reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o jaaaaaaaa.....dobreeeeeeee:-D:-D:-D

sama sobie obejrze....wołałam małego ale siedzi u siebie :-D łaski bez!:-D

to miłego spacerku!!! ja tez spadke robie:))

kata- a które samochody mają hamulce ręczne z lewej strony kierowcy?:nerd::sorry2:;-)

Mój na przykład:-D:-p:rofl2:

Dotka marcel też kocha strażaka sama i jeszcze listonosza pata:tak: Ja ważę 52:baffled: chciałabym przytyć z 4kg bo mi spodnie z 4 liter spadają:wściekła/y:

Kata ja zawsze lubiałam oglądać jak inni tańczą ( i zawsze w duchu zazdrościłam im:tak:). Jak byłam mała to czasami chodziłam oglądać zawody w tańcu towarzyskim:tak:

Jedziemy dzisiaj sobie do parku spotkać się z koleżankami, Marcel znów się wybiega:tak: fajnie, że jest już na tyle duży że nie trzeba za nim krok w krok chodzić.

Sylwka Ty chudzinko:-p;-)polecam makarony,czekolade-przynajmniej mi to pomogło przytyc:tak:seriooo!!!:-) i tak na oko 3 razy w tygodniu trezba brzuszek cwiczyc-bo niestety np. u mnie jak udało mi sie troszke przytyc, to pierwsze co w brzuszek mi wchodziło...:-D ale bardzo łatwo ten tłuszczyk zrzucic:tak:;-) :tak:

To udanego wypadu z maluchami!:-):-)

ide na herbatke:-)

Aga ale Tobie wolno:tak::tak: a nawet Ty musisz wazyc wiecej:tak::tak: ja w ciazy ponad 20 kg przytyłam...;-)

a! i Aga:-p:-p:-D

u nas padał deszczyk...teraz wychodzi słonce...poczekam jeszcze ze spacerkiem z godzinke...taka pogoda niepewna:baffled:

A u nas slicznie, he heh....:tak::-p:-)

Czesc w ogole....:-)

Kacha- i jak tam? Przyszla @ ?
Sylwia- czyli innymi slowy chcialabys byc taka jak alex....:-D:-D;-) Bo ja waze 56 kg.... :-)
W sumie mnie to akurat pasuje, pamietam ze przed ciaza wazylam 48 kg i bylam przerazliwie chuda, a teraz jest w sam raz....

Co do bajek to u nas ani strazak Sam ani listonosz Pat nie robia furory, za to myszka Mickey jest numerem 1 od zawsze... i jeszcze Mali einsteini....:tak:

woowww... ale macie tempo... nie nadążam czytać!!! :-D

U nas właśnie padał grad! :szok:

A wicie co moja córka zrobiła? Wychodzi z łazienki i mówi "Mamo! Mam kładkę, zobacz!" Zdjęła spodnie ja patrzę a ona sobie moją wkładkę przykleiła tylko że taśmą do pipki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boshe jak ja ja KOCHAM!!! Taka jest pocieszna... :-D:-D:-D

Co do YCD to tak mnie te bliźniaki wkurzaja... :crazy: paskudni a zachowują się jak by byli nie wiadomo jakimi gwiazdami... :baffled:

Amelucha śpi... dziś od rana tak mi czadu dała że normalnie zostawiłam je w domu i z psem wyskoczyłam bo czułam że wybuchnę... :zawstydzona/y:

Idę troszkę sprzątnąć kurze z półek...

Miłego dnia dla wszystkich :-)

reklama
paula- dobra jest twoja Jula:-D:-D:-D
a mój Łukasz ostatnio jak kupiłam sobie dwa nowe staniki to zwinął je z reklamówką schowął się w łóżeczku i przymierzał. A jak chciałam zabrać mu je to powiedział że to niunia:szok::szok::szok:

no tak pogoda się popsuła i ruch się zrobił na bb:-):-)

Do góry