reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota moja też melomanka i to wielka ale bajeczką nie pogardzi ;-)
paula
no nie mogę :-D moja ma za to fazę na malowidła - dostała na zajączka taki kuferek dla małej damy z prawdziwymi malowidłami i bawimy się w salon kosmetyczny ale efektów nie chciałybyście zobaczyć :-D
a nie wiem może jak odbywa się badanie wzroku u takich maluchów?
aga u nas pogoda do bani :wściekła/y: już mała nawet ubrałam do wyjścia i zrezygnowałam bo się rozpadało :wściekła/y:
alex zazdroszczę pogody :-( może znowu jakieś czary odprawię :-p
sylwia hehe zapomniałam o całej zmotoryzowanej :rofl2:
basia kacha a jak u was? rozkręciło się? ;-)

reklama
Kata Jak byłam z Julą u okulisty to miała ciut ponad roczek... Wpuścili jej kropelki, poświecili latareczką i na tym się skończyło bo dziecko nie było zainteresowane a stówka pękła...:baffled:

Ja mam skierowanie do poradni zezowej, ale państwowo jest masakra... Chyba z 5h w kolejce... :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Prywatnie nie ma chyba takiej poradni i nie wiem gdzie się udać... Pediatra powiedziała że państwowo i koniec... A D powiedział że nie ma mowy!!! :blink::sorry2:

A malowidła u nas na porządku dziennym.. Tylko niestety moje... :-D

Ostatnia edycja:
paula dzięki. a może teraz jak jula większa będzie lepiej. pobaw się z nią w okulistę ;-) a takie badanie musi zrobić okulista dziecięcy. my musielibyśmy dojechać do łodzi - prywatnie. ciekawe czy moja by wysiedziała? :sorry2:

ciao ciao

u nas pogoda superowa ale Zaki po pierwsze cos mi smarka i pokasluje, niby wszystko ok bawi sie ale jakis taki spokojniejszy jest, posiedzimy dzis w domu i popatrzymy a jak bedzie trzeba to sie do pediatry udamy

na dodatek mam dzis pokaz termomixa ale nie bardzo mi sie chce wlasnie ida dziewczyny do mnie wiec uciekam papa

odezwe sie wieczorem

Dota trąbią o tym na tvn24... Masakra... :-( U mnie w mieści jest chłopiec który zrobił to samo w domu jak miał chyba ze 4 latka... Teraz ma chyba ze 14 lat... Był nawet niedawno w Rozmowach... u Ewy Drzyzgi...

I dzieki za link :-)

Aga kiedyś było mocno widać teraz ja nie widzę... lewe oczko ma słabsze...

Muszę ogarnąć medycznie moje dziecko... Okulista i dentysta... wrrr... Niedługo skończę opiekę nad Amelką to wezmę się za Julcię... ;-)

Ostatnia edycja:
a u nas goraco :)
Gajutek dzis juz zostal w przedszkolu :) normalnie plakac mi sie chce heheeh mamy taki dzienniczek w ktorym pani za kazdym razem pisze co robila itd no i dzis napisala ze byla bardzo grzeczna i szalala na rowerku! jestesmy z niej super dumni!
cos jeszcze mialam dodacc hmm nie wiem moze pozniej dopisze w nocyyyy uuuuu

reklama
Heloł!

Jak tam kobiałki? Ale ziąb, co?
Stefanka, no to superowo, że Gaja zadowolona, grzeczna. Powód do dumy a jakże!:tak:
Ewedja, co ugotowałaś w tej swojej super maszynie?
Paula, Jula jest niemożliwa, hehehe.. Musiało to przekomicznie wyglądać z tą wkładką :-D
Dota, szalejesz z tymi zakupami:tak:;-)
Aga, i pasowały biustonosze na Łukasza?hehehe
Dzieciaki są teraz przekomiczne... :tak:
I co by tu jeszcze napisać. Nie wiem:no: Starość nie radość i skleroza mnie dopadła:tak::tak:

A co z Viki - rzadko bardzo bywa, Grzechotka, to już w ogóle o nas zapomniała i Magda też:-(

A my mieliśmy dziś sadzić drzewko, ale pogoda nas zniechęciła i akcję przenieśliśmy na jutro.

Do góry