reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej,hej:-):-):-)

dziekuje za kapciuszkowe odp... mła!!!!hihi;-) moj tez nigdy kapci nie mial...a ostatnio zaklada sobie buty i chodzi w domu...:baffled::-D

dlaczgo ja nie widze załaczników??? o co cho....kurcze:baffled: Katka Twojej pilki nie widze-no chyba,ze skasowalas;-)

Paula a gdzie na Mazury jedziecie??? My tez:tak::tak::tak: moze gdzies blisko bedziecie???
My do Majoszków;-):-):-):-) (Majoszka no kupilam sobie pare rzeczy specjalnie na przyjazd do Ciebie-no wiesz znowu Twojego J zobacze:-p:-D )

no to powitam jeszcze Sylwke i Ewedje;-)hejka laski!!!

i ide na ciasto i kawke:-):-)pychaaaaaaaaaaaa:-)

Aga co?????snieg????? o rany dawno sniegu nie było:szok:;-)kwiecien plecien....

uśmiechnietych buziaków na cały dzien:-):-):-)paaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

reklama
nocna zmiana była teraz pora na poranną :-D

dota jaka piłka? :baffled: nie wklejałam żadnych załączników :no: masz prawo nie widzieć :-)
choć stefy link mi się nie wyświetlił

moje dziecko z grzanek przerzuciło się na kulki czekoladowe z mlekiem
idę jej dać śniadanko...

dota ale pieścisz podniebienie z rana :-p

Kata-hej hej...oj..jaki fajniusi ten oscypek-hej!!!:-D:-D:-D
zjadłoby się oj zjadło :-D

co do YCD-jakoś tak lubię :tak:

o Dotka-nie wiedziałam że Ci sie tak mój J podoba...:szok::-D:-p
hmm...a co kupiłaś??? stringi :-p:-p:-D,na wieczorne party???-bo wiesz on taki wyposzczony.Żebyś bidulko przeżyła jak 'cię taki wygłodzony chłop zobaczy...:-D:-D:-D:-D a Ty taka kruszynka :laugh2:;-):-);-)-a tak to HEJ.pom sie nie przywitała z Tobą.;-)

Katka fakt!!! o jaaaa idioten:-D:-D:-D
zalacznik to emotka:-D:-D
Paula juz znalazłam Twoją odp.-do spychowa :)nic mi to nie mowi ale fajnieee:tak:;-)

Jutrzenko to kiedy jedziesz na jakies szkolenie????? moge wtedy przyjechac posprzatac Ci tą szafe...mysle,ze R sie ucieszy:-p:rofl2:

oj Kasiaaaa:))))

buuu Katka pomyłka:-D 50??? oszalałas??? ;-):-D:-D

ooooo moje słoneczko sie budzi:-):-):-) i juz slysze jak bawi sie strazą pozarną:-D rosnie nam strazak-nie ma co!!!:-)

reklama
za mało:tak: wlasnie sie wazyłam i wyszło całe 54kg:-)

nie,nie oglada strazaka...jakos nie lubi bajek...tylko wieczorami oglada Elmo:-) a tak cały czas muzyka musi leciec....
a ciekawe czy leci strazak sam na "mini-mini"...moze by sie zainteresował;-)

Do góry