reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata- no właśnie jeszcze miesiąc temu jak śnieg leżał to jeździłam busem, ale strasznie się męczyłam bo zawsze stałam nikt miejsca nie ustąpi bo jeszcze nic nie widać i już mi się słabo zaczęło robić. Teraz już jeżdżę swoim samochodem więc jest lepiej. Zawsze jakbym się gorzej poczuła to się mogę zatrzymać:tak::tak: a ty nie masz dość żurku po świętach;-):-D:-D:-D

reklama
aga nie bo jadłam jeden raz u mamy :-) dała mi buteleczkę ukiszonego żuru od cioci - sama kisi bo ma piekarnię i chleba pod dostatkiem ;-) a w zamrażarce miałam dwie białe kiełbaski :-p

tak off top: kupiłam sobie dzisiaj krem nawilżający z podkładem
Kafeteria - Damska torebka - Complete Touch of Foundation - krem nawilżający z dodatkiem podkładu Max Factor
już dawno myślałam, może nie konkretnie o tym ale ten był dostępny ;-)
na codzień stosuję sam podkład i nie nawilżam buzi nad czym ubolewam a ten wydaje się być fajny :tak: no i ma filtry uv
jutro wypróbuję bo dzisiaj już jestem pomazana :rofl2:
stosowałyście może ten rodzaj kosmetyku: krem + podkład w jednym?

Hej!

Witam się z placu boju... :-D:eek: ło matko Amelucha mnie wykończy... :eek:
Jak coś jej nie pasi to tak się drze :szok:

I nie wiem co komu napisać... pewnie i tak mi nie dadzą...

Mąż chyba rusza już w trasę :-) więc wieczorkiem będzie w domu... :-)

A mnie boli brzuch... @ dziś zawitała... :confused2: jutro będzie koszmar a jeszcze mam do zrobienia 5 fryzur wieczorowych...
:eek:

Uciekam do potworów!!!

paula- szkoda że nie mieszkasz bliżej bo też bym do ciebie wpadła na strzyzonko. Dziś właśnie się wybieram. Trzymaj się dzielnie do 17 już niedługo:tak::tak:
a ja zaraz jadę do domciu
niestety jak wracam to już kompletnie nie mam na nic siły ciągle czuję się zmęczona ech, już nie pamiętam kiedy sobie posiedziałam choć do 22 i jakiś film obejrzałam:sorry:
no a dziś wrócę później bo jade do fryzjera, czas na jakąś zmianę. oczywiście jestem bardzo zachowawcza więc dużych zmian się nie spodziewajcie;-)

zapomniałam wam się jeszcze pochwalić że zamówiłam łóżko materac dla Łukasza Łózko takie: http://www.allegro.pl/item976888995_lozko_sosnowe_90x200_producent_gwar_bezpieczne.html

Hej!

Paula, no to jak widać, różne są opinie co do stosowania probiotyków. Nam lekarz zalecał przed za każdym razem:tak::tak: Kiedyś ja na sobie chciałam stosować po, ale nawet nie zdążyłam go wziąć, bo już wymiotowałam. Z tym że ja miałam bardzo silny antybiotyk.
Generalnie jak widać, na lekarza grupowego się nie nadaję, hehhe. Internet jest lepszy;-);-);-):-):-):-)
Zimno dziś jak psia kostka, brrrr....

Później skrobnę coś więcej, bo zmykam po młodziana:tak:

Dzieci pomyte, nakarmione i jeszcze tylko wieczorynka i do spania. Dziś mam wieczór dla siebie bo R ma szkolenie w pracy i wróci dość późno. A jutro idę do kina z chłopcami. Choćco do Tadeczka nie jestem jeszcze pewna czy go brać ostatnio jest okropny złośnik i troszkę się obawiam go zabierać.

dobry wieczór
mój szogun w wannie serenady śpiewa....
...wlazł totet na potet i muda.....:-D:-D:-D
a wyciąga skubany :szok::-D

ja dziś porobiłam sobie przed domem trochę wsadziłam bulwy kwiatów i posiałam nasionka...
może mi coś z tego wyrośnie :-)-jak prędzej Rufi nie wykopie :sorry:albo młody się nie dosadzi jak do piaskownicy.:happy:

Aga-dzielna jesteś jak tak daleko jeżdzisz...ja nie wytrzymałam...też jeżdziłam po 25km.w jedną stronę ale potem odpuściłam ale głównie przez to że w pracy dzwigać nie mogłam :tak:a i łóżeczko fajne :tak:
Kata-narobiłaś mi ochoty tym żurem-moja teściowa też sama kisi i strasznei lubię jej żurek.
Weroniczko-to masz dziś babski wieczór ;-)
Kata-daj znać jak ten podklad-też by mi sie przydało coś takiego...bo mam suchą skórę po zimie...moja sis jakieś tam specyfiki zapodaje co i rusz z salonu kosmetycznego...ale podkładu nie mają.:-(
Paula-przeszło Ci troszkę???

hej

jestem zgodnie z obietnica

siedze sama bo R ma sluzbe, na poprawe humoru zrobilam sobie martini z tonikiem. Chcecie?

ale sie dzis zezloscilam na kube. Bylam w kuchni i robilam farsz na pierogi a on byl w salonie. SLyszalam ze mowi auto w wodzie, jeszcze woda, duzy wody, ale jakos mnie to nie zastanowilo. Myslam ze oglada gazete. Skonczylam farsz wchodze do salonu a on wycisnal caly soczek i kubusia w piramidce kartonowej. Na stole kaluza, na podlodze. Sama bluzka i body mokre, kapcie tez. I on na srodku tej kaluzy na stole postawil samochod i mowil ze auto w wodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gazeta na stole lezala i pudleko z kredkami wiec tez mokre :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A kartonik po sozku wsisniety bo musial wyciskac ten sok.
Niue wiem co w niego wstapilo, pierwszy raz mu ta piramidke kupilam, zawsze zwykle soczki w kartnoikach i nie wylewa a ten caly wycisnal :crazy:
Nakrzyczalam na niego i ze zlosci zadzwonilam do R a on sie szczerze usmial i poweidzial ze pewnie na niego nawrzeszczalam. :crazy::crazy: Ciekawe czy jakby to widzial to by go to rozbawilo:sorry::sorry:

Kasia Ty sie nie przepracowuj;-)

Aga fajne to lozko :tak::tak:

Weroniczka a Tadzio wysiedzi w kinie :sorry: ja bym sie chyba z kuba nie wybrala :no:

Asia ja jak bralam antybiotyk w tamtym roku i mi lekarz nie powiedziala kiedy bral oslonke to sama wydumalam zeby brac przed. Ale kubie lekarz kazal po dawac, w sumie w tym co wkleilam jest logicznie napisane ze antybiotyk wziely po oslonce zabija te dobre bakterie. Ale pewnie ile lekarzy tyle wersji.
A seanse grupowe mozesz prowadzic :-):-):-)

Kata Kinia jest dobra z tymi tekstami :-D:-D:-D

Dotka mojej sis syn tez pisalal test, wyniki podobno za miesiac :sorry:

Elcia powiedz powiedz

Paula post sie skonczyl, wesela sie zaczely to roboty masz wiecej :tak:

jesli chodzi o teatr to ja sama tez bym nie jezdzila, jak dla mnie kupic 2 bilety po 75 zl to kupa kasy :no::no::no::no:, do tego dojazd do wawy, dlatgo sami nie jezdzimy. Ale z urzedu jak jest okazja pojechac po 30 zl za osobe to jade:tak:

ja widze ze pare mamusiek to juz sie calkiem wypisalo z pisania, Grzechtoka, Anetka, Agata, halo co z Wami??

MAgda, Viki, Stefcia, Ewedja, Elcia tez cos nas zaniedbuja

co robicie, jest tu ktos?

reklama
Ja jestem, ale nie wiem czy to cię cieszy czy smuci, hehehe
Jutrzenka, to może jakąś grupową hipnozę, albo psychoterapię?;-);-)

A ja jutro idę do kosmetyczki, pierwszy raz w życiu,hehehe... Będę się upiększać, choć nie wiem czy to coś pomoże, :-D

Do góry