reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga to fakt! są osoby ktore mówią,ze sie duszą jak czują ten zapach....ze jest ciezki tez słyszalam...wiadomo kwiestia gustu....ponoć ten zapach na kazdej kobiecie pachnie inaczej...zreszta jak wiekszosc perfum

perfumy,perfumy....fajny temat;-)

reklama
Ja najbardziej uwielbiam "Angel" Thierry Mugler. Kocham ten zapach! :tak:
Mam też kilkach lubianych zapachów a Avon. Kosmetyków nie lubię ale perfumy miewają fajne :-):tak:

Czy wasze maluchy jedzą np kotlety z piersi, schabowe, czy bitki lub gulasz? :sorry:

Mam z Julcią problem bo nie chce mi gryźć... :-( Zje rybkę, ziemniaki czy frytki, owoce warzywa, kanapeczkę i inne... ale nie chce jeść mięsa. Tzn. nie chce gryźć... memła, memła i wypluwa albo ma odruch wymiotny.
Jak by sama sobie tworzyła menu to jadła by tylko kaszę z butelki... :-(

u nas idzie wszystko, choć nie wiem w jakim stopniu on to gryzie czy chwilę pogryzie a resztę połyka. W każdym bądź razie je ale czasami jak się trafi coś twardszego to wypluwa:sorry:najgorsze jest to że bez uprzedzenia i gdzie popadnie:wściekła/y:

hihi dziewczyny ja ten zapach znam a pytałam o ich trwałość z firmy FM, która je rozprowadza :tak:
niektóre są takie, że albo się je kocha albo nienawidzi ;-) a ten one będzie chyba moim trafionym i ulubionym :tak:
weroniczka też mam kilka jedne lekkie owocowe, kwiatowe inne cięższe np. na wieczór
dota klasyka :-)

pospisuję sobie wasze preferencje i powącham :rofl2:

paula u nas kinia je mięso tylko u teściowej w zupie - gotowanego indyka i sama byłam dzisiaj świadkiem jak zjadła go sporo. jak jej ugotuję sama to nie chce, kotleta zje rzadko, w święta kazała sobie pokroić na kawałeczki gruby plaster szynki i zjadła cały :szok: normalnie zdjęcia jej robiłam :-D

pospacerowałyśmy trochę ale wiatrzysko strasznie wieje :eek:
byłam na rynku, kupiłam młodej nowy suwak do kurteczki i za wymianę w przeróbkach krawieckich zapłacę 15 zł :cool: niezły interes swoją drogą ;-) kinia jeszcze jak wychodziła to do babeczki pytanie rzuciła: nowy mi zrobisz? :-D bo dziwnie patrzyła jak kurtkę zostawiałam :-D oj ten mój paszczak :rofl2:
teraz jest u teściów a matka się relaksuje :rofl2:

Czesc kochane...:-) Ale sie za Wami stesknilam...
My juz w Uk.... lot na szczescie ok... I to lecialam 10- ego zaraz po tej tragedii.....:-:)-:)-(

Paula- jak miesko nie jest wystarczajaco miekkie, to ksiaze nie je....:no::-D

A jak nasze ciezarne sie maja?:-)

ciao ciao

juz mam ladowarke juppi :-):tak::-D

u nas pogoda od wczoraj taka jak by swiat plakal po tym co sie stalo :-:)-:)-(

my rowerek tez mamy 12 no ale krolewicz uwielbia na nim siedziec a jak jedzie to zamiast patrzec przed siebie to sie patrzy na pedaly bo podoba mu sie jak sie pedaluje:rofl2::rofl2::rofl2: cwaniaczek maly i mecz sie mama prowadz zeby bylo prosto

nie dam rady odpisac na to wszystko co sie dzialo jak nie mialam ladowarki ale juz wracam do was, moze mnie jeszcze nie byc za nie dlugi czas na 2-3 dni bo musze oddac kompa do informatyka no ale po za tym wracam, mam nadzieje ze nie bedzie jakis przeciwnosci losu

buziaczki dla wszystkich malych i duzych

reklama
Hej poniedzialkowo... dopiero zagladam, bo caly dzien u tesciowej przesiedzialam... teraz jeszcze chwile w domu i po mloda pojde:tak:
Kata, ja tez wlasnie Kaye zupelnie po ludzku traktuje, czyli gadam jak ze stara, bo sie da;-)(tylko musze uwazac, zeby nie przesadzic z tym "doroslym"traktowaniem;-) Wlasciwie, to bardziej powiem ze po partnersku sie staram i szanuje tego malego, madrego i wygadanego czlowieczka;-))
Weroniczka przykro mi z powodu wujka....
Powiem Ci szczerze, ze mnie zachecilas troche na wypad do kina na bajke;-) Chociaz nie wiem czy w tym naszym kinie sa takie seanse dla maluszkow.... Musze sprawdzic:tak:
Paula, a my normalnie mlodej na ten sezon dopiero zwyklego, malego trojkolowca sprawilismy:-) (chociaz wydaje mi sie, ze te pedaly na przednim kole musza byc niewygodne) A i tak Kaya tak pocina odpychajac sie nogami, ze biegac za nia musze i nawet sie zastanawiam czy jej juz kasku nie kupic:szok::-D
A kija to ja sobie chyba moge predzej na (za przeproszeniem) zadku przymocowac, bo mloda by sie na bank zbuntowala na uwiezi;-)
A z ta hulajnoga to sie moze jeszcze Julcia przeprosi;-)
Dotka, ty burzuju... Chanel sie psikasz! ;-) A ja to nawet nie kojarze polowy tych nazw co piszecie, ze juz o zapachach nie wspomne:-p Jakos tak sie perfumami mocno nie interesuje (nie ma to jak woda toaletowa Basia czy jak jej tam bylo;-))
Ale... CK One, to chyba taki unisex co? Bo mi wlasnie takie zapachy odpowiadaja i zdecydowanie lekkie... Ale kiedys od R dostalam JLo takie z pierscionkiem na butelce i mi sie bardzo podobaja i do dzisiaj je mam, a z 5 lat temu dostalam jak sie poznalismy:szok:...

Dobra, wdepne jeszcze pozniej , bo cos trzeba w koncu w domu podzialac.

Aha. Aga fajne lozeczko, wlasnie takie mi sie tez podobaja :) I czekamy na jutrzejsze wiesci :)

Ostatnia edycja:
Do góry