reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej...:-)
Ja zaczelam dzis cos w sprawie nocnikowania.... ale u nas to ja widze, ze to bedzie beznadziejna sprawa....:crazy:
Zdielam oczywiscie pieluszke, zalozylam tylko majty.... zalal wszystko....:angry::angry::angry:
Pomysl z misiem tez wyprobowalam- nie dziala. Oliwier w ogole sie nie przejal. Nawet dalam misiowi ciasteczko... to tez Oliwier olal, ze mis dostal a on nie... Wiem, ze to dopiero pierwszy dzien i jeszcze dluga droga... ale ja widze ze u nas bedzie mega ciezko....:sorry2:

Sylwia- nie przejmuj sie, Oliwier ma takie zdiecie w paszporcie, ze wyglada jak z kryminalu....:-D:sorry2:taki naburmuszony , brwi zmarszczone....:-D A ten paszport to niestety ma do 5 roku zycia

reklama
hehe czesc Majeczka!!! :-D:-D:-D kope lat Leniu!!! :-D:-D:-D

co do Kubunia to nie mam pojecia co Ci poradzic... kurcze tak sie kiedys martwilas ze taki Kubunio do tylu a tu prosze jaki lobuziak :-D

moze do jakiegos psychologa powinnas sie zglosic...

Sylwia to mowisz Marcel nie chce pozowac?

Stefka no ogladamy, ogladamy... i frytki smaze :-D chcesz?

Alex tak to niestety wyglada... nie poddawaj sie... Oliwier na pewno jest juz dojzaly fizjologicznie i jak bedziesz dzielna to za tydzien bedzie chodzil w majtkach... ;-)

czy wam normalnie chodzilo bb? Bo mi jakis error wyskakiwal pol dnia...

Ostatnia edycja:
paula ja mialam podobie i polowy postow nie widzialam a frytkii uwielbiammmmmmmmmmmmmmmm wez tyy
majka nie martw sie moje dziecko to juz mnie doprowadza chwilami do obledu...
alex heheh wezz ty sie nie wyglupiaj. razem ich nauczymy hehe jak juz beda szli do liceum hhehe a tak na powaznie to ja angielskim zwyczajem zaczne jak Gaja skonczy 2.5 roku w wakacje.

witam

Alex lacze sie w bolu, kuba jest gotowy na nienoszenie pieluchy bo dobrze wie kiedy sika i kupe robi ale nie chce wolac. Dzis jak go R przylapal ze kupe robi to szybko go posadzil i zrobil na nocnik, ja potem go przekonalam ze mu poczytam zeby usiadl to zrobil siku ale sam nie chce nie wola. PAtrzy na mnie zaciska nogi mowi ze nie chce i sika :crazy::crazy::crazy:

Grzechotka nie wiem co Ci poradzic, kurde naprawde masz problem, moze jakis psycholog dzieciecy, tylko czy z takimi maluchami ktos pracuje :sorry:

Stef ja tez ogladam jednym okiem a drugim pisze posta

Paula ja nie zagladalam wiec nie wiem

Sylwia ojej wyobrazam sobie jak fotografujesz MArcelka, u nas tak samo, kuba wogole nie stanie ani nie siadzie na chwile do zdjecia

Kasia co tam zamulasz :-D:-D

kuba dzis dzielnie zniosl inhalacje, siedzial prawie 20 min, kurde wczoraj szybciej to bylo bo mnie soli fizjologiecznej nalala, dzis byla inna i dala wiecej a on po 20 min sie znudzil i caly plyn nie wyparowal

a macie fotke mojego bohatera z wczoraj i z dzis (slabe bo z komorki)

Jutrzenka to Ty potrafisz pisać okiem:szok: wow, cenna umiejętność:-p Super Kubuś siedzi na inhalacjach:tak: kiedyś chciałam zrobic Marcelowi (jak męczył go ten kaszel w nocy) to oczywiście się nie dał, dzikus jeden:wściekła/y:

Grzechotka wiem, że potrzebujesz jakiejś rady żeby poradzić sobie z Kubusiem już teraz, ja niestety nie poradzę nic ale jestem pewna że z czasem mu przejdzie:tak: Marcel swego czasu bardzo drapał Dawida (swojego 3 miesiące starszego kuzyna), wyglądało to tak że łapał jego twarz w swoje szpony, dosłownie:szok: Biedak zawsze miał pokancerowaną buzię przez tego mojego łobuza. Teraz już tego nie robi, zapomniał:tak: Teraz z kolei Dawid się mści i Marcela gryzie:baffled: Dzieci mają takie głupie okresy.

o rany sorry sylwia ale jak jak przeczytalam co Marcel robil Dawidowi to mialam atak smiechu hehe to wszystko przez wyobrazniee

siemka ;-)
ja tylko na chwilkę.

Sylwia-a nie możesz wybrać czegoś z fotek które masz???i odpowiednio przyciąc???
nam tak J brat robił Kubusiowi do dowodu z tą fotką.młody miał wtedy pół roku.
Grzechotko-witaj po takim czasie :-);-)niebycia na BB.hmmm..nie wiem co Ci poradzić???może to przejściowe problemy z Kubą???a może tak jak Paula napisała żeby przejść sie z nim do psychologa??? u nas J bratowa chodziła z młodym..jak ten miał taki okres-powiem Ci że po tych wizytach się wyciszył.jednak był starszy trochę od naszych maluchów.u nas też Kuba czasem doprowadza mnie do takiego szału...że krzyknę na niego..a on stanie jak ten kot ze shrek-a i mówi do mnie ... "nie tsić na mnie"-no..ale co...po 5 min.zapomina o co go prosiłam.jak siedostanie do przedszkola to sama nie wiem co tam będzie wyrabiał????
Paula-u mnie normalnie z netem dziś było.
Kata-jak tam Twoje kwiatki???

reklama
Stefa na szczęście już mu przeszło więc i ja mogę się z tego pośmiać;-)
Kasiamaj żebym to ja miała zdjęcie Marcela jak patrzy na wprost i ma zamkniętą buzię, u nas wszystki w locie. jak wwidzi aparat to albo próbuje mi zabrać, albo ucieka alebo robi głupią minę:sorry:
Ciężki przypadek z mojego dziecka:-D

Do góry