reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Babeczki!
Wlasnie sie wzielam za sprzatanie, bo wczoraj nie mialam kiedy sie zabrac.... Oddaje Kayi wozek i musze go poczyscic i popakowac rzeczy po Kayi dla chrzesnicy, tak wiec pracowity dzien mnie czeka:-)
Ewedja, lo matko z tymi dzieciaczkami.... Kurcze nigdy nie wiadomo co im do glowy strzeli.... Dobrze ze juz nosek ok:tak:
Weroniczka, tak wlasnie myslalam ze to Ty (drozdzowki z serem na przyklad:)???) ale chyba ktos jeszcze, wiec nie chcialam mieszac.... Tez tam szukam inspiracji kulinarnych:tak::-) A teraz jeszcze zagladam na drugi blog tej autorki "wytrawny".
Paula moja tak pasztet wylizuje, a "machelka" nie lubi...ale zasadniczo kanapek raczej nie je, tylko osobno wszystko. A co dziewczyny ulepily z tej masy solnej? Bo ja dostalam od Kayi (z przedszkola) prezent na dzien matki - odcisk dloni w tej masie - fajna pamiatka:-)
Asia biedny Fifi... U nas niedawno Kaya przechodzila, ale jej nie bolaly uszy (miala jedno lekko zaczerwienione), i po duzej goraczce dostala kataru i kaszlala, ale po antybiotyku przeszlo (tylko Kaya na 7 dni dostala)
I ponoc zapalenie uszu nie tyle od przewiania, tylko bardziej od kataru moze sie wywiazac...
Dotka, no widzisz, a mowia ze sie ludzie za slabo rozmnazaja:-) A z tym aktorem, to faktycznie przykra sprawa....
Alex, Kaya tez nie galaretkowa... za to kotoladke uwielbia:tak: A ja to delicje tylko piankowe lubie i u nas sa chyba tansze niz w Polsce:-)

Aaaa no to wstawie jeszcze fotke tego obrazu i dziela mojej niuni:-)
11maja2010 010.jpg11maja2010 012.jpg

reklama
Pryzy, Filip nie ma kataralnego zapalenia uszu. Bardziej przewianie, bo od takiego kataru co ma - minimalny i cieknący niemożliwe, żeby się wywiązało zapalenie. Choć być może nałożyły się na siebie obie sprawy. Ja już nie wiem zresztą. Fakt, faktem, że jestem lekko przybita, bo z uszami nie ma żartów. No i ten antybiotyk na tyle dni.
Dzieło Kai rewelacyjne:-):tak:

hej
my wlasnie wozilysmy do domu :)
moja corcia byla super grzeczna dzis w przedszkolu i jeszcze pojechalam z nia zalatwic jedna sprawinke i zachowywyala sie normalnie suuperr. dlatego dostala happy meal !
pryzy ktore to dzielo Kayi? jak to nad sofa to kuzwa szok!!

asia tobie do dobrze tylko sie po lozkach rozwalasz po domu :)

Ostatnia edycja:
Asia, czytalam, ze statystycznie to te choroby uszu sa bardzo czeste u malych dzieci i chyba trudno temu jakos zapobiegac... A tu jeszcze tak sciska w dolku jak dziecko chore... Mam nadzieje ze ten antybiotyk szybko pomoze Fifiemu:tak:
Stefanka, tak tak.... Kaya sama namalowala ten obraz, a ja jej pozowalam hehe:-D
Aha, R sam ramke wyrzezbil:-p
No i widzisz jaka masz dzielna corcie? Nie siara ja gdzies zabierac:-)

ciao ciao

ale pustki, my mielismy dzis pobudke o 6 bo Zaki chcial kupke i juz nie poszedl spac, ale jest dzis okropny juz dwa razy stal w kacie, normalnie ja kiedys oszaleje z nim, jest czasami okropnie nieznosny, jego nie interesuja zabawki tylko komputer, dvd i moj termomix, najlepiej on sam by w tym gotowal

ok milego dzionka zycze odezwe sie jeszcze pozniej

ps. wiecie co ci wlosi mi kiedys zlamia serce, na rozmowie kwalifikacyjnej bylam 26 kwietnia, a do dzis nie ma wynikow, oni to predzej umra niz cos szybko zrobia

napisze wam kawal o wlochach ktory oni sami o sobie mowia

UMARL WLOCH NA GRANICY Z NIEMCAMI, POSZEDL DO PIEKLA I W PIEKLE PYTAJA GO
-GDZIE CHCESZ ISC DO PIEKLA WLOSKIEGO CZY NIEMIECKIEGO
ON ODPOWIADA
-A JAK JEST W PIEKLE NIEMIECKIM
ODPOWIADAJA MU
-SIEDZISZ W GARKU Z GORACA WODA I KTOS CALY CZAS PODKLADA OGIEN I SIE GOTUJESZ PRZEZ CALY CZAS
WLOCH PYTA
-A JAK JEST WE WLOSKIM PIEKLE
ODPOWIADAJA MU
-SIEDZISZ W GARNKU Z GORACA WODA I KTOS CALY CZAS PODKLADA OGIEN I SIE GOTUJESZ PRZEZ CALY CZAS
WIEC WLOCH ZDEZORIENTOWANY PYTA
-TO JAKA JEST ROZNICA MIEDZY TYMI PIEKLAMI ZE MOGE WYBRAC
ODPOWIADAJA MU
-W PIEKLE NIEMIECKIM MASZ GWARANCJE ZE CALY CZAS BEDZIESZ MIAL WRZATEK W GARZE I KTOS BEDZIE PODKLADAL POD OGIEN, A WE WLOSKIM PIEKLE PEWNIE SIE ZA BARDZO NIE BEDZIESZ GOTOWAL, BO DZIS IM SIE NIE BEDZIE CHCIALO PODKLADAC, JUTRO NIE BEDZIE MIAL KTO PODLOZYC BO NIKOMU SIE NIE BEDZIE CHCIALO

Moral z tego taki WLOSI NA WSZYSTKO MAJA CZAS NIGDY SIE Z NICZYM NIE WYRABIAJA

heja

my dzisiaj w domku, słonko ma urlop ;-)
wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową
Smiley-IPB-28.gif
więc sezon uważam za otwarty :-)
paszczak całą drogę nam śpiewał :-D

dota a co ty tak na skróty? :-p
ewe nie dziw się zakiemu :-(nie wyspał się. moja jak nie dośpi to też jest marudna :-(
najwyżej wcześniej położysz go na drzemkę

miejcie dobry dzień!

reklama
Hej:-)

Ewedja- to chyba u hiszpanow podobna zasada... co masz zrobic dzis, zrob jutro...:-D:-D:tak: No ale obys juz niedlugo dostala te wyniki, trzymam kciuki...:tak:

Stefanka- a Gaya zjadla caly ten happy meal?

Kata- a co takiego Kinia wam spiwala? Szla dzieweczka do laseczka??:-D;-)

Dotka- Tobie tez milego, zdrowego i radosnego...:-D

Pryzy- no ladne dziela, ladne...:tak::tak::tak:

A co u Sylwii? Magdalenki?Baski? Hallo!!!:rolleyes::wink:

Do góry