reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wrocilam do was jeszcze na chwile i zglodnialam jak poczytalam o tych nalesnikach

sylwia paula
napisala dzis ale juz po mojm pierwszym powrotnym poscie, musze wam focha strzelic :tak::tak::tak: no ale ja nie z tych co nerwowo podchodza rozumiem was troche, bo juz mi sie tak zdazalo ze dlugoooooooooooooo mnie nie bylo a zawsze znalazlo sie miejsce dla mnie jak wracalam :tak::tak::tak:

jutrzenka ja z tej pracy bardzo szybko zrezygnowalam bo po pierwsze mi sie nie oplacilo a po drugie praca byla do d.......... ale dalej szukam czegos choc nie jest latwo

tez bym chciala obejrzec YCD no ale moj D oglada mecz wiec obejrze tylko koncowke

reklama
Jutrzenka długie to słówko:-D munch bunch to taki serek, coś jak danio:tak:

Chciałam jeszcze napisać że moje dziecko się dzieli:tak: Codzinnie widują się z dawidkiem więc muszą się jakoś dogadać. A jak chce coś co akurat ma dawid to zawsze przynosi coś na wymianę:-D
Ale żeby nie było że on taki słodki to powiem Wam że oboje potrafią bić się jak starzy:szok:

Ewedja ja też nie jestem często, i chociaż dziewczyny nie przywołują mnie codziennie to ja i tak wiem że pamiętają bo o mnie zapomnieć się nie da:-p:-D

Kacha ja zapomniałam jeszcze Tobie napisać, idź do GP, zrobią Ci test z krwi i będziesz miała jasność:tak:

Stefa jesz?

stefanka chcialam do wszystkich odpisac co mnie wymielili i co slepa jestem
masz za to duze buziaki :tak::tak::tak:

widze ze zostaly tylko ZAGRANICZNE mamuskic:-D:-D:-D

hej koteczki
u mnie pada śnieg :szok::szok::szok::szok: tak tak właśnie śnieg gruby puszysty biały puch brrrr
:-D a beczki hamulec ręczny mają od prawej strony kierowcy :rofl2:
kata- a które samochody mają hamulce ręczne z lewej strony kierowcy?:nerd::sorry2:;-)
elcia- :-) dzięki że pytasz , samopoczucie ok. No i powodzenia z prawkiem żeby się udało zdac za pierwszym razem:tak::tak:
ewejda- ja robię tak jak jutrzenka, kopiuję to co napisałam dopiero próbuję zapisać , bo już mi parę razy wcięło posta:wściekła/y:a to jest strasznie denerwujące:angry:
asia - ja to bym po każdej kartkówce liczyła czy mam tyle kartek ile jest uczniów w klasie żeby potem ciemnoty nie wciskali:-D:-D:-D ale i tak pewnie by się taki znalazł rodzynek:-D:-D:-D
kasiamaj- no i jak udało się w końcu twojej siostrze położyć małego spać?
weroniczka- ja to bym krewetek nie ruszyła jeszcze ze względu na wygląd bleee

a jak tak się czują obżartuski, brzuszki was nie bolą po nocnym jedzeniu;-)

dzień dobry lachonki

brrrrr.......:-:)wściekła/y:-u Was też taki zimno????
rany dobrze że śnieg nie pada....:angry::angry::angry:
mamy iść z Kubą na ten bazarek i sama nie wiem???
muszę go do teściowej podrzucić -na czas fryzjerowania się bo mi młody nie usiedzi z pupą na miejscu-zaraz będzie zwiedzał i wołał..."ja tylko zobaczyć"...:-D:-D:-D

widzę że nocna zmiana była...

fajne robi się to YCD-i jaki poziom...trudno będzie teraz kogoś odstawić.

młody sie zabajkował i nawet nie słyszy jak sięcoś do niego mówi...:szok:-TV mi dziecko zahipnotyzowało.

co tam porabiacie????

wstawać nowy dzień się zaczyna :tak::-);-)
miłego dzionka.

reklama
hej

kasia śmierdziała ci pizza bo z owocami morza rzadko kto zamawia i może jakieś stare wam zapodali :-)
u nas też kiepawo z pogodą a kinia jak tylko oczy otworzyła to na spacer woła bo t. kupił jej taki mały drewniany helikopter do prowadzenia na patyku (śmigiełko mu się kręci jak jedzie) no i bardzo chce go wypróbować na dworze. a tam mokro i pochmurnie
stefa jutrzenka proszę bardzo
OSCYPE09TR_80450l.jpg

jest pachnący, wędzony, delikatnie gumiasty i mocno pachnie serem :-p
aga strony mi się popierdzieliły :-D oczywiście chodziło mi o lewą stronę, właśnie stare mercedesy beczki, przy kierownicy z lewej strony :tak:
elcia a kiedy masz egzamin?

co wy widzicie w tym YCD? :baffled:

ale fajowo czytało się wasze pogaduchy :-)

Do góry