reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota jedne półbuty i dwie pary coś ale balerinki skórzane. Jeszcze tylko muszę kupić sandały sportowe i jestem gotowa na lato:)

reklama
Dota a no Amelucha już chodzi... 3 maja skończyła 10 miesięcy. Ona łazi za nami krok, w krok... :baffled::-D Jak się długo leniła, nie chciała raczkować, siadać, stawać tak w ciągu ostatniego miesiąca zaczęła robić wszystko. :tak:

Weronika to się obkupiłaś :-) pewnie i humor o niebo lepszy, co?:-);-)

ooo cisza w niani... Chyba Amelucha padła ;-)

Ja też lubię zakupy ;-) chyba jak większość kobiet ;-)

okna pootwierałam... ale fajnie... dziś ma być 20 stopni ale z burzami i deszczem...

Idę pozmywać bo cały zlew garów... wrrr...

cześć babki :-)

dota u mnie też fotograficznie ;-) nowy obiektyw przyszedł - szkoda, że dopiero dzisiaj bo w weekend byliśmy w łodzi w zoo i przydałby się duży zoom - tygrysek tak fajnie spał ale za daleko :-p a ten co mam teraz by go ściągnął ;-)
no nic... do łodzi niedaleko, będziemy jeździć
a jak mam pms-a to wyglądam jak ta pani na drugim obrazku :-D:-D:-D t. twierdzi, że mam zaraz po skończonym @ :-D:-D:-D
weroniczka ale ci dobrze :-p u mnie butów cała szafa a i tak chodzę w starych adidasach :rofl2: jakoś tak do biegania najwygodniejsze
aga super wieści! teraz możesz odetchnąć :tak:
paula to jak amelucha na nogach to już ci jest chyba lżej co? ;-)

pospacerowałyśmy trochę, chmurzy się i pewnie będzie padać
małą dziadki porwały a jak idę ogarnąć mieszkanko bo normalnie slalom można urządzać :rofl2:

Hello!
Ja od rana sobie dzialam... Tesciowa przyszla, na wczesna kawusie, bo przywiozla mlodej plecak, ktory wczoraj zapomnielismy (skleroza nie boli:-) - ja go ciagle gdzies zapominam:baffled:) No i razem odprowadzilysmy dziecie do przedszkola, a teraz sobie planuje pierogow narobic ze 100, bo juz rano ziemniakow full nagotowalam:tak:
Przynajmniej mi szybko dzien zleci;-)
Stefanka, uwierz mi ze stefankowe ciasto jest pycha (wlasciwie to moznaby powiedziec, ze to taki miodownik - namow Alex, zeby upiekla hehe:-D)
Na wszelki wypadek linka wklejam rowniez dla Jutrzenki:-) (tez robilam ta wersje bez pieczenia, ale ta pieczona o niebo smaczniejsza wg mnie:tak:
Stefanka
Dotka, no to na twoim prezencie, to mysle ze i my skorzystamy, bedziemy czesciej Wasze fotki ogladac:-)
Aga, mowisz ze juz widac jak sie brzusio zaokragla? To masz sie juz czym chwalic:tak:
I super z ta umowa:tak:
Paula, biedna Julcia na pewno jej taty brakuje na codzien.... Dobrze ze chociaz rodzinke macie bliziutko...
A przy Alance to chyba juz musisz miec oczy naokolo glowy co?:-)
Kacha, czy u Was sie znow pogoda nie popsula? Bo nam slonce oddali:-D Jejciu, zeby juz na dobre sie cieplo zrobilo:tak:
Wiesz co? To chyba dobry pomysl dla Ciebie z ta zmiana zawodu:tak: Nie to zebys zla ekonomistka byla:-D, ale jak czujesz ze to jest TO, to dzialajjjj!:tak:
Weroniczka, w koncu troche odszkoczni od codziennego dnia mialas:tak:. Super, ze spotkanko udane i ze maz taki prezent zrobil:tak:
Kata i jak sie Kini zwierzatka podobaly? Bo my tez myslimy zeby sie wybrac do zoo, ale sie zastenawiam, czy lepsze zoo, czy park safari? Tylko na ladna pogode czekamy, bo u nas zoo jest z takim aqua parkiem polaczone to warto z wody skorzystac, ale musi byc ciepelko)
Aha, Dotka, oczywiscie trzymamy kciuki za Viki internet. Fajnie ze u nich ok:tak:

pryzy będziesz robić ruskie? :-p uwielbiam!
już myślałam, że do mnie nic bo mnie nie pogrubiłaś :-D ale to dobrze bo ja i tak wystarczająco gruba jestem :-D
w zoo super! w tym roku większe zainteresowanie niż w zeszłym. choć i tak furorę zrobił plac zabaw i jedna mała karuzela :rofl2: za każdą jazdę miała gratis prezent i jeszcze ze dwie jazdy a panu by fantów zabrakło :-D
ze zwierzątek najlepsze akwarium ;-) i takie boksy przeszklone gdzie mogła sobie z bliska obejrzeć np. chodzące kotowate albo ptaki :tak: aaa no i małpki oczywiście :-)
słoń, tygrysy nie bardzo - zresztą pochowane a u taty na barana i tak nie wszystko widać

witam witam
pryzy ja myslalam ze wlasnie taka jak ty robisz to stefanka bo w sumie jak jutrzenka powiedziala ze na ciastkach to sie zdziwilam...
zaraz was poczytam jak dziecko mi pozwoli :)

reklama
Hej Babeczki :-)
Pryzybela, żebyś wiedziała, pogoda jest do bani :-( Rano słoneczko piękne świeciło, pojechałam na miasto ubrana jak na Hawaje i troszkę zmarzłam;-)
Weroniczko super, że zakupy udane :-) Śniłaś mi się dzisiaj, że miałyśmy kolejne spotkanie w Warszawie i Ty przyszłaś z duuuużym brzuszkiem:-p

Do góry