reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ewe ja to mam wrażenie, że młoda odsypia teraz to co nie spała w niemowlęctwie :rofl2:
idę ją zaraz budzić
dota trzymam cię za słowo! od razu szarfę i diadem mi kup :-D

reklama
witam wieczorowa pora

Kata mamy skierowanie na te inhalacje, chodzimy do tej przychodni co jestesmy zapisani. Musialam tylko lek wykupic. A te grzanki to takie z tostera czy z serem z opiekacza??

Dotka lomatko jaka Ty muzykalna :-D:-D:-D. A Ty owiasnke Krzysiowi dajesz?? Takie normalne platki owiasiane na zwyklym mleku ?? czy te kaszki dla maluchow

Aga superowo Łukaszek wyglada, sama go strzyglas??. A kuba jak ma cos na reku albo przy ustach sie ubrudzi przy jedzeniu to tez od razu mowi oj ojj ale mokre majtki mu nie przeszkadzaja :no:

Paula kubek fajowy, ja zrobilam R na dzien ojca 2 lata temu. tylko trzeba uwazac z tymi kubkami, ja ten R co ma wrzucilam do zlewu i kawalek sie w wodzie moczyl i troche sie odbarwila fotka.

Alex kubie przeszkadza jak stoi i sie zsika ale potem jak pojdzie z tej kaluzy to juz mu wszysko jedno. A sciagaz mu od razu czy odczekujesz troche ale mu zacznie przeszkadzac?, bo ja sciagam i nie wiem czy dobrze.

A kuba ewidentnie wie kiedy sika tylko wolac nie chce. Jak go rozebralam dzis do kapieli to nogi krzyzowal, dreptal w miejscu i juz do wody chcial a jak pytalam czy hce siku to nie. I jak wszedl do wody to chwile siedzial nieruchomo az siku zrobil :crazy:.

Pryzy dobre z tymi majtkami :-D:-D vmala spryciula :tak:

Ewedja i co wyczarowalas na kolacje, a jakie lody robisz?

i chyba tyle

nie wiem czy nie isc spac :-D:-D

jutrzenka ja robię grzanki maczając chleb w jajku z mlekiem i na patelnię :-) uwielbia choć powoli jej się przejadają ;-)
a owsiankę robiłam zalewając expresowe płatki owsiane albo gorącym zwykłym mlekiem albo wrzątkiem i dodawałam mleka modyfikowanego :tak: bardziej lubiła na zwykłym
kinia jak wejdzie do wanny do pierwsze co to siusia :-) ale to normalne ;-)
aaa no i kupiłam sobie desperadosa do wypróbowania (myślałam o tobie podczas zakupów :-D) ale wypiję jak wyzdrowieję ;-)

ja zaraz idę do wyrka...

Paula- no bardzo fajniutki ten kubas....:tak::tak:
Jutrzenka- wczoraj zdejmowalam od razu, a dzis chcialam sie przekonac po jakim czasie zacznie Oliwierowi przeszkadzac, ale moglabym czekac i caly dzien... jemu w ogole nie przeszkadzalo mokre....:no::no: Potem wychodzilam do miasta to juz mu pieluche zalozylam, a tak to chodzil gdzies z pol godzimy mokry....:sorry:

ja to naprawde wcale jeszcze nie mysle o odpieluszaniu. poprostu jestem leniwa :)) oczywiscie wam zazdroszcze ale nie czuje sie na silach. Dzi wie wszystko jak gdzie ma leciec w kibelku ale jak ja delikatnie przymuszam do praktycznej czesci to piszczy i ucieka krzyczac 'nie nie nie!!' a jak bardzo jest zla to po angielsku 'nou nou nou' hehe
paula swietny kubeczek :)
jutrzenka wczoraj mnie tak rozbawilas ze jeszcze dzis w pracy sie smialam sama do siebie hehe
ja jednym okiem ogladam szubi dubi a wy ??

Yo! Znowu ja na wieczor!:-)
A wiecie co... ja to bym sie juz dawno zawziela z tym odpieluszaniem, bo widac po wielu przykladach, ze dzieci mozna jednak wczesnie nauczyc, ale tak po pierwsze, to Kaya czesto daje znac ze siusia juz w trakcie i mimo ze czesto sama chodzi do toalety, siada na nocnik i sama sie potem ubiera(po domu czesto w majtach lata albo pieluchomajtach), to nie potrafi sie dluzej wstrzymac od siusiania, a ze my ciagle gdzies jezdzimy, to na droge i tak trzebaby ta pieluche zakladac.
A dzisiaj taki smieszny program byl jak podpuszczaja ludzi i rozne kawaly robia i facet w szkockiej spodniczce na drabine wchodzil, a byl bez majtek i prosil ludzi zeby drabine trzymali(widac bylo posladki)... i Kaya tak oglada i mowi: O! Pan pampelsa nie ma!:-D
Jutrzenka, Moja Kaya nie lubi owsianki, ale rozne chrupki na mleku wcina juz od wielu miesiecy... I to bez gotowania, na zimno. I w ogole modyfikowanego mleka nie pila...jedynie co, to raz dziennie staram sie jej kaszke wcisnac. No i oczywiscie mleko krowie tez pija albo kakao.
Paula, kubek super! Zwlaszcza jak tatus tyle bez ukochanej corci musi wytrzymywac:tak:
Kata, ja taki chleb robilam w samym jajku kiedys, ale Kaya do ust tego nie wziela paniusia jedna;-) - a ja raz na ruski rok lubie to zjesc:-)

Dobra zmykam, bo R mi stygnie:-D

hej :-);-)
u nas nadal szarawo....
mam nadzieję że dziś net zadziała...:zawstydzona/y: bo muszę rachunki popłacić!!!!
wczoraj coś nie bardzo mu szło.:wściekła/y:

młody jeszcze bajki ogląda
a ja muszę mężowi koszulę przejechać-bo idzie na wykład do szkoły.

Kuba coś dzis w nocy zerwał sie z płaczem i mówi że go nóżki bolą...:-(-kazał sobie masować.:eek:-nie wiem od czego ten ból????

Kata-sprzątam jeszcze po malowaniu.uffff....no tak kwiatków rabatków nie zwine do domu
Pryzy-jak ci szło obijanie.
Dota-skoro już masz tą rękawicę-to weż ze sobą :laugh2::laugh2: pobawisz sie w Jacksona i księżycówkę nam zatańczysz,w tych stringach co dla mojego J kupiłaś :-D:-D:-D:-D
-ciekawe parkowanie zamieściłaś-to dopiero sztuka tak sie schować :szok::-D.
co do spanie to nie martw sie....jest miejsca :tak:;-)-no i czekamy -czekamy na WAS
Aga-no...i udało sie poskromić czuprynkę-może teściowa przestanie ci teraz gadać :-D;-)-fajnie Łuki wygląda.
Paula-jak pakowanie???może po drodze macie jakoś tą waszą miejscowość-to wpadajcie w odwiedziny.-fajny kubek :tak:
Ewedja-daj tej pogody trochę.

miłego dzionka laseczki.

zaraz wpadnę na zamek fotki wrzucić.

reklama
witam babeczki

pryzy rozzzzzzgrzałaś r.? :-):-p:rofl2:
kasia to koniecznie pochwal się efektem! a nóżki może zdrętwiały :baffled: moja nieraz się budzi z płaczem bo pół godziny śpi w jednej pozycji a potem ruszyć się nie może z odrętwienia :tak:

a ja przywołuję magdę i anetkę! dziewczyny halo, co u was? :-)

piękny dzionek dziś

mała mnie dzisiaj fajnie obudziła :-)
śpię śpię a tu mi ktoś poduszkę na głowę kładzie :rofl2: tak po cichutku
wyszła z łóżeczka i mi położyła moja myszka :-) 7:30 była a tak mocno spałam ;-)

Do góry