reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziendoberek

my wlasnie po obiadku, dzis byl tradycyjny polski rosolek z kluseczkami wlasnorecznie robionymi, a na drugie kurczak pieczony w rekawie z ziemniaczkami mniam mniam Zaki jak dorwal nozke z korczaka to nie oddal tylko sam wszamal nie trzeba mu bylo dzielic tego mieska, oddal mi tylko kostke :-D:-D:-D

dziewczyny spokojnie tam z tymi propozycjami na robienie dzieci bo was ktos w koncu zcenzuruje :-):-):-)

milego dzionka

reklama
Hej!!! :-)

Mąż właśnie wyruszył... :zawstydzona/y: Julcia pierwszy raz nie chciała się rozstać z tatusiem... chciała skarpetki i mówiła że jedzie daleko do pracy z tatusiem... :szok::tak:
Chyba za miesiąc zapakujemy się i pojedziemy do Wrocka na tydzień... muszę poczuć klimaty :-D Każdy tak chwali że pięknie... :rofl2:

Kacha podziwiam Cię... mimo przebojów z nocnymi markami muślicz nawet o czwórce :-D szalona Kobieta :-D

Stefcia to mówisz buciczki wygodne?

Aga cieszę sie razem z Tobą że głowa spokojniejsza o tą umowę... :-)

Ewedja to Zaki samodzielny... :-) I zazdroszczę że tak je... u nas najchętniej tylko mleko :wściekła/y:

hmm... dla niewymienionych cmoki :-D

Idę po dziecko bo polazła do babci... ;-)

A mi się @ zaczyna i jakoś humorki mam zmienne... :rofl2: :-D

dzien dobry:-):-):-)

i mamy poniedzialek...jak minął łikend????
tak mało pisałyscie, to pewnie z rdzinami na spacerkach;-) my tez sobie pojezdzilismy....morze,morze....;-)

Ewedja jaki pyszny obiadek zrobiłaś:tak::tak: i kluski sama??? fajnieee:-)

Paula to musiał byc smutny widok jak Jula chciala z tatusiem jechac...jejku malutka;-)

Aga super z tą umową,zawsze człowiek spokojniejszy...;-)

aaaa a ja dostałam prezent...hihi...od męza...hihi...z okazji: bez okazji:-) dostałam aparat...niby nic takiego a jak cieszy!!:-D;-) no i biegałam cały łikend i pstrykałam foteczki:-D

no dobraaaa....ideee....bardzo cieplutko Was pozdrawiam!!!!:-):-)
dzis znowu ładnie za oknem...zobaczymy jak bedzie potem;-)

miłego dnia!!!:-):-):-)
paaaaaaaaaaaaaaa:-):-)

takie dwa znalazłam;-):-D

[video=youtube;CGnfKnfY6EM]http://www.youtube.com/watch?v=CGnfKnfY6EM&feature=player_embedded[/video]

11986836.jpg

cześć:-)
wyrobiłam się w pracy hura, na razie mam trochę luzu:-)
dota- aparacik to niby nic, ech to co dla ciebie byłoby "coś";-):-D:-D:-D
paula- smutny widok takie dziecko tęskniące za rodzicem:sorry2:
stefanka- dwa tygodnie wolnego wow to się wylenisz;-)

a my wczoraj mieliśmy jechać na festyn miała być Maryla Rodowicz i zapomnieliśmy:szok::szok: poszliśmy na rodzinny spacerek, a potem to M. już spacerował z Łukaszem sam bo mnie coś w plecach łupie.
A w pracy to już chyba wszyscy wiedzą bo i już widać coś mi po łikendzie brzuch wywaliło. M. mi musi zrobić zdjęcie to wam pokażę:tak::tak:

Aga;-)nie nie.... tak mi sie napisało;-) ja się ciesze z malutkich rzeczy....np. z buziaka z dzien dobry:-)

a jak to tak juz sie wyrobiłaś???? Ty pracujesz od 7 ???? to zjedz drugie sniadanie i do domku;-)

Witam po weekendzie.
W sobotę byłam na spotkaniu z przyjaciółkami i było fantastycznie. Spotakałyśmy się w takiej knajpie 1949 która w środku jest urządzana tylko w rzeczy z czsów komunistycznych. Fantastycznie tam jest. Siedziałyśmy sobie na przewygodnej kanapie i plotkowałyśmy. I nawet nie wiedziałyśmy kiedy minęły nam 3 godziny. A co fajknego to można tam sobie kupić orenżade w takiej samej butelce jak w tamtych czasach. Jedyną wadą był brak alkoholu bo bardzo nam brakowało lampki czerwonego winka przy takich babskich pogawędkach. Ale z drugiej strony przynajmniej nie było tam żadnych lumpów itp.

Aguś super z tą umową. To masz teraz jedno zmartwienie mniej.
Dota fajnie tak dostać prezent z braku okazji. Ja w piątek dostałam od R 300zł na nowe buty i pokupowałam sobie takie ładne.

Cześć!!! :-)

Amelucha już kursuje od 7 rano... jeny ale ona ma energię... :szok: cały czas łazi... od kąd się nauczyła sama chodzić to nie idzie jej zatrzymać :-D:-D:-D:-D

Dota to dawaj foty :-) i co to za cudeńko?

Weronika eee to i Ty miałaś miły weekend ;-):tak:

Mi sie marzy rower... :sorry2: Mój niestety trafił w czyjeś ręce... W zeszłym roku D z moim ojcem coś tam wyciągali z garażu i wystawili rower, garaż zamknęli i odjechali... A rower został :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ktoś sobie wziął... :wściekła/y: ehhh chłopy...
Ale w czerwcu będę miała trochę pracy to może sobie uzbieram... i fotelik dla Julci kupię... będziemy sobie śmigały ;-) Niestety najpierw musimy spłacić auto... :zawstydzona/y: Jeszcze jedna rata została, rejestracja i ubezpieczenie...

Więc w lipcu może doczekam się lodówki... :sorry2:

Poza tym to zaraz pójdę położyć potwora do snu ;-) potem zjemy rosołek i na dwór... Ma padać... hmm... oby nie... ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula to Alanka chodzi?????? jeny jak szybkooo:tak:;-)

a zdjec nie pokaze hihi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p jeszcze nieee;-)

Weroniczka noooo fajnieee:tak: a butki na lato????;-)

Aga to wczesnie zaczynasz...kurcze....ale i dzien dłuzszy;-)

a! pamietacie Viki czy jakos tak?????:-p:-p:-p:))

Macie pozdrowienia od Viki :tak::tak::tak: nie mają internetu i są w trakcie załatwiania....to trzymajmy kciukasy zeby szybko poszło &&&&&;-)

nooo;-)

Ostatnia edycja:
Do góry