reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pryzy- acha, to w sumie nie miala jeszcze okazji dluzej obcowac z jezykiem... Bo wlasnie ciekawi mnie po jakim czasie zalapie francuski.... Ale dzieci w zabawie lapia bardzo szybko, wiec Kaya Cie niedlugo zaskoczy....:-)
Dzis sobie odpuscilam nocnikowanie, bo caly dzien bez mala jestem poza domem... Teraz tez dopiero wrocilismy z kolacji, no i bede malego kladla spac... wiec dzis nici z odpieluszania. Ale dam jeszcze przez weekend Oliwierowi szanse zalapania o co chodzi, a jak nie, to nic na sile, sprobujemy pozniej....:tak:
I zdroweczka dla Was... eh nienawidze kataru....:baffled:

reklama
pryzy dzieki za rade tez od jutra zaczniemy
alex tak spisany wszystko oddaje tobie ale sie nie napalaj bo jeszcze moga odwolac bo jesli bedzie wiatr albo deszcze to lipa. a moze jutro sie w exeter spotkamy stara ?? bo ja jade.

stefanka- oj chyba nie, jutro jestesmy z babcia Oliwiera ustawieni....
No mam gleboka nadzieje, ze jednak przezyjesz i bedziesz mogla nam wszystko opowiedziec, no i nie bede musiala przyjmowac spadku z dlugami....:-p A tak swoja droga, to mnie zawsze zastanawia, czy ta wiklina sie nie oberwie.....No nic opowiesz jutra, czy sie nie oberwala.....:-)

hejo laski

wiecie co, nic dzis nie napisze, mialam ciezki dzien (koniec miesiaca), potem prawie 3h z kuba na dworze i tak sie zmeczylam i dotlenilam ze padam na pysio :eek::eek:

odezwe sie jutro moje kochane, baj baj

Hej Kobietki:-)

Alex ja jak już na całego wzięłam się za nocnikowanie Marcela to przez tydzień nie umawiałam się z nikim, na spacery nie chodziłam, na zakupy wieczorami sama jeździłam właśnie po to żeby nie mieszało mu się:tak:

Stefanka latawico;-) czekamy na relację

Wiecie co? A ja dla Olivki kupuję używane rajstopy, tzn jak są jakiś w komplecie z sukienką lub spódniczką i nie widzę w tym nic złego, bo przecież jaka różnica między rajstopkami a spodenkami??

zdrówka dla wszystkich smarkatych:-)

sylwia mi generalnie nie chodzilo o uzywane ubrania czy rajstopy. chodzi o to ze na ebayu mozesz kupic uzywane rajstopy czy majtki i nie prane specjalnie dla fetyszystow :)

witam majowo:-)
piękny łikend aczkolwiek pracowicie mi się zaczął:sorry:
właśnie zjadłam obidaek i poczytałam co u was. Zrobiłam już dwa prania w pralce i jedno w rękach i jedno pranie zdązył mi deszczyk zmoczyć. Łukasz latał po deszczu i sie cieszył że będą "kaluże":-D:-D:-D
kasiamaj- to super że dzidzia ok:tak::tak:
asia- fajne buciki, ale jak dla mnie to one wcale nie są tanie:no: ja kupiłam łukaszowi za 15 zł w ccc były akurat w promocji. Biega w nich i tak mu popasowały ze nawet do łóżka chciałby w nich sie kłaść:-D:-D a jak jak u Filipa z kopkami ,nadal robi gdzie popadnie?
jutrzenka- jak tam odpoczęłaś?
paula- udanego pobytu tam gdzie jesteście, nie zdążyłam wcześniej życzyć:zawstydzona/y:
ewedja- to życze wam żeby pogoda się zachowała jak najdłużej:tak::tak:
basia- co tam u was?Jak Alex?

zdrówka dla chorowitków:tak::tak:

a ja wczoraj zaczęłam odpieluszanie Łukasza, ale dziwne bo jak go posadzę na nocnik to zrobi siku ale jak się zapomnę to leje w gacie w ogóle nie mówi że chce siku:sorry: no i wczoraj też zrobił kopkę w majty i chodził tak i nic mi nie powiedział dopiero jak zobaczyłam że ma plamę na pupie:sorry:obecne statystyki to tylko dwa komplety ubrań mokre :tak::tak:
macie jakiś pomysł jak nauczyć chłopca sikać na stojąco, bo ja normalnie nie wiem jak mu to wytłumaczyć:no::no:

Hej:-)

Ja dzisiaj zamulam w domu. Słoneczko ładnie świeci ale mi się nie chce nic robić, ze spacerem czekam aż R wróci to pójdziemy razem.
wogóle to mam jakiś pechowy dzień dzisiaj, już kilka razy coś wylałam:wściekła/y: Marcel też dołożył swoje 3 grosze i wylał sok marchewkowy na wykładzinę i siki z nocnika:wściekła/y:

Aga a czemu chcesz koniecznie nauczyć Łukasza siusiać na stojąco?? Marcel nie sika i co z tego:sorry::-)
Nie szalej tak kobieto z tym praniem.
No i powodzenia w dalszym odpieluszaniu:-)

reklama
Hej!

Pogoda kichowata. Miałam z Filipem jechać do koleżanki i nie wiem, co robić, hmmm... Chyba jednak pojadę. Najwyżej nas zmoczy, hehehe...
Aga, ja nie wiem jakie ty te buty kupiłaś za 15zł, bo ja w ccc widziałam takie, ale szmaciaki vel trampki szmaciane.. Co do kupek, to Filip już robi bez problemow na nocnik. Woła i robi... Także my już mamy ten problem za sobą. W nocy też już nie sika w pieluchy, mimo że mu zakładam. I chyba muszę przestać, bo on już wstrzymuje sikanie.

Co do odpieluszania to u nas też tak było, że lał gdzie popadnie i mu to nie przeszkadzało. Trzeba się uzbroić w cierpliwość, niestety... No i sadzać na nocnik nawet jak nie woła.

Do góry