reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam
no i też nie wiem co napisać, tragedia straszna tylu ludzi zginęło. ...
Dla mnie to przede wszystkim strata ludzi bo polityka się nie interesujęza bardzo. Żal mi ich rodzin:-(
a ja na dodatek byłam na weselu koleżanki w sobotę, nastój raczej nie był weselny. Szkoda mi dziewczyny ze tak zapamięta ten dzień tak ważny dla niej:-(
a łukasz dzielni zniósł to że mnie nie było dał się mamie mojej umyć i położyć spać i tak ładnie spał dopiero koło 5 rano się zbudził:tak::tak:
łóżeczko powinno w tym tygodniu dotrzeć mam nadzieję:tak::tak:
aha a jutro idę do lekarza na wizytę:tak::tak:

reklama
hej poniedziałkowo

aga to koniecznie daj znać, może maleństwo już się ujawni? ;-)
jutrzenka hehe ale też będą bardziej ciekawskie :rofl2: dużo już tym szkrabom można wytłumaczyć i to mnie bardzo cieszy bo się świetnie z kinkiem dogadujemy :tak: po prostu traktuję ją normalnie, jakby już była dorosła i to działa :tak:
no ale jak już się fakt zdarzy to co poradzisz? :-)
kasia a ja flagi nie mam :-( u nas ludzie też powywieszali na domach i w balkonach
paula a mnie denerwują te wszystkie teorie spiskowe :sorry: nie interesuję się tym ale czasami jak ludzie wymyślają to przesada :sorry: filmiki o których piszesz są dostępne w częściach na you tube i chyba sobie obejrzę w wolnej chwili z ciekawości
z podkładów też używam lirene ale citty matt (pewnie ten sam co ty;-)) - uwielbiam go i wcześniej o nim pisałam, rozświetlający za bardzo się błyszczy i jest za tłusty a ten mój jest taki aksamitny na skórze. a ten co teraz kupiłam to tak z wygody: raz dwa i mogę wychodzić :-)
rowerek extra!

tak mi się przypomniało, że pisałyście o piątkach-ząbkach
młoda ma już wszystkie zęby ale wyżywanie tej ostatniej piątki odkupiła dużym cierpieniem i chorobą :-( miała powiększony migdał, zaczerwienione gardło, z uszkami nic się nie działo na szczęście ale była bardzo osłabiona :-( teraz wiem, że to przez piątkę... także możliwe, że u waszych szkrabów to jest przyczyną infekcji

miłego i słonecznego bo taki się zapowiada :tak:

witajcie!

co za łikend...boze...jeszcze troche przed nami...taka tragedia:-:)-:)-(

dziewczynki bardzo ładne te rzeczy dla maluchów....i łózko Łukaszka-wyglada na solidne,mam nadzieje,ze bedzie baaardzo wygodne....a także rowerek Julci tez super wyglada, oby Julcia na nim smigała i miala przy tym mnostwo frajdy...

pozdrawiam! trzymajcie sie!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Kasiamaj ja używam takiego lakieru który nie dusi jak te ze sklepu ;-) ale czasem muszę użyć innych psiukaczy i jest koszmar... :eek: zaczynając od tego że w nosie i w gardle czuję przez kilka dni te różności...

Jutrzenka tak rowerek 12" i Julcia swobodnie sięga do pedałów... na razie się z nim oswaja, prowadza go sobie, włazi i złazi... ;-) Zakupiony w Auchan ;-)

Aga to udanej wizyty u gina. To pewnie dostaniesz skierowanie na opisowe usg już i zobaczysz córcię :-D:-D:-D

Kata tak Citty Matt :tak: tylko ten zapach mi nie pasuje... przypomina mi stare pudernice :-D:-D:-D ale zapach szybko wietrzeje na szczęście :-D:-D:-D

Dota mam nadzieję że się młoda szybko przełamie do nowej furmanki ;-)

Jula robi bałagan, Amelucha łazi po całym mieszkaniu, a pies leży mi przy nogach... Pranko się robi to jak Alanka uśnie pójdę wywiesić na podwórko :-):tak: piękne słoneczko za oknem, niebo bez chmurek :-) super!!! :-):-):-)

A to takie moje wczorajsze odchyły wiosenne :-D:-D:-D:-D:-D
tylko się nie śmiać!!! :-D:-D:-D (jakość sie troszkę zepsuła)

Hej.
Ja też smutno się witam.[*]
Do tej smutnej chwili jeszcze dołączył w piątek pogrzeb mojego wujka. Miał 91 lat [*]

A tak weselej to ja chyba też Tadeczka zaopatrzę w rowerek. A właściwie to Staś na urodziny w maju dostanie nowy rowerek a Tadziu stary po nim.
A co do kina to jednak nie wzięłam Tadeczka ale żałuję. Bo to był poranek w multikinie i był bardzo dostosowany do jego wieku. A jakby się znudził to na dole był stolik z kartkami i pisakami oraz zabawki do zabawy. Następnym razem pójdziemy razem z Tadeczkiem.
Paula ale wam fajnie z tą pogodą bo w Krakowie zimno i pochmurno.

paula jak pięknie u was kwitnie :-) oj wyszłabym w plenerek z plecaczkiem ;-) nie mam komu paszczaka podrzucić :-p
mi zapach citty odpowiada :tak:
weroniczka współczuję [`] coś pechowy ten kwiecień :-(

zamówiłam sobie perfumy FM group - korzystałyście może? podróbki znanych perfum ;-) trwałe są?
powąchałam calvina kleina one i się zakochałam! :rofl2:

Paula ładnieeee:tak:;-)

Katka ja nie wiem:baffled:;-) no ale skoro sie zakochalas;-)
ja od lat uzywam chanel no 5 -są niesamowite!!! mialam okazje byc w perfumerii i wytworni perfum w Paryzu chanel i wtedy one mnie powaliły na kolana:-D

Weroniczko przykro mi...

a gdzie nasza Majoszka;-)

ide przygotowac małemu miseczke z owocami;-)

Ostatnia edycja:
Weroniczka super że wypad się udał ;-)

Kata ja mam te perfumy, od męża dostałam ale nie wiem jaki to zapach.:sorry: W każdym razie idealnie trafił w mój gust a zapach jest trwały ;-)

paula- ale ładne kwiatuszki, ja jak jadę z pracy to widzę w lasach przylaszczki, całe lasy niebieskie pięknie to wygląda. Czasem mam ochotę się zatrzymać i narwać trochę, ale one chyba są pod ochroną:sorry:
dota- no ja też mam nadzieję że będzie mu się dobrze spać:tak::tak:

nie chce mi się pracować wiecie i co mam z tym zrobić:-D:-D
a dla mnie chanel no 5 są za ciężkie ja lubię takie leciutkie delikatne zapachy

reklama
A ja w zależności od okoliczności i pory roku lubię albo ciężkie albo lekkie zapachy. Choc moje ulubione to prawdziwe egipskie perfumy o zapchu Kleopatry ( ciężki zapach ale cudownie słoneczny) i Yvech Rocher o zapachu bzu ( są lekkie ale cudowne ). No i ja zapach perfum też dobieram do koloru ubrania jakie mam na sobie.

Do góry