reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

krewetek nie lubiee fujj a jak smierdza!!!!!! z jeszcze te wielkie to wygladaja dla mnie jak robaki! J siostra uwielbia i je zawsze jak idziemy na obiad. okropneeee
ale oscypka to bym zjadla a nawet z 10 hehe kata wez sie podziel !!
no i werniczka oraz kasia ja tez czekam na YCD !
aa i mam pytanie do was a nawet dwa
1. czy wasze dzieci robia zeza dla zabawy ??
2. ktora reka swedzi na pieniadze ??

Ostatnia edycja:
reklama
ja też tego nie cierpię!!!!
kiedyś zamówiliśmy z moim eks chłopakiem pizzę z owocami morza....:-D:-D:-D
rany tego smrodu nie zapomnę do końca życia.....:tak::tak::tak:
jak to waliło....:szok::-p:-p:-p:-p
nie wiem czy to była norma...czy jakieś starocie nam przynieśli....
jakoś nie chcę sie przekonać zamawiając ponownie tego rodzaju pizzę.:laugh2::laugh2::laugh2:

no może gdyby to było inaczej podane...
w innej postaci...
może i bym się przekonała....
ale to co pamiętam -to jakiś koszmar kulinarny :szok::-D:-p:laugh2:

kurcze młoda mnie kopie w samą pi.....jakoś od środka tak w dół :szok::szok::szok:-że aż mnie prąd przechodzi..i chodzić mi ciężko...:szok: Kuba tak nie robił

Heloł:-)

krewetki bleeeeeee, a jak czytam opisy konsystencji to aż mnie skręca, fuj:baffled::rofl2:

kapci Marcel nie używa, często gęsto bez skarpet biega, ale ja mu na to pozwalam bo stopy ciepłe jak kaloryfery:tak:

Poranek.....fakt, trudno jest wkręcić się na forum jeśli na samym początku juz są spięcia ale, po części sama jest sobie winna, wpadając i z miejsca strzelając fochy:sorry2:
Jutrzenka myślała, że ktoś Ją wkręca i napisała o tym a Poranek od razu odebrała to jako atak....

Stefa zeza nie zauważyłam a ręka to lewa na kasę:tak:

no i ja też czekam na YCD, na kanapie ale sama:-(

reklama
Sylia-heloł ;-):-)

ja sie deportuję na kanapę do dużego...
zrobię sobie jeszcze herbatkę

zatem moje drogie miłej nocki dla Was.
udanej..... ;P
nie tylko dla Katy :-D:-p
Weroniczko-
czasem jak zaboli to szok w trampkach....ale co..-trza wytrzymać.
do juterka :tak:;-):-D

Do góry