reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

U nas słońce i chyba wyjdę z Filipem trochę na dwór. Dziś już nie ma temperatury, a lekarka powiedziała,żeby go nie trzymać na przymus w domu bo oszalejemy;-). Nie chce mi jeść w ogóle to moje dziecko, a to mnie tak stresuje, że nie wiem co.
Ewe, moje dziecię codziennie wstaje o 6.
Kata, to fajnie, że przejażdżka rowerowa udana:tak:
Dota, dobry, dobry... A czy radosny, hmmm...;-)

reklama
To i ja się witam!!! :-)

Amelucha poszła spać, pranko się kończy, zaraz rozwieszę i umyję głowę.. ;-)

Jula łobuzuje... walczymy z butelką... :baffled: ło matko... wczoraj tylko raz przed spaniem dostała mleko... :dry:

Miłegoooo dniaaaa!!!! :-):-):-):tak::tak::tak:

hej
właśnie niedawno wróciłam od gina. Poprosiłam o 3 dni zwolnienia bo mi jakoś sięnie chce pracować. Wymęczył mnie ten ostatni tydzień:tak::tak:ogólnie wszystko ok. Od początku ciązy przytyłam tylko 2 kg.Może tym razem nie dobiję 23 kg. Mój kręgosłup nie dał by rady:no::no: zwłaszcza że na poczatku ważyłam 10 kg więcej niż przed ciążą z Łukaszem:sorry2:
ewedja- mój Łukasz to ostatnio budzi się jak tylko jasno się robi na dworze a wstaje też ok 6.plus minus 5-10 minut i tak co dzień:baffled:
paula- to powodzenia z tą butelką, jak tobie się uda to ja zacznę:tak::tak:

znów mi internet rozłącza wrrrrr:wściekła/y:

Cześć baby:-)

W teleexpresie mówili że Alex mnie wzywała:-D

Marcel wczoraj w nocy znów dostał ataku kaszlu. Boże jak ja się bałam że on się dusi:szok: Byliśmy u lekarza i podejrzewają astmę:szok::-( Dostał jakiś lek wziewny.
Mam nadzieję że to się nie potwierdzi:sorry2:
No i martwię się, nooooooooo:-:)-:)-:)-(

Sylwia- na pewno nie ma astmy!! :no::no::no: Za kazdym razem kiedy Oliwier ma kaszel i ide do lekarza podejrzewaja astme!!! I mi zawsze tez wciskaja pompke z jakims lekiem, czy cos takiego... Oni po prostu nie maja pojecia co innego mozna kaszlacemu dziecku dac i dlatego zawsze wciskaja astme!!!! Wkurzaja mnie juz czasami! Wiec nic sie nie martw Sylwia, Marcel na pewno nie ma astmy...:no:

reklama
sylwia moze to jakas alergia ?? chociaz ja sie nie powinnam wypowiadac bo wcale sie nie znam na chorobach.
alex prawda jest tez to ze astma jest choroba cywilizacyjna i jest coraz czesciej rozpoznawana. a te inhalatory przypisuja bo w sumie to tylko rozszerza pecherzyki plucne chyba wiec nie leczy a na pewno doraznie pomoze nawet jak sie kaszle z grypy.

Do góry