reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj tak kacha u nas podobnie. wczoraj myslalam ze tak ladnie cieplutko sloneczko a bluzie mi bylo chlodno.
weroniczka eee to dawaj teraz sesje albo pokaz mody !!

reklama
Hej hej....
U nas tez niestety chlodno....:sorry2: W zeszlym roku w maju bylo pieknie.....:tak:
Ale spacerek oczywiscie byl... troche zakupkow tez... dla Oliwiera glownie... ja to juz rzadko cos dla siebie kupuje....:baffled:

Kacha- moze to nie Weroniczka byla w tym snie, tylko Ty?:-p:-);-)

Stefanka, dziś to nawet myślenie mi nie pomoże.
Nic konstruktywnego nie wymyślę.
Kacha, Ty szalona kobieto. Domowe przedszkole chcesz założyć? Czwórka ci się marzy:szok: Ja z jednym mam czasem serdecznie dość. Ma takie pomysły niekiedy, że nie wiem czy śmiać się czy płakać:tak:

A co do zakupów... Ja też lubię, ale największą radochę mi teraz sprawia jak kupuję coś dla Filipa.
Co do butów... Pamiętacie jak pokazywałam wam na allegro takie, które kupiłam? Dostałam je i okazało się, że one bardziej na cieplejesze dni, bo mają otworki czego na zdjęciach nie widać, hehehe.. I znów jestem na etapie poszukiwania krytych trzewików dla Filipa. Coś mam pecha do butów ostatnio:baffled:
Kata, fajnie, że wycieczka do zoo udana. też musimy się wybrać, bo byliśmy w ubiegłym roku i Filip niewiele kumał..

witam sie i ja dzis
zabana cos jestem ale nie wiem dlaczego, bylismy dzis u pediatry na kontolnej wizycie i w sumie wszystko ok, jedyne co to moje dziecko wlozylo sobie cos do noska, ja nie widzialam dokladnie co i jutro idziemy do szpitala na wyjmowanie, do tego bedziemy mieli wizyte u dermatologa bo zaki od urodzenia ma suche plamy na skorze no i w koncu pani doktor stwierdzila ze mozemy juz isc do dermatologa, ze jest dosc DUZY, a i jeszcze bedziemy mieli badanie okulistyczne za okolo pol roku ale to normalna wizyta planowa

nie mam weny, poczytalam co u was moze sie jeszcze pozniej odezwe

reklama
Weroniczka to może cosik Ci wyprorokuję ;-):-p

Mnie by to nie przeszkadzało:-p:-p:-p:-p

Stefanka a ty chcesz mnie oglądać w tym pokazie czy moje buty :baffled::baffled::baffled::baffled:

A mnie się ostatnio śniło że mój R i mąż Pauli poszli na wojnę. I kiedy wojsko z wojny wróciło ich tam nie było. Ja dowiedziałam się że mój R miał kontuzję i dlatego nie wrócił z wojskiem ale Paula nie wiedziała co z jej mężem bo też nie wrócił. I kiedy przechodziłam koło zapłakanej Pauli usłyszała Małgosine sisi i musiałam się obudzić :dry::dry::dry:

Do góry