reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Dziewczyny, melduję się tylko, że żyję, bo nastrój u mnie do bani :-(We wczorajszej katastrofie zginął mój kolega Paweł Krajewski... A kilka lat temu namawiał mnie na pracę w BOR-ze :-(

W ten smutny dzień chciałam się tylko przywitać i powiedzieć że pomimo braku czasu ciągle jestem z Wami duchem. Sklep idzie dobrze jednak jeszcze nie na tyle abym mogła sobie pozwolić na laptopa i być z Wami na bieżąco.
Kacha przykro mi.

Nie wiem co jeszcze napisać bo jakoś jestem przytłumiona i w zadumie.
Pozdrawiam Was wszystkich.

ech... ulotne to życie...

ta wiadomość wczoraj wybiła chyba każdego z nas
no ale czas biegnie dalej...
dzisiaj jak zobaczyłam płaczącą córkę prezydenta przy trumnie znowu się popłakałam :-(

byliśmy dzisiaj trochę u moich rodziców, wczoraj na kominkach u znajomych
weekend zleciał szybciorem!

t. za tydzień jedzie na 4 dni na szkolenie do zakopca i będziemy same :-(

kasia wypróbowałam dzisiaj ten kremo-podkład i powiem ci, że fajny tak na codzień jak nie musisz się maskować. kryje bardzo delikatnie, troszkę się błyszczy ładnie nawilża. polecam jeśli szukasz czegoś takiego na codzień. taki szybki kosmetyk :tak:
pryzy ja pamiętam jak z mamą i młodszym bratem chodziliśmy do kina na poranki :-) chętnie bym się z kinią wybrała ale u nas już ich nie ma. a jakby się wierciła za bardzo to bym z nią po prostu wyszła ;-)
jutrzenka na takie bałaganienia się przygotuj albo lepiej niech cię kuba przygotuje :-) jeszcze wszystko przed nami i nimi! :-)
aga łóżeczko klasa! myślałam o czymś podobnym. daj znać jak łukaszek śpi
paula ale ludziska mieli wesela co? :-(

Hej!

Viki dokładnie... prawdy sie nie dowiemy... oglądałam dużo takich zabronionych filmów dokumentalnych na temat kościoła czy choćby zamachów na WTC z 11 września... nic nie jest tak jak nam pokazują... :no: Taka tragedia, ale w tym momencie wychodzi też dwulicowość wielu ludzi i powiem wam że wkurza mnie to... :-:)zawstydzona/y:
Kurcze nie mogę jakoś tego pojąć... wczoraj był chłop a dziś go w trumnie po stolicy wozili... ło matko... dziś jesteś, jutro Cię nie ma... :-(

Baśka może się jeszcze bujnie sklepik... chociaż powiem Ci że biznes na piętrze nigdy nie będzie na równi z takim z ulicy na parterze... :sorry:

Kacha współczuję... :-(

Kata ja z racji że kończyłam fryzjerską to i muszę make-upy potrafić zrobić i zawsze pod podkład kładę krem nawilżający ;-) a jeśli chodzi o Fluid to używam Lirene matującego... tylko ten zapach... :baffled: rozświetlający ładniej pachnie:-D

za to jakoś nie lubię pudrów suchych... :sorry:

Co do soboty to faktycznie nieciekawie się złożyło ze ślubami w obecnej sytuacji.
Ale klientki wszystkie dopisały i poszły na śluby.;-) Łącznie 6 sztuk...
Po tej ilości lakieru aż mnie głowa pół dnia bolała... :eek:

Aga ja bardzo chciałam takie łóżeczko dla Julci ale nie mamy go gdzie postawić więc planujemy zakup rozkładanego jednoosobowego fotela :tak:

Weronika a do tego kina to na jakieś bajki chodzicie?

W warszawie są takie seanse dla mam z małymi dziećmi, gdzie jest dużo ciszej, nie są pogaszone światła, chyba nawet przewijaki są na sali. W gazecie kiedyś nawet bilet był ;-)

Ewedja oby ładowarka szybko doszła :tak: wracaj ;-)

Zrobiłam dziś ogłoszenie i sprzedaję tą hulajnogę co Julci kupiłam... :zawstydzona/y::wściekła/y: nie chce na niej jeździć... woli taką standardową metalową jak ma nasza 5-cio letnia sąsiadka... i zakupię jej jak sprzedam tą... tak mi szkoda bo śliczna jest... :sorry:

Poza tym dziś córa dostała nowy rowerek od dziadków. To już na dzień dziecka. :tak::-)

Mąż pojechał więc jesteśmy same...

hej i ja sie witam
cóż by tu napisać-my dzień spędzaliśmy na miejscu,tylko z Kubą skoczyliśmy na plac zabaw.
musiałam prać dziś flagę-wczoraj zawiesiłam a dziś jakaś brudna sie zrobiła chyba od winogronu którego trochę dotyka.sąsiad ma krótszą i u niego jest ok.

Kata-dzięki za info w sprawie podkładu.przypomniało mi sie ze kiedyś miałam taki z nivea yang też był na kremie nawilżającym i fajnie się rozprowadzał.:tak:;-)też się poryczałam jak córka klękała przed trumną.:-(
Paula-podziwiam Cię że wytrzymujesz te zapachy od lakierów...ja jak sobie pryskam to malo co się nie uduszę :tak::happy: fajny ten rowerek :tak:
Baśka-dobrze że interes kwitnie.oby tak dalej.
Kacha-współczuję.

jutro jedziemy do dziadków z Kubą-mam wizytę u dentysty.
zostaniemy chyba do wtorku.

reklama
hej

smutny weekend za nami.
Jakos nie moge nadal w to wszystko uwierzyc :no:, strasznie mi szkoda tych ludzi, ich rodzin, bliskich.

Kata hmm ja to mysle ze im dalej tym lepiej bo dzieci nam sie madrzejsze beda robic ;-)

Paula fajny rowerek, kola ma 12??. Ja przymierzalam kube do rowerka w Carrefourze na 12 ale on nie siega do pedalow dobrze bo on z tych mniejszych ;-)

hmm i coz moge dodac, nie mam weny przez te wydarzenia :-:)-(

Do góry