reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

wczoraj mieliśmy gości, dzisiaj też mieli przyjść do południa, nie przyszli a ja siedziałam i czekałam bo nie dali znać :angry: dopiero jak do mamy zadzwoniłam to się okazało, że nie przyjdą
zawinęłam młodą do wózka i szybciorem po chleb pojechałam bo przecież jutro bym nie kupiła
potem poszłyśmy na spacer

słabe jesteśmy. niby już lepiej bo katar tak nie dokucza ale kurna coś tam w nas siedzi :-( nie gorączkujemy ale takie ogólne osłabienie organizmu jeszcze jest
wczoraj na kontroli na szczęście wszystko ok. osłuchowo czysta, leki podawałam dobre i po prostu musi samo zejść

kasia cieszę się, że ze zdrówkiem małej ok!

jakiegoś doła mam od rana :sorry: nie, nie od rana, od poniedziałku...

miłego!

reklama
naprawdę pustki :-D
wywiało wszystkie mamuśki.
a ja zaliczyłam już spacerek i zakupy...tak jak mówiłam Kuba zafascynowany samochodami na karuzeli.
już by chciał jeździć ale dopiero od 13-ej otwierają.:-)

Kata-zdrówka dla Was!!!!
Dota-bierz całą szafę miejsca Ci u nas dostatek ;))))))

ciao ciao

u nas pieknej pogody ciag dalszy, maly dzis latal w koszulce i krotkich spodenkach normalnie super juz sie robi, jutro bede chciala wyciagnac D nad wodospad ciekawe czy mi sie uda :-);-):tak::-D

zaki teraz spi a ja zamiast ogarnac troche mieszkanko siedze na necie, a cale dopoludnia szalelismy na dworku

buziaki dla wszystkich

Elo!
Ja sie tylko melduje piatkowo:) Widze ze cieszycie sie ladna pogoda, no to super ze pierwszy majowy "ujkend" sie tak ladnie zaczyna:-)
U nas tez ma byc cieplo, chociaz moze deszczyk tez popadac, ale co tam, wazne ze juz sie znacznie ladniej robi:tak:
A wiecie, ze mnie znow katarzysko dopadlo? Masakra jakas.... Mam nadzieje ze moich nie pozarazam, bo jak to mowia jak nie urok to sraczka:baffled:

Bawcie sie dobrze babeczki!

paszczaki na spacerze a ja kładę lachę na sprzątanie :-) od dzisiaj już świętuję :rofl2:
pryzy zdrówka! katarzysko wstrętna rzecz :angry:
od jutra u nas pogoda ma się pogorszyć - jak zwykle na weekend zresztą :rofl2:
ewe a daleko macie nad wodospad? duży? wklej jakiegoś linka jak jest ;-)
kasia pewnie szalejecie na karuzeli :-) moja na balu nie chciała zejść jak mała karuzela była :sorry: w zasadzie to był jej debiut. była za darmo ale na dniach bełchatowa, które niebawem, już będzie płatna :baffled:

matko! oglądam panoramę i chcą dziecku nadać imię kermit :szok::-D

Hej!

Co tam laseczki? Gdzie weekendujecie? My zostajemy w Wawie, ale pobrykamy sobie może po parkach, hehehe... Jak pogoda pozwoli, bo jutro ma być ponoć nieciekawie. Ale mam nadzieję, że te prognozy się nie sprawdzą.
Byłam ja sobie dziś u fryzjera, aż mi się humor poprawił. Wygoliłam z tyłu glacę maszynką i na 2 miesiące mam spokój:tak:
I co tam jeszcze...
Cisza pewnie będzie przez weekend...
Paula szaleje w Szczytnie z Krzyżakami...
Dota u Majoszków z dzikami, ;-)
Kata, zasypuj doła. Poczytaj sobie jakąś "babską" książkę i humor ci się polepszy...
Pryzy zdrówka i dla innych chorowitków też.

Wbrew temu co mówiłam, to kupiłam Filipowi tanie buty na allegro. Normalnie obchodziłam wszystkie sklepy i nic nigdzie nie ma, a nie chcę znów kupować droższych, bo wiem, że zaraz nic z nich nie zostanie...
Pokaże wam, pochwalę się, a co... Chyba nie są takie tragiczne i mam nadzieję, że będą dobre, bo jak nie, to będę musiała oddawać...
NOWE PRZEWIEWNE TRZEWIKI SKÓRA NATURAL (3869)R.24 (1008624780) - Aukcje internetowe Allegro
O takie....

A co do rzeczy sprzedawanch na allegro, to ja kupuję używane, ale nigdy bielizny... Nie założyłabym, hehehe.. Ale wiem, że kupują, bo sama sprzedawałam używane rajstopy Filipa i poszły jak woda, hehehe... Dla mnie to dobrze, bo mi nie zalegają w szafie...
No to na razie tyle... Będę później...

a u nas pewnie bedzie padalo bo mam na jutro zabukowany lot balonem :)
narazie swieci slonce
dota a dlaczego nocnik chcesz kupic jesli masz nakladke ?? bo ja mam obie opcje ale oswajamy DZI z nakladka i tak po twoim poscie pomyslalam ze moze powinnismy do nocnika wrocic ??

Kata, dzieki i wzajemnie, bo Wam tez jeszcze do konca nie odpuscilo... stad ten dolek? Bo ja mam mega wyrzuty, ze musze unikac tulenia sie i calowania z mloda, nawet od R sie wyprowadzilam, z sypialni, bo jego tez niedawno cos bralo, ale po 2 dniach przeszlo, a mnie jak cos dopadnie, to juz kaplica:baffled: Mam nadzieje ze na katarze sie skonczy...
Ja tez olewam porzadki, bo nie mam sily... Dobrze ze dam rade w klawisze klikac od czasu do czasu;-)
Asia, tez dzieki!... A butki fajne... mi sie bardzo taki chlopiecy styl rowniez u dziewczynek podoba, jedyne co to nie znosze granatowego koloru:tak: Ale te sa super.
I wygladaja na porzadne, oby rozmiar pasowal:tak: I fajne noski maja, nie tak latwe do zdracia:-)
Stefanka hello! Ja Ci od siebie powiem, ze my mamy i nakladke na kibelek i nocnik (taki zwykly, ale przypomina wyglasem prawdziwy) i z nakladka wiecej ceregieli i mloda jak siada (a chce to robic sama), to czasem zanim sie usadzi porzadnie to moze sie posiusiac, poza tym musi korzystac z podnozka, na ktory ciezko jej wejsc jak ma spodnie spuszczone do kostek i po prostu sie boje ze sie przewroci...
A z nocnikiem, to u nas fajnie, bo sama idzie, sciagnie co trzeba i szybko siadzie... I sama potem wyciaga ten pojemnik i wylewa, to jest male ryzyko rozlania, ale dla niej duza frajda:-)
Balonem polecisz....wow, tego nie probowalam, ale sie kiedys odwazylam wsiasc do szybowca jako pasazer i super bylo:tak:

hehe stefanka w balonie...:-D:-D:-D Nie no musze to zobaczyc....:-D:-D:-D;-) Rob foty stefcia....:tak::tak: A testament juz spisany???:-p:-);-)

Hej w ogole!:-)
U nas akurat beznadziejnie jesli chodzi o pogode.....:baffled: No ale bylo pieknie pare ladnych tygodni... wiec nie ma co narzekac.

Asia- no i pewnie ze butki fajne.....:tak:
ewe- Milego wypadu nad wodospad jesli dojdzie do skutku...:-)
Pryzy- a jak Kaya w przedszkolu sobie teraz radzi? Mowi juz cos po francusku?

I wszystkim na koniec milego weekendu!

reklama
Alex, no wlasnie sie nic nie nauczyla, bo 2 tygodnie siedzialam z nia w domu;-) Wiesz, przez tydzien ciezko bylo przez ta chorobe, a ten tydzien, to jeszcze pokaslywala i nie mialam sumienia jej takiej niewyleczonej poslac...
Ale za to sie bajek troche po francusku naogladala hehe:-)
A teraz mam nadzieje ze jeszcze tego kataru ode mnie nie zlapie, bo juz w ogole bedzie numer:baffled:

I co, odpuscilas sobie odpieluszanie narazie? Bo mi sie dzisiaj mloda buja bez pampka (teraz do spania jej zalozylam) i narazie nie bylo wpadki, ale raczej musze jej sama przypominac....
A debiut na powietrzu tez miala i z checia podlewa trawke i kwiatki i ostatnio w parku nawet sama wolala, wiec mysle ze zmierzamy w dobrym kikerunku:tak:

Do góry