reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to melduję się :-)
u młodej wszystko ok-urosła,i ma sie dobrze :tak:
dostałam fotkę -ale na razie Wam nie pokażę (muszę zrobić w dzień -bo tak kiepska jakość wychodzi)-ale to jutro.
4maja-umówiłam sie na telefon-mam zadzwonić w sprawie terminu ostatniego USG opisowego.zrobi je w 3D

co tam jeszcze....???

miłego wieczorka.;-):tak:

No to dobrze, ze wszystko dobrze Kasia....:-) Jeszcze troszke i juz bedziesz miala swoja slicznote przy sobie....:-)

My dalej walczymy z nocnikowaniem, ale nawet dzis ani jedne siki nie trafily do nocnika....:no::sorry: Moze on na prawde nie jest gotowy??? Lal w gacie, lecialo mu po nogach, ja mu pokazuje zobacz co robisz, a on sie patrzyl na mnie czego ja od niego chce, tak jakby w ogole nie czul ze cos robi.... No nie wiem....:dry:

kurcze wlasnie patrze na ebayu czy sa jakies fajne rajstopki i wiecie co ?? dosc duzym zainteresowaniem sie ciesza uzywane rajstopy ?!?!
kasia maj no to zbieraj juz na korekte kichawy hehe

dzień dobry ;-):-)
wreszcie mamy słonko :tak:
wieszałam dziś pranie na balkonie-tak pięknie cieplutko i tak świeżo na dworze.:-)

przyjechało do nas wesołe miasteczko :happy: Kuba jak je dziś wyluka w mieście -to będzie szał :szok::-D

miłego dzionka!!!!!

reklama
dzien dobry!!!:-):-):-):-)

ale ciepłoooo;-);-);-) u nas o 8 rano na termometrze +18 w cieniu...:-)
Bylismy już na spacerku....we trójkę;-):-) teraz Krzyś pojechał do pracy...a my z Mufinkiem w domku:-)

Alex ja bym odpusciła naTwoim miejscu....moze nie jest gotowy;-) po co się teraz denerwowac i tylko dziecko stresowac....My jestesmy na etapie,ze Krzsyio nosi misia do ubikacji i tam misio się załatwia...no i musze nocnik kupic...bo mamy tylko ta deske-nakładke dla dzieci;-)

Majoszka
to dobre widaomości....oj powiem Ci,ze nie wiem co ubrac ???? i biore całą walizke ciuchów...hihi....tak wiec sie nie przestarsz jak ją zobaczysz :-D;-) nie zostaje na miesiac:-D

uzywane rajstopy??? jejku ludzie nawet kupują uzywane gacie,staniki...echhhh.....jak ktoś lubi:sorry::baffled:

Viki hej!!!:-)

a jak tam Kinia się czuje??????

widze,ze dzis spacerkowy dzien....pusto na bb....

pozdrawiam Was laseczki cieplutko!!!!

ideee pranko wstawic...paaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry