reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka nie prorocze bo juz od dawna tak wygladam i smierdze wiec moja droga ameryki nie odkrylas!!
a pamietasz te czasy jak bylas moim pupilkiem ?? no to od tego snu JUZ NIE JESTES!!

Stefanko proszę nie skreślaj mnie z listy. Obiecuję że od dziś już nie będę spała żeby uniknąć takich snów.

Witam czwartkowo.
Dzień koszmarny. Dzieciaki dały mi popalić. I nawet nie to że były niegrzeczne ale co chwilkę przytrafiało im się coś co w skutkach przynosiło jakieś szkody materialne:( A do tego R wrócił z pracy jakiś wściekły i się do mnie nie odzywa. No i nie wiem czemu:(

reklama
Ale dzisiaj miałam wariacki dzień:baffled: Dobrze, że już się skończył.
Marcel odwalił numer miesiąca:wściekła/y: Czasami zachce mu się zrobić siku "siam" no i dzisiaj tak sobie ściągnął majteczki i wysikał do nocnika jak ja byłam w kuchni. Za chwilę patrzę a ten macza ręce w tych sikach i wsmarowyje w Olivii włosy:szok::wściekła/y::szok: naturalną plukankę jej zastosował:wściekła/y: zaraz musiałam ją do wanny wrzucić bo smród był nieziemski:wściekła/y:

Kasiamaj u nas tak samo jak u Alex czyli zimny wychów:-D Daj znać jak sie ma Kasiamaj Junior:-D
Kata no i ja tak samo cierpliwie czekam bo innego sposobu nie widzę, chociaż czasami on woła że chce kupę ale na nocnik ani na kibelek wtedy nie chce usiąść:sorry2:

:-):-):-) Hej!!! :-):-):-)

Jutrzenka to Cię R z rana wkręcił :-) A Ty taka fanka mrozów :-D:-D:-D

Weronika co maluchy nabroiły? A R się nie przejmuj... Przejdzie mu ;-) i może się wytłumaczy...

Kasiamaj u nas na dwór już skarpetki od dość dawna... :tak: ale kupię jeszcze kilka par cienkich rajstopek żeby koszulki jej tak nie wyłaziły ze spodni ;-) a w nocy zdejmuje sobie sama skarpetki :-D
A w domu pełna natura.. czyli bose stopy przez cztery pory roku.. ale tak podobno zdrowo dla stóp :-D

Alex hej!!! :-)

Kata hehe to ludzie przedświateczne remonty robią? :-D u was ciągle ktoś coś robi..

A gdzie Aga?

Sylwia z czasem się Marcelek przełamie ;-) u nas kupa tylko 3 dni była w gacie... :baffled:od tamtej pory nigdy nie zrobiła poza kibelek czy nocnik... Może powciskaj małemu jakieś kity że kibelek lubi kupki czy coś tam... :-D

hehehe to mały numer odwalił :-D:-D:-D Jula jak pierwsze swoje kuki na nocnik robiła to raz musiała pomacać co i jak :-D bleee.... poza tym jak się załatwia to niemal głowę go nocnika wsadza tak ją interesuje skąd to idzie.. :-D:-D:-D

Nagadałam się z D na skype... gaduła... przeżywa mój kochany bo w sobotę kupuje samochód, a wiecie jak to z facetami... :-D cały świat się kręci wokół auta teraz... :-D

aaaa chyba ktoś wczoraj chciał linka do hulajnogi... :dry: nie wiem czy dobrze jarzę...:dry:
Hulajnoga trojkołowa Milly Mally Sporty Najtaniej (979778056) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Poza tym to dziś byłam bezrobotna ale za to dla dziecka miałam czas :-) lubię tak z nią łazikować :-D

Ostatnia edycja:
Kata kolek ta moja bestyjka nie ma, jak jest na rączkach to jest mega zadowolona i rozgadana, a jak ją odłożę do koszyczka to wtedy jest straszna krzywda ;-)
Asiu sęk w tym, że ja już nie wytrzymuję, na szczęście T. już od dzisiaj ma wolne, więc będzie mógł się przy córci wykazać, bo ona oczywiście jeszcze nie śpi :happy2:
Majoszka jak tam po wizycie????
Weroniczko, a może Ci tak jeszcze moją Młodą podrzucić? ;-)
U nas też zimny wychów ;-) Oliś śpi bez skarpetek, a kołderka jest be ;-)Ma jednak w łóżeczku dwa swoje ulubione kocyki i jak jest mu zimno to sam się przykrywa :tak:
Co do odpieluszania to się nie martwcie, przy dobrych wiatrach Oliś może w wieku 5 lat bez pieluch będzie chodził, ale to tak przy naprawdę dobrych wiatrach :cool2:
Idę coś zjeść, bo z głodu zaraz fiknę;-)
Stosunkowo udanej nocy Kobietki :-)

Hej!
Przywitam sie chociaz:-) Jakos nie ma czasu kurcze.... Niby nic takiego nie mam do roboty, ale ciagle poza domem jestesmy...
Jutro mloda ma wolne w przedszkolu, tylko R do roboty musi, to sie bedziemy same bujac:-)
Mam nadzieje ze jakiegos szoku termicznego nie dostaniemy, bo dzisiaj w porywach do 15 stopni bylo (ale chlodny wietrzyk) a jutro ponoc ma byc odczuwalna 29:szok:
Jak dam rade to sie jutro odezwe, ale chyba sie powoli za ciasto wezme i sie nie zdziwie jak jacys goscie sie jutro zjawia;-)
Dobranoc!

dzien dobry!!!

Jak tam laseczki? mieszkanka lśnią???;-)
Sylwka no swietny pomysł!!!Daj mi nr telefonu do Twojego to sie z nim zgadam kiedy moze przyjechac...wolałabym zeby mojego nie było, to wybierzemy jakis łikend jak moj bedzie mial zajecia ze studentami...hihi:-D:-p

A my sie szykujemy do podrozy....zaraz jedziemy....najpierw Malbork a potem Mazury:-):-) Tak wiec pojawie sie.....ooooo......w srodeee;-)
pozdrawiam!

To nie pozstało mi nic innego jak złozyc Wam zyczenia:tak:

Dziewczyny Wam i Waszym rodzinom- przede wszystkim zdrowych,spokojnych....

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!​
:-):-)

Ponieważ część z Was już wyjeżdża na Święta a ja nie wiem czy będę miała czas tu jeszcze zaglądnąć to już teraz dla Was kochane:

hej
melduję że żyję i powiem wam że wcale nie wypoczywam na tym urlopie. Ale tak to jest brać urlop przed świętami.

nawet teraz ten mały terrorysta stoi koło mnie i jęczy że coś chce więc chyba nie poczytam.

Korzystając z okazji składam wam serdeczne życzenia z okazji świąt przede wszystkim spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze.

jak się uda to zajrzę jeszcze potem ale jeszcze dużo roboty przede mną:szok::szok::szok:

sylwia- to ciekawe pomyły ma Marcel:szok::szok:
weroniczka- śliczna karteczka:tak::tak:
paula- to życzę D. żeby zakup był udany:tak::tak:klikanie już nie aktualne to jakaś lipa z tym konkursem:tak::tak:
asia- spokojnie dasz radę:tak::tak:
kasiamaj- jak po wizycie?
stefanka- łukasz jest zachwycony twoją sygnaturką:-D:-D
kata- powoli poskramiam złośnika:tak::tak:
dla wszystkich niewymienionych buziaki ogromne:tak::tak::tak:

mały odpuśił sobie komputer i jeździ jakimś brumkiem hihi

Ostatnia edycja:
Hej!

A ja umyłam już dziś ostatnie okno, zaraz spadamy na zakupy. Później sprzątanko do końca i szykowanie święconki. Jutro barszcz i ciasto. Takiego mam plana, hehehe..
Dota, Weroniczka, wesoły świąt...

Ja jeszcze nie składam tak ogólnie, bo pewnie jeszcze będę wpadać.

Kasiamaj, jak po lekarzu?
Paula, a jakie auto kupuje małżonek? My też się przymierzamy już od jakiegoś czasu, ale mój Sew mówi, że ja to mam za wysokie wymagania, hehehe...
Sylwia, podobno uryna ma bardzo wartościowe składniki odżywcze ;-) Oliwia będzie miała piękne lśniące włosy.
Aga, nie przemęczaj sie zbytnio. Goń męża do roboty:tak::tak:

reklama
Do góry