reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i jaaaa....hejka!!!!:-):-):-)

Majosia głowa do góry;-);-);-)

u nas szykuje się niespodziankowy łikend...hihi....niespodzianka oczywiscie dla mnie;-):-D:-D

pozdrawiam laseczki!!! udanego piatku:tak::tak::tak: i przy okazji miłego rodzinnego łikendu!!!!:-)
(bawcie się,kochajcie,odpoczywajcie.....:))

Statystyka klasy: - Demotywatory.pl

ciao
ja wlasnie wytransportowalam chlopakow na spacerek i mam sie wziac za sprzatanie, ale najpierw musialam zajrzec na bb, milego piatku

glowa do gory

Ja tez sie witam...
Glowa mnie z samego rana boli i na razie tez duzo raczej nie napisze...:baffled:

Pryzybela- he he, dobre z tym misiem...:-D:-) no bo tak to podobnie brzmi...:tak:
Dota- to Twoja klasa?? Fajna...:-D:baffled:;-)
A co to za niespodzianka? Pochwal sie...

Milego dnia...:-)

wez sie Alex:-p:-p:crazy::crazy: wlasnie mialam Ciebie zapytac czy to nie Towja:-D wiesz-ta blondyna:-p:-p:-p

a niespodzianka???sama nie wiem:baffled: dowiem się w łikend;-)

ciao Ewedja!:-)

uciekamy na spacerek,paaaaaaaa:-)

Hello Dziołchy ;-)
U nas też pochmurno, ostatnio przez kilka dni jest tak, że rano jest pochmurno, a dopiero gdzieś tak po 16 jest piękna pogoda :baffled:
Alex nie pij tyle to baniaczek nie będzie pękał ;-):-p
Kasiu życzę powrotu weny :-)
Pryzybela współczuję tego śpiewu R. ;-)Jakby mój T. zaczął śpiewać to od razu bym sobie stopery w uszy zainstalowała:-D
Dota to pochwal się później tą niespodzianką :-)
Ewedja miłego sprzątania ;-)
A i bym zapomniała, Jutrzenka ja też w to jedno piwo nie wierzę;-) :-p
Kurcze, a ja od ponad roku nawet kropelki alkoholu w ustach nie miałam :baffled:

heloł laseczki
hihi chyba mnie jeszcze pamietacie co?????
jeny niechce mi sie pisac czytam czytam i nic mi sie niechce ale obiecuje ze sie zmienie jak juz zdam egzamin i bede miała luzik
pozdrawiam was lalunie

Cześć ciotki klotki!

Mnie podobnie jak większość, bania boli przeokropnie. Zwalam to na pogodę.
A jeszcze sprzątanie mnie dziś czeka, buuuu...
Wpadnę później...

Elcia, słyszałam, że u Was gumowe drzewa posadzili, bo mąż boi się o Twoje życie;-)

reklama
Do góry