reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej,hej!!!

Magda hejka!!!! co u Was???zdrowi??? jak Wiktorek???;-);-):-)cmok!!!

a ten artykuł-prawda,prawda:tak:

ooo Kata jak zwykle pewna siebie:tak:;-):-)

Majoszka łooo jeny:szok::-p:-p a co tam J bedziew szkole wykładał???;-)

Pryzy
ooooo biedny R:-D:-D:-p:rofl2:

Jutrzenko taką zwykła owsianke jem tylko ja:) mały lubi swoje kaszki,staram sie codzinnie rano robic mu inną-mleczną owsianke,kaszke manne, pszenną, owocową-kupuje wszystkie mozliwe jakie produkuje bobowita:)

Paula
prezent swietny!!! a Twoja fotka tez tam jest???;-)

udanegoooo....paaaaaaaaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
Hejka.
Ale dziś mamy piękną pogodę. Będzie chyba gorąco.
Ja dziś w planie mam przejść się po sklepach z butami bo muszę sobie jakieś kupić bo obecnie mam tylko adidasy. Reszta sięrozpadła lub rozczłapała:/
A jutro ruszamy na Śląsk na trzy dni:) Ale się cieszę na spotkanie z przyjaciółmi, zwłaszcza że wrócili z Afryki niedawno i będą mieć wiele do opwiedzenia.

Heloł kobietki:-)

U nas cieplutko ale jakoś szaro buro, no i teraz nie wiem czy mam wieszać pranie czy nie:baffled:

Masło nawt w smaku jest duuuuużo lepsze niż te wstrętne margaryny, bleee:sorry:

Kasiamaj
Kubusia nóżki mogły boleć bo on teraz szybko rośnie:tak: Kiedyś tak lekarz powiedział mojej siostrze jak jej synek ciągle skarżył się na bóle nóżek.

Jakoś nic mądrego mi do głowy nie przychodzi więc nie zanudzam i spadam;-)

reklama
Do góry