reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No normalnie jestem w szoku. Nic się nie dzieje na tym naszym wątku. Dziewczyny powymiękały, część pouciekała. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy się wykruszać po jednej, bo nikomu nie chce się pisać:-:)-:)-(
No cóż... Nie ma z kim pokonwersować, to spitalam spać :tak:
Kolorowych...

reklama
Asia ufff dobrze ze grupowego seksu nie proonowalas bo ja wstydliwa jestem :-D:-D

ja tez uciekam, ziewam i ziewam i zaraz kompa polkne.

juto ide na spotkanie (mini spotkanie bo jakos nie bylo chetnuch) klasowe. Zobaczymy moze pare osob przyjdzie

dobranoc kobiałki :-)

Heloo kobiety!
Wlasnie z poswiatecznej wytrzezwialki wrocilam, cieszycie sie?:-p
Chociaz widze ze spokojnie i niezauwazalnie moge sobie na dluzej znikac ;-)hehe

Malo co z kompa ostatnio korzystalam, bo troche roboty w domu mielismy... trzeba bylo salon oczyscic, bo nowe sofy sobie zamowilismy, a sie okazalo ze przywiezli tylko jedna, a reszte dopiero pod koniec maja chca dostarczyc, bo za duzo sklep sprzedal i nie wyrabiaja z zamowieniami.... Szlak by to trafil, bo juz sie przyzwyczailam, ze akurat takie chce, zwlaszcza ze w fajnej cenie... Ale moze sie uda w przyszlym tygodniu jeszcze loveseat (dwojke) zalatwic, to bez fotela sie obejde...

Poza tym zadnych newsow nie mam, a pora pozna zeby jeszcze popisac, wiec moze jutro wdepne, chociaz do szwagiery na urodziny idziemy...
Na pocieszenie u nas tez sie znow brzydko zrobilo:tak:

Weroniczka, ja tez jestem w sumie ciekawa czy Kaya by w kinie wysiedziala, ale nie sprawdzam, bo jestem pewna ze by glosno komentowala:-D Z drugiej strony, to dlugo potrafi wysiedziec przy bajce jak ja zainteresuje, ale wiecznie o cos pyta i chyba by przeszkadzala innym:tak:

Dobra uciekam bo naprawde zaraz usne.... Milego i ladnego weekendu!

[*]
[*]
[*] brak slow

kobietki ja sie nie odzywam do was bo w swieta spalila mi sie ladowarka do kompa w tym tygodniu powinnam miec nowa bo juz kupiona idzie do nas poczta, jestem na necie tylko jak uda mi sie pozyczyc od kogos ladowarke, a to nie jest latwe

pozdrawiam szczegolnie te z was ktore sie mna zainteresowaly

no reszte tez pozdrawiam :tak::tak::tak:

reklama
Do góry