reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Paula, to stare zdjęcie, teraz Filip wygląda "przyzwoicie". No to u Ciebie prawie wszystko gotowe.
Kacha, dałaś radę z dojazdem do Kościoła?

A reszta dziewczyn chyba się zamęczyła;-)

No dobra, biorę się za pieczenie i gotowanie żurku. Sew zaraz pójdzie ze święconką.
Miłego dnia!

reklama
witam

wstalam z mega bolem glowy wlasnie wzielam 2 tabletke

sernik upieklam, teraz bede robic rafaello tylko czekam az mi budyn ostygnie.

poza tym poogkurzane, podlogi umyte, lazienke ogarnelam, tylko w kuchni jeszcze sajgon bo wiadomo jak jest jak sie ciasto robi :baffled:. Wieczorem zrobie jeszcze salatke i uprasuje ciuchy na jutro. Poza tym reszta jedzenia i sprzatania zrobiona wiec jutro świetujemy

Poza tym dzis nie chce mi sie nic gotowac na obiad to pojdziemy na miasto, cos widze ze sie slonce przebija to moze spacerkiem sie wybierzemy

Asia hehehe troche pozno ale wczoraj nie dalam rady, ja jajek nie maluje bo nie jestem plastycznie uzdolniona, wkladam w barniki i sa ladne kolorowe :-):-):-)

i narazie tylko tak bo nie mam czasu, jak dam rade wpadne wieczorkiem a jak nie to:

Życzenia radosnych Świąt Wielkanocnych, wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny. Pogody w sercu i radości płynącej ze Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego święconego w gronie najbliższych szczerze życzy

Iwona z Robertem i Kubusiem

Zobacz załącznik 232368

Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy życzy Sylwia z rodzinką
pencil.png

witam się wielkanocnie :tak::-);-)

dzięki Kasiu że napisałaś dziewczynom ze u nas ok.
to prawda przez ostatnie kilka dni mieliśmy problem z netem...:wściekła/y: nie wiem jak jest teraz???-bo pisze akurat od siostry.

u nas ok-mała majoszka nadal jest majoszka :tak:;-) nic nie wyrosło...:-D:-D:-D
mam skurcze ale podobno może tak być????
kazał mi w miarę możliwości odpoczywać.....
i być pod telefonem.

co do rajstopek...to młody jeszcze w cieniutkich rajstopkach pod spodniami.....

to na tyle może wpadnę jeszcze wieczorkiem,albo jutro bo zostajemy u moich.

Kasiulka, ja miałam skurcze, od grudnia szyjki nie miałam, miałam cudem donosić ciążę do 36 tygodnia i się przeterminowałam ;-):-p Weroniczka i Sylwia w ciąży z dziewczynkami też miały wcześniej urodzić i też się obie przeterminowały, także pewnie Ciebie też to czeka ;-):-)

Hello na polmetku Swiat! :)
Praktycznie wcale sie nie udzielalam, bo tak piekna (mozna powiedziec, ze wakacyjna) pogode mielismy, ze zal bylo w domu siedziec, wiec Kaya nie spala popoludniami, tylko na wyjazdach ciagle bylismy, wlacznie z zaliczeniem pierwszego grilla w sezonie, bo na jutro moze popadac, wiec taka grzeszna, miesna wielka sobote sobie zrobilismy:zawstydzona/y:;-)
A w nocy pieklam ciasta, no i w koncu dzisiaj mam calkiem wolne i sobie w koncu na jakis filmik pozwolimy z R o ile wczesniej nie popadamy ze zmeczenia;-)
Odpoczywajcie sobie dziewczynki i nie dajcie sie rano za mocno zlac!;-)

reklama
Hej!

My dziś w domku bo D po południu jedzie w trasę z powrotem :-(

Wczoraj połaziliśmy po chałupkach :-) Lubię święta :-)

Poza tym Alanka sie rozchorowała. Byli dziś na dyżurze i Ma zapalenie oskrzeli... taka jest biedna że aż serce boli jak się na nią patrzy... :-(

Spóźniona życzę wesołego i mokrego lanego PONIEDZIAŁKU!!! :-D:-):-):-)

Do góry