reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziendoberek!
Ewedja, u nas niestety nie bedzie ladnie, wiec ze spacerku nici, ale na jakies zakupy moze skoczymy za to:-)
Stefanka, to cyknij fotke G na pewno slodko to wyglada:tak: A tak na marginesie, strefankowe ciacho jest pyszne - nie wiem czy doczeka niedzieli:tak::-D No i my tez mamy dzisiaj gosci na obiedze, ale tylko tesciowa z R bratanica przyjdzie, wiec nie musze za duzo wygotowywac, bo to niejadki takie;-)

reklama
no ja juz czekam na gosci :)
jak mi wyjdzie to podam przepis.
pryzybelka czyli co ?? slodka jestem ??

hej ho koleżanki:-)
zdziwicie się ale jeszcze nie śpię, przespałam się w dzień z łukaszem 3 godziny.Mały już śpi a ja czekam na M.:-)
pryzybela- i jak udała się stefanka?
kasiamaj- u mnie terminy zmieniały sie co usg, teraz pewnie będzie to samo dlatego już nie wiem czy mój suwaczek prawidłowo pędzi. Na pewno o tydzień siuę spieszy to jest na 100 %:tak::tak:fajnie że poza tym wszystko ok. Czas tak szybko leci że niedługo będziesz miła swoją ślicznotkę w domciu:tak::tak::tak:

a pochwalę się wam - mam już nowa umowę do końca następnego roku, mogę więc spać spokojnie nawet jeżeli przyjmą kogoś na zastępstwo:-):-):-):-)

hej

ja dzis lewdo zyje

do 13 sprzatalam, pralam, zmienialam posciel. Potem skosilam polowe dzialki i ledno zyje.

dzis robilismy na obiad pizze, ale nam pyyyyszna wyszla. Jutro R robi spaghetti takie prawdziewe z pomodorow i warzyw, nie ze sloika :tak::tak::tak:

Aga gratuluje umowy :tak:

Stefanka i jak, co tam ugotowalas pysznego ???

Pryzybelka a jaki Ty masz przepis na Stefanka ze ja pieczesz?? ja robie ale taka na herbatnikach

KAsia lomatko za 4 m-ce znowu chcesz byc w ciazy :szok::szok:, Ty szalona kobieto :-D:-D

Kata ojj dobry dobry ten Desperados :tak:

a mnie dzis glowa boli, zaczela mnie bolec jak kosilam trawe, bylo mi goraco, slonce palilo i nie wiem czy to nie przez to

i tyle ode mnie, do juterka

Hejo...:-)
A u nas taka zimnica, ze do zimowej kurtki wrocilam, brrr....:baffled:

Kacha- no ja tez podziwiam, ze tak szybko juz chcesz rozpoczac staranka...:szok: No ale fakt faktem stan blogoslawiony jest niesamowity, tez chcialabym jeszcze go uswiadczyc hi hi, ale jakos na razie weny brak....:-D:sorry2:
Jutrzenka, ty pracusiu, to Ty chyba tak zasuwalas jeszcze na wczorajszym rauszu alkoholowym...:-p:-D;-);-)
Stefanka- a Ty w koncu lecialas tym balonem...? bo nic nie pisalas...

alex ciagle odwoluja bo pogoda sie psuje albo zaczyna wiac. ale to normalne bo uprzedzali mnie ze czasem 3 miesiace czekasz. no ale moze w koncu mi sie uda.
jutrzenka wlasnie pyszny kurczaczek mi wyszedl :)
kal.aga no przeciez sie udalam!!!

a u nas dzis swieto patrona miasta i dopiero co wrocilismy do domu a Zakiemu jeszcze ani w glowie spanie, dzis po raz pierwszy jadl wate cukrowa i nie chcial sie z nami podzielic, samolub jeden

po za tym moje dziecko tak dobrze zna juz centrum miasta ze sam wszedzie lata ja musze uwazac tylko zeby go miec na oku, najlepiej jak wpada do kiosku po zelki bierze odemnie tylko kase w sklepie go znaja wiec daja mu co chce a on wypada caly uchchcany bo sam zrobil zakupy, cwaniaczek jeden

pozdrowki sprobuje go spac polozyc

Kobitki bo ja to sobie tak wykalkulowałam, że teraz jest czas na dzieci i dla dzieci, a jak zakończę produkcję to zacznę robić karierę :-) Ostatnio mnie naszło, żeby z ekonomistki przekwalifikować się na położną, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Jeszcze mam trochę czasu, bo nie wykluczam, że jeszcze na czwarte się zdecydujemy ;-)
Pryzybela, bo to słońce przeszło do nas teraz i u nas pięknie jest:-)
Normalnie cały dzień z dzieciakami w ogrodzie siedziałam i tylko od czasu do czasu do domu wparowywałam ;-)
Aga no to super z tą umową:-)
Jutrzenka walnij bronxa to może główka przestanie boleć ;-) Zdrowiej szybko :tak:
Alex to zamiast siedzieć na BB to zaciągaj P. do wyrka i ruszcie z produkcją, ewentualnie wypróbować możecie stół, czy co tam macie pod ręką :-p
Stefa dawaj fotencje Gajutersa :-)

kacha zrobione :))
alex ja za tydzien bede miala 2 tygodnie wolnego to pewnie cie nawiedze :)) od razu sie pogoda poprawi hehe slonce zaswieci i zycie wyda sie latwiejsze :)

reklama
hej hej...:-)
Stefanka- super! Nawiedzaj:tak:Kupilismy nowy zestaw ogrodowy, wiec jak pogoda dopisze, to posiedzimy na zewnatrz... fajnie bedzie, dzieciaki polataja, moze nawet cos upieke, he he...:-)
Kacha- stol, schody i inne, to jak o Olisia sie staralismy...:-D:-D:-D Teraz to juz tylko grzecznie lozeczko...:-D Ale jakos weny nie mam do odstawienia pigulek...

Do góry