reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello!
I znowu weekend, yupii! (chociaz sobota i niedziela ma byc u nas paskudna, ale poki co slonecznie wiec sie trzeba cieszyc:-))

Docia, no to musisz sie pochwalic jak juz sie dowiesz co to, bo nas ciekawosc zzera;-)
Elcia, a kiedy masz egzamin? Zycze zdania za pierwszym podejsciem!:-):-)
Kacha, no to widze, ze naszym chlopom slon na ucho nadepnal;-)
Ewedja, ja tez tak ciagle planuje ze wejde tylko na chwile i cos napisze, ale pozniej to zazwyczaj zagladne gdzies jeszcze na necie , to pogadam z kims, a robota w domu odlogiem lezy:-D:-D:-D

A wiecie ze ja wlasnie stefanke piekeeeee?! Ale bez obaw, nie nasza Stefanke, tylko w niedziele Dzien Matki swietujemy, wiec dzisiaj placki upieklam, a jutro kasza manna przeloze.... Mam nadzieje ze to ciasto bedzie tak pyszne jak mam nadzieje ze bedzie, rozumiecie nie?:-D:-D:-D

Milego weekendu zycze i weny, tym ktorym jej zabraklo!:tak::-)

reklama
hej

ja już po usg-fotek nie mam na razie bo młoda kapryśna nie dała się cyknąc-ciągle się gdzieś chowała...wstydziula jedna :-)
nawet lekarz sie dziwił bo nie mógł jej obmierzyć....główkę ma już tak nisko że ciężko było obwód zmierzyć...
ciągle machała rączkami przy buziulce połykała wody i mrugała powiekami.
waży już prawie 2kg.:szok: rany...co to będzie za klusek :szok::-D
wymiarowo przyśpieszyła o 3 tygodnie do przodu :-D
lekarz stwierdził że jeszcze jedno trzeba będzie USG wykonać za ok 3 tyg.
bo wychodzi mu większa niż na 29tydz.
i nie wie czy termin się nie zmieni....:happy:

młody już wykąpany...coś dziś marudził w ciągu dnia

ło matko pryzybelka a ja sie zastanawiam dlaczego mi tak sie goraco zrobilo hhehe a to ty mnie przypiekaszz

Hej hej...:-)
Kacha- no co Ty, to nie od alko... Ja tak mam, ze mnie nie boli kilka miesiecy, a potem 3 dni pod rzad....:baffled::sorry2:Chociaz.... wczoraj ciacho robilam takie troche zakrapiane....:tak::-D:dry:
Dota- nie moja, nie moja ta klasa, ja mniej chlopow w klasie mialam.... A ta Twoja niespodzianka weekendowa, to pewnie spotkanko klasowe, co??:-p No to pochwal sie potem czy klasowy buc wyprzystojnial....:-p:-D:-D;-)
Kasia- no to super ze wszystko gra...:tak::tak::tak:To w sumie moze sie okazac, ze wczesniej urodzisz, niz przypuszczasz....:tak:
Paula- czekamy w takim razie na foty glowy....:tak::-) ( reszta ciala w sumie tez moze byc :-D)

Alex-jak mnie wcześniej wezwie na stół operacyjny -to będzie szybciej :tak::-)
myślę że dlatego chce powtórzyć to usg -żeby mieć jasność...
Kuba też z 38tyg.

dobry wieczor

normalnie jestem zbulwesrsowana :angry::angry: kto tu podejrzewa mnie o jakis alkololizm. Wypilam kulturalnie jedno piwo a tu takie pomowienia

obrazam sie :crazy::crazy::crazy:

Tiia, wszystkie nagle grzeczne, niewinne dziewczynki:-p
Jutrzenko nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi;-) :-)
Kasiu super, że z małą Majoszką wszystko git :-)A wagą to tak się nie martw;-) Jessica też miała być wybitnie duża, a takie małe chucherko wyszło :-) Za to rozdarte jak syrena strażacka;-) Jeny jak ten czas zasuwa:szok: Ty już na półmetku, Aga w połowie, a mi zostały jakieś 3-4 miesiące do rozpoczęcia staranek:-p A dopiero co sama testowałam, rok temu o tej porze to Jessi jeszcze była w produkcji ;-)

my juz na nogach od godzinki

dzis pierwsi na BB

teraz uciekam zrobic sobie kawke, pogoda za oknel ladna to uciekniemy na jakis spacerek

milego dzionka zycze

reklama
ja tez juz na nogach :)
u nas dzis pochmurny dzien a na obiad zaprosilismy gosc wiec po kawie zabieram sie za gotowanie.
wczoraj mi przyszly buty dla G i plecaczek i ona non stop na sobie ma ten zestaw hehe tak smiesznie wyglada z plecaczkiem jak uczennica.

Do góry