reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ponad godzine nadrabialam zaleglosci, wyekspediowalam posta na cala strone a przyszedl Zaki i mi kompa wylaczyl, a ja na bierzaco odpisywalam kazdemu
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tak wogole to nikt sie mna nie zainteresowal
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
ewedja nie panikuj!! moze nie jestem zbyt wylewna ale wystarczajaco bystra zeby sie zauwazyc !!!!!!!! :))
alex dzieki heheh
sylwia chodzi o robienie zeza jako miny czy wyglupu.

Ja wkońcu poszłam, przemówiłam do rozsądku i od razu wydała mi naleśniki z twarogiem:tak:
A że nie miałam już śmietany to na wierzch dałam munch bunch:tak:

to i ja na slowko wpadlam

Alex u nas mleko to juz tylko sporadycznie i tylko z butelki, dzis wypil przez snem ze 140. Z kubka nie chcial wiec wole jeszcze troche mu tak dawac niz wcale. Chyba to picie co kilka dni mu nie zaszkodzi na zebole ;-)

Kacha to mowisz ze mlodziez sie solidaryzuje ze soba :-D:-D

Asia ja sie ciesze :-D:-D

Elcia kuba tez sie nie zawsze chce dzielic, nawet z nami. Jak mu dam cos co bardzo lubi, np truskawki, czekoladke to jak pytam czy mi da to mowi ze nie i wpycha wszystko naraz do buzi :baffled::baffled:. A my tlumaczymy i tlumaczymy ze trzeba sie dzielic

Stefanka :-D. Kuba nie zezuje ani dla zabawy ani wogole a z ta reka to nie wiem, chyba lewa :-)

Ewedja a jak z Twoja praca?? Co do posta to wspolczuje, ja kopiuje co napisalam przy dluzszym poscie

Kasia jakos dalam ale i tak nie ogarniam wszystkiego. Najwczesniej to w sierpniu teraz bede sie wyrabiala z robota :dry:

Kata hehe to miala wymagania. U nas do zasypiania juz 1,5 roku jest prosiaczek z kubusia puchatka. Nie zna tej bajki ale dostal misia i tak mu podpasowal ze szok. Kupilam mu potem nowego, starego upralam i ma dwa :-D:-D. Oba sa prane regularnie w pralce :-D. I podziel sie oscypkiem bo tez lubie :tak:

Sylwia hejo. trafne spostrzezenia i tez bym cos zjadla. Jutro rano sobie kupie ciepla bagietke czosnkowa. Pyycha. A co to jest to munch bunch :szok:

jak kogos pominelam to smoczki cmoczki :-D:-D i dla reszty zreszta tez.

Odmeldowuje sie spac

do jutra babole

eee nalesnikkk wezz bo normlanie az zglodnialam od tego gadania o jedzeniiuuu. chyba sie przejde i tam przeszukanko strzelee po kuchni.

reklama
Do góry