedzielismy troche na naszym backyard'zie i bylo bardzo sympatyczniee
oo i jeszcze dzis kupilam sobie moje perfumkii bo byla obnizka 10% cudooo bo lazilismy troche po sklepach
coz jeszcze napisac ?? zaczynam 2 tygodnie wolnegooo cudownieeeeeeeeeeee
pozdrawiam waS lasencjee

Kata pochwal się jaką lodówkę wybrałaś.
Kinia niezłą aparatka :-D:-D:-D
Z ulubionych tekstów ostatnio to u nas nie martw się :-D i ostatnio raz :confused:, jak coś robimy i mowie ze juz koniec to on na to, że ostatnio raz i potem znowu ze ostatni :-D:-D:-D. A i przebojem jest pomóż mi pomóż mi mamo jak coś sam nie umie :-D:-D:-D. Ach tak mnie rozbraja ze tylko go wycałować i wyściskać.

Kasia u nas tez nie padało ale szaro cały dzień, na szczęście ciepło było. Kasia dobre z tymi słuchawkami :-D:-D:-D

ojj Stefanka ja dziś się wysiliłam i nasmażyłam sobie i kubie naleśników którymi on pogardził, wziął do buzi i wypluł a Ty mi tu smaka grillem robisz, na samą myśl o karkówce mam ślinotok.

Na szczęście w piątek mam imprezke w pracy i m.in. bedzie żarełko z grilla.

Ostatnia edycja:
Stefanka-no to można powiedzieć że relaksik zaliczony pełną gębą :cool2:
Jutrzenka-Ty sie nie śmiej...:szok::-p:no::-D-Kuba tak całą ciążę sie relaksował :tak::-p:cool:
Ty weż sienie obśliń :-D:-D:-D:-D-bo jak to bedzie wyglądało jak taka zapluta przed kompem będziesz siedziąła :szok::szok::szok::-D:-D:-D-u nas grillek jutro -to wpadaj-poczęstuję cię.:tak::tak::tak:
Kata-jak macie z T wolne dziś tylko dla siebie -to go nie zamęcz :szok::-D:-p

zapomniałam dodać że nasz dziś podczas zabawy z J pierdyknął czołem o kant ławy...i ma śliwę :szok::-:)zawstydzona/y:-ale szaleje dalej-trochę poryczał i było ok-dobrze tylko że nie rozciął sobie łepetyny :eek::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
kasia właśnie się zmęczyłam i idę zaraz spać :rofl2:
widzisz kubusiowi kask nie potrzebny - kubuś twardogłowy :-)
okna u nas na mikrowentylację ale przy otwartym bym zamarzła :eek:
jutrzenka taką:
Samsung RL41ECSW - Lodówka Samsung - Opis w RTV EURO AGD
chciałam biała i z rączkami i dużym zamrażalnikiem :-p
wklej no mi jeszcze raz swój model to sobie porównam ;-)
pierwotnie miał być bosch ale miał słabą regulację półek
a kuba też nieźle daje :-D
stefcia jak u was się rozpogadza to i u nas wkrótce też :-)
jej a dzisiaj w biedronce różne grillowane specjały na mnie tak patrzyły i się uśmiechały ;-)

jutrzenka dzięki, są bardzo podobne - ta samsunga ma może mniej bajerów w środku ale funkcyjnie prawie to samo
bawcie się dobrze jutro :-)

spadkę robię - dobranoc :confused2:

reklama
szkoda ze nie mozecie do nas wpasc :tak: wprawdzie mamy tylko trawe a za meble ogrodowe robia krzesla plastikowe i stolik Lack hehe ale jakos tak sie czulam jak za dawnych czasow na tak zwanej dzialce hehe

Do góry