reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka dokladnie tak jak piszesz:tak: Lekarz nie stwierdził żadnej infekcji więc antybiotyku nie podał. Za 2-3 tygodnie mamy przyjśc do kontroli żeby sprawdzić czy nadal jest to rzężenie:tak:

reklama
Wiecie, ja nie wiem co jest Marcelowi... wiem tylko, ze Oliwierowi tez rzezilo i tez strasznie kaszlal, nawet wymiotowl po tym kaszlu. Trwalo to niestety pare tygodni i samo przeszlo, bo te sterydy wziewne, ktore mi zawsze przepisuja, to ja ich nie stosowalam....:no::no::no:Po prostu balam sie tych wszystkich sterydow podawac Oliwierowi. I co? Kaszel przeszedl i na razie odpukac od 3 miesiecy nic sie nie dzieje, a przeciez gdyby mial astme, to nadal by sie dusil i kaszlal, nie?

Sylwia, bidulek Marcel. Oby Alex miała rację. A Marcel jest alergikiem, że podejrzewają astmę, albo często zapadał na choroby oskrzeli? Z tego, co wiem od koleżanki ( jej maluch ma podejrzenie astmy i teraz właśnie robi mu testy) to właśnie jest główną przyczyną tej choroby.

dziewczyny ja tak właściwie to nie dopuszczam myśli że to astma, przecież on nigdy nie chorował:baffled:

Alex nie wiem czy pamiętasz ale z miesiąc temu też pisałam że Marcel dużo kaszle w nocy, też nie raz wymiotował od tego. Wtedy lekarz podejrzewał astmę ale leków żadnych nie zapisał, po jakimś czasie przeszło, no i teraz znów. Nic nie zapowiadało na to, tzn nie kaszlał wogóle w ciągu dnia a w nocy dosłownie oddychając harczał:szok:
W tym leku, który ja dostałam nie ma sterydów.

Asia mój siostrzeniec ma stwierdzoną astmę i u niego zaczęło się właśnie od częstego zapalenia oskrzeli. Marcel nigdy nie chorował:baffled:
Jak narazie to są tylko przypuszczenia lekarza, pewnie jak ten kaszel będzie dalej się ciągnął to zrobią dokładniejsze badania w tym kierunku.

Ja mam przeczucie że to jednak nie jest astma, nie mniej jednak wczoraj w nocy bardzo się przestraszyłam i nie chciałabym żeby kiedykolwiek to się powtórzyło.
On harczał jak zachrypnięta foka, dosłownie:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia mówisz, że czytasz mój pamiętnik?;-):-p Choina ostatnio mam taką chcicę, że nie poznaje siebie :-p Ale co tam będę sobie żałować ;-) Podjęliśmy z T. męską decyzję, że nie czekamy już ze starankami tylko od razu bierzemy się do roboty, co ma być to będzie :-)
Przepraszam, że tak ostatnio mnie mało, ale intensywnie szukamy domu, bo tu gdzie mieszkam niedługo nie zapanuję nad sobą i ktoś może na tym ucierpieć :-p

A zapomniałam, Sylwia może Marcelek ma coś z krtanią? Podobne objawy miał synek znajomych przy nawracającym zapaleniu krtani. Średnio raz w miesiącu to ma i cholera wie jak tego się na dobre pozbyć:baffled: Wiem, że oni jak Młody się dusi, to otwierają okno na rozszerz (nawet jak jest bardzo zimno) i stawiają Młodego na kilka minut przy tym oknie, żeby świeżego powietrza się nałykał.

Ostatnia edycja:
Do góry