reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej witam się:-)
grzechotka- kopę lat cię nie było:-)ja to nie wiem co ci poradzić z Kubusiem:no: ja czasami nie daję sobie rady z Łukaszem, :sorry:no właśnie a jak zdrówko Kubusia? nadal tak choruje? no i co u ciebie?

obcięłam włosy Łukaszowi po raz pierwszy w jego życiu, a o to efekt - to ostatnie to przed

Załączniki

• łukasz 963.jpg
    łukasz 963.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 22
  • łukasz 964.jpg
    łukasz 964.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 20
  • łukasz 930.jpg
    łukasz 930.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Dzień dobry!!!

Aga Łukaszek wygląda super!!! :-)

Dota hehehe... ale agent :-D wjecha pomiędzy dwa tramwaje... dlatego uważam że starzy ludzie powinni często robić badania związane z prowadzeniem pojazdu :eek::rofl2:

Idę dziś zamowić prezent dla D bo ma w piątek urodzinki... Troszkę kiepawo u mnie z kaską ale mam nadzieję że się ucieszy ;-):tak:

No i muszę zacząć po mału szykować ciuchy do pakowania... I coś do jedzenia musze wymyśleć... żeby nie stać w weekend w garach... :baffled:;-):tak:

hmmm i co jeszcze? Idę troszkę ogarnąć bo kurz z półek na mnie patrzy :-D:-D:-D

Czesc wszystkim...:-)
Oliwier lata w samych gatkach.... caly przemoczony.... myslicie ze mu to przeszkadza??? WCALE!!! :no::angry::angry:

Aga- no bardzo ladnie....:tak::tak:
Grzechotka- oj to rzeczywiscie masz klopot z Kubulkiem.... nie mam pojecia co doradzic... Zobaczysz sama jak ta rozmowa pojdzie, moze panie przedszkolanki cos Ci doradza...
Stefanka- no w sumie nie ma pospiechu z tymi pieluchami, ale ja jednak chcialabym zeby juz na wakacje latal bez....No zobaczymy....:baffled:

I milego dnia wszystkim.... my zaraz pewnie tez gdzies polecimy... tak ladnie jest ostatnio....

paula- to będziecie świętować w weekend:-)
alex- ja się zabiorę za odpieluszanie od połowy maja, bo mam zamiar pójść na krótkie zwolnienie albo urlop tygodniowy i wtedy do dzieła:tak::tak:mam nadzieję ze będzie dobrze bo Łukasz jak się zmoczy to zaraz chce żeby go przebrać. tak samo jak je coś i ręce mu się po tym lepią albo są brudne to już niczego nie dotknie tylko każe sobie myć:-D

kasia ja się nie znam ale przecież rabatki nie wniesiesz do domu :-D
ogarnęłaś się już? sprzątasz na przyjazd doty? :-D
dota normalnie mistrz kierownicy :-D
aga bardzo ładnie łukaszkowi :tak: a u ciebie już niedługo połowinki :-)
paula jak zwykle zasiała ziarno i zwiała - pisz tu szybciorem co mężowi sprawiłaś? :-)
alex cierpliwości życzę :-)

idziemy lulać bo jesteśmy po spacerku i obiadku...

edit: już jestem! zasnęła w 2 minuty :-D przy czym mi powiedziała: będę spać na siedząco :-D

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!
Paula no wlasnie, co kupujesz? Cos ze sprzetu wedkarskiego?;-) Moj dopiero w czerwcu ma urodziny, ale tez sie juz powoli zastanawiam co tu wykombinowac:-)
Dotka, u Ciebie widze gospodarka planowa:-) ja to czesto na zywiol ide:tak: A owsianke tez uwielbiam, szkoda ze Kaya nie podziela mojego zamilowania:-D No i z R jestesmy fanami kaszki mannej na bardzo gesto i zimno (+cynamon - mniam:-))
Kata i jak Kinia na siedzaco zasnela, czy tradycyjnie?:-) Ja z kwiatkami od maja startuje (czyli prawdopodobnie w najblizszy weekend ruszymy na zakupy jak czas bedzie, bo musimy pare rzeczy do auta pozalatwiac)
W ubieglym roku mielismy truskawki wiszace, ale dlugo nie pociagnely, bo R zapominal podlewac - tak to jest jak sie czlek na chlopa spusci:-D
Aga, duzej rewolucji Lukaszek na glowie nie ma;-) W tym sensie, ze jak dla mnie wcale nie mial tych wloskow az tak za dlugich:tak: Ale te jego miny...:-D:-D:-D Bombowy dzieciak:-)
Alex, no widzisz.... Oli tak jak Kaya... da znac ze sie mokro zrobilo (zreszta trudno tego nie zauwazyc), a potem chodzi dalej jak gdyby nigdy nic:szok:.... Chociaz wczoraj poszla do kibelka i sobie zmoczona po spaniu pieluche sciagnela i ubrala sama majtki ktore przy umywalce lezaly... tyle ze jakos jej sie przesunely i na pasie miala ta czesc co udo powinno byc... ale najwazniejsze ze sobie sama poradzila:-)
Jutrzenka, no to i tak Kubus jest spokojny, ze daje na sobie takie eksperymenty robic:-) I dobrze ze to pomaga:tak:

A co ja dzisiaj bede dzialac????? Hm... moze sie troche poobijam:-D
Paula niedlugo wyjezdza, to nie bedzie takiej psychicznej presji na porzadki:-phehe

Alex, no widzisz.... Oli tak jak Kaya... da znac ze sie mokro zrobilo (zreszta trudno tego nie zauwazyc), a potem chodzi dalej jak gdyby nigdy nic:szok:....

Pryzy,Alex dołaczam do Waszego klubu!!! Dokladnie u nas to samo!!!
Ja wiem,ze to moja wina bo zaczełam malego uczyć dopiero w lutym tego roku...i po 3 tygodniach dałam sobie spokój....ale co tam...nauczy sie,ma czas;-) Juz jest postep-bo np. mówi mi: mama bedzie kupka:-D i robi, tak samo jak zrobi,to przychodzi i pokazuje...tez mi sie wydaje ,ze tak w wakacje się wezme za niego...najwyzej jak sie nie nauczy do wrzesnia, to do przedszkola nie pojdzie...pojdzie za rok...Ja jakoś te sprawy traktuje na luzie...

Ale Łukaszek rozesmiany,świetnie wygląda:tak:

Kata nooo Kasia sprząta-kupiłam białą rekawicę i jak przyjade zrobie jej w domu test białą rekawicą:-D:-p tak jak prefekcyjna pani domu:-D

Paula a Wy kiedy jedziecie??? w sobote rano? ;-)

nie pryzy kazałam jej się położyć bo powiedziałam, że nie zaśnie :-)
obijaj się obijaj należyci się ;-)
dota prawidłowe podejście do odpieluszania :-) porzuciłam książkowe porady już dawno temu i jestem zdrowsza i nie rozumiem kiedy ktoś mówi, że dziecko musi, dziecko już powinno :no:
wiesz co? darowałabyś ciężarnej! :-( ;-)

wiecie, że mała jeszcze śpi :szok: ło mamo! leci już piąta godzina bo śpi od 13. pewnie zaśnie na noc koło 22-23 bo dłużej nie wytrzyma :-p
jak się zbudzi to jedziemy do moich rodziców na kawkę

ciao ciao

sylwia u nas sa takie jaja ze w Mediolanie i w Rzymie maja inne wymogi i ja mam paszport dla malego 5 letni bo robilam w Mediolanie a jak bym robila w Rzymie to bym miala na rok, chore, ale ze zdjeciem zeszlo nam z godzine zeby zrobic

alex powodzonka dacie rade z alexem, nauczy sie na pewno; u nas jak zrobil siusiu w majty to sam sie rozbieral cwaniaczek jeden nie wygodnie mu bylo

paula ja wczoraj wogole nie moglam poczytac ale myslalam ze tylko u mnie tak

jutrzenka kuba tez siadzie, u nas na poczatku ladnie siedzial na nocniku a jak tylko zchodzil to sikal i tak przez miesiac a teraz na dworku ladnie wola, albo sie rozbiera na placu zabaw bo chce siku; no i podziwiam kube ze tak siedzi grzecznie na inchalacji

dotka codziennie sprawdzam neta i jeszcze nie ma wynikow, jak to u wlochow oni zawsze maja czas; ja tez kocham owsianke ale tu na nia nie ma szans :no::no::no:

kasia maj jak ty o 8 zmeczona to jak dotrwasz do konca dnia :-D:-D:-D

grzechotka ja tez czasami nie daje rady z Zakim ale nie wiem co ci poradzic, kurcze ciezko tak :-:)-:)-(

u nas pogoda super dzis o 9 bylismy juz na dworku, teraz maly wstal wlasnie wcina jogurcik, ja mysle co zrobic na kolacje, jak D wroci zeby bylo cos do wszamania, a jeszcze mam zrobic lody, strasznie mi sie chce, mam @ to mam ochote na rozne slodkosci

edit: kata u nas Zaki spal wczoraj do 18 i jak bym nie wlaczyla swiatla w pokoju to nie wiem czy by dalej nie spal

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry