reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sylwia wiesz ja pochodze z miasta i moi przodkowie tez wiec nigdy nie mialam ''babci na wsi'' tak jak wiekszosc moich kolezanek i zawsze im bardzo zazdroscilam. heheh wiec wiesz, taki pies to na pewno podswiadoma chcec posiadania swini hehhe

pogoda u nas kiepska :-(
popołudniami trochę się przejaśnia i wczoraj t. poszedł z mała na spacer a ja odpoczywałam a dzisiaj pojechaliśmy nad zalew bo były szanty - rozpoczęcie sezonu
spotkałam znajomą z rodzinką i tatusiowe zajęli się córeczkami (ma rok starszą) a my wypiłyśmy po piwku :-)

mieliśmy tyle planów a pogoda nam je popsuła :-( jutro ma być jeszcze gorzej :sorry:

to nie jest wina psa jak trafi do nieodpowiedzialnego właściciela, bo panuje np. moda na taką rasę
kacha powiedz to hodowcom - oni nie mają skrupułów bo dla nich liczą się zyski a nie to jak taki pies zostanie wychowany i przez kogo :-(
uważam, że powinno się zaprzestać hodowli ras niebezpiecznych

Hello babeczki!
Ooo chyba dalej swietujecie, bo cos nieruchawo na bb przez weekend bylo;-)
Ja dzisiaj tez mam wolne, bo dziecko w koncu ponownie oddalam do przedszkola:tak: Ale cos malo dzieci bylo dzisiaj... moze to przez ta duchote, bo burze zapowiadaja i od 2 dni sie kisi niemilosiernie... mialam cos sprzatac, a tak sie nie chce w taki ukrop... A klime boje sie wlaczac, bo od 2 m-cy, to ciagle cos mnie lapie (narazie odpukac jestem ok;))

Kata, mi laskawie @ na majowke sie skonczyla, to moznabylo troche poszalec:-D:-D
A Kinia, to naprawde ma melodie do spania:tak: A moje dziecie, to juz chyba sie na dobre odzwyczaja od popoludniowego spanka... na lato nie mam nic przeciwko, bo szkoda dnia, chociaz z drugiej strony, wieczorkiem nie da rady nigdzie wyskoczyc... a moze to takie chwilowe?... (w kazdym razie od 8 rano, do 8 wieczorem bez problemu wytrzyma i jeszcze sie buntuje czasem, ze za wczesnie na spanie:szok:)

A mi sie podoba wiekszosc psow i te grozne tez...zwlaszcza amstaffy sa piekne, ale wole podziwiac z daleka takie cuda:-) A w ogole to chyba trzeba miec pozwolenie na trzymanie kampfhunda co? Ponoc wlasnie najbardziej niebezpieczne sa te bezrodowodowe mieszance (+ nieodpowiedni wlasciciel:tak:)... Ale ja tam sie nie znam... a w domu, to bym najchetniej jakas miniaturke sobie trzymala, chociaz tak naprawde kocham duze psy:)...

Jutrzenka fajna ta piaskownica:tak: Ale musze przyznac, ze Dota Z ma fajniejsza blisko domu;-):-D Ja musze z kolei jakies akcesoria do piasku mlodej kupic, bo sama sie nie upomina, a w sumie wole niech sie w piachu babrze niz po slizgawkach lata:-)

Dobra ide jednak troche chalupke ogarnac, bo moze tesciowa z wizytacja wpadnie:-)

normalnie takiej pustki tu dawno nie widzialam, no ale coz w Polsce swieto wiec wszystkie swietuja, u nas pogoda superowa bylismy nad wodospadem, Zaki sie bal szumu wody no i malo fotek mamy ale wam pokaze

Załączniki

• P010510_14.17_[04].jpg
    P010510_14.17_[04].jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 24
  • P300410_14.01.jpg
    P300410_14.01.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 23
  • P300410_13.23_[01].jpg
    P300410_13.23_[01].jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 20
Hej!!!

Witam się po powrocie do domku!

Odezwę się jutro jak nadrobię...:tak::-) Mam nadzieję że nie dużo klepałyście ;-):-D:-D:-D

Dobrej nocki!!! Paaa!!! :-):-):-)

pryzy moja jak wstanie o 8 to też jej na drzemkę nie kładę bo nie zaśnie ;-) i wtedy idzie wieczorkiem ok. 21 spać :tak:
ale paszczakowi się poprzestawiało i budzi koło 7
ewe a jednak namówiłaś męża :-) fajne fotki
kasia paula witajcie!

my dzisiaj w południe kościółek a po drzemce (na której spaliśmy z młodą chyba z 2 godziny, my! stare pryki! :szok: bo kinia trochę dłużej) pojechaliśmy do moich rodziców
a od jutra rutyna :-p

reklama
dzien dobry!!!:-):-):-)

Wstawać śpioszki:-);-);-)

Ale wczoraj pogoda co?? u nas lało cały dzien...smiesznie bo jak byliśmy u Majoszków to pogoda była śliczna,dopiero jak wrocilismy to się popsuła:-D;-)
echhh jak łikend szybko minął....buuuuu.....naśmialiśmy się za wszystkie czasy...... atmosfera była w pełni wyluzowana....:-):-):-):-D

a dziś matury....pamietacie?????? hihi.....kiedy to było....;-):-)

ide na sniadanko,musze wstawić pranie...jakoś tu ogarnąć....a potem w wolnej chwili poczytam co U Was-szczerze to jeszcze nie czytałam:sorry:;-)

udanego dnia!!!!!! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry