reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć baboszki!

u nas piękny dzionek
trochę wczoraj popadało ale dzisiaj znowu świeci słońce

dzisiaj prima aprilis :-p

kacha a może jessi ma kolkę? :sorry2:
kasia ja też przeczytałam :tak:

mamo! jakiś patafian od równo 8 z rana wierci :baffled: oooo a teraz drugiego słyszę gdzieś dalej :wściekła/y:
no powariowali ci ludzie! mało czasu przed świętami było? :wściekła/y:

i tym optymistycznym akcentem życzę miłego dnia :-)

reklama
Hej!

Normalnie łapię stresa, że nie wyrobię się do świąt ze wszystkim. Nawet zakupów jeszcze poważnych nie robiłam, bo nie mam się jak wyrwać z domu, gdyż muszę siedzieć z Filipem.
Byliśmy dziś na kontroli i gardło nadal czerwone.
A mnie się chce spać:tak:
Paula, tere fere;-);-);-)
Kacha, to masz w domu "koncertowo". Nie wiem jak Ty wytrzymujesz bez snu. Podziwiam.

W który dzień pieczecie ciasta? Ja już nie wiem co na kiedy zaplanować. Jutro koszyk, a na sobotę zarzuciłam gotowanie żuru i ciasta.
A obiady to chyba na bieżąco w każdy dzień. Nic specjalnego nie przygotowuję, bo gości się raczej nie spodziewamy z racji choroby najmłodszego.
Ech, normalnie wpadam w przedświąteczną paranoję.

hej:-)

Ja jeszcze tych świąt nie czuję:baffled: Moi rodzice pracują więc świętowanie zaczniemy dopiero w poniedziałek. W niedzielę pojedziemy na wycieczkę na targi motocyklowe:tak: Ja za dożo do zrobienia nie mam, tylko dwie sałatki i ciasto więc na zakupy wybiorę się w sobotę.

Tak mi się teraz przypomniało że Dotka chciała filmik instruktażowy z kapielami mojego R z Marcelem. A może tak bym R podesłała to by Ci pokazał co i jak, oczywiście z Tobą w roli głównej a nie z Krzysiem;-) chcesz???

A wiecie że Marcel do tej pory nie nauczył się robić kupę na kibelek:-( Mogłabym już śmiało mu zdjąć pieluchę nawet na noc a ta kupa ciągle w majty:wściekła/y:

Sylwia, nie przejmuj się tą kupą Marcela. Nie wiem czy pamiętasz jak pisałam, że Filip też tak miał przy odpieluszaniu - na początku w majty, później nie chciał robić w ogóle mimo że mu się chciało i teraz pomału zaczyna robić na nocnik. Nie powiem, żeby to szło gładko, bo zawsze jest akcja "kupa" czasem trwa to cały dzień, bo wstrzymuje. Prowadzi to do tego, że go później brzuch boli. Ja już ręce załamuję i chyba kupię jakiś syrop na zaparcia, bo potrafi nie robić kupy przez kilka dni:-:)-(

hejo

uff juz po przeprowadzce :tak:

dla niedoinformowanej Stefci:
Tytuł wykonawczy - dokument urzędowy stwierdzający istnienie i zakres nadającego się do egzekucji roszczenia wierzyciela i odpowiadającego mu obowiązku dłużnika.

Sylwia R brata corka siusiu w domu wola ale kupe robi w majtki :sorry2::sorry2: i tez nie moga jej przekonac :no:

Asia ja bede piekla sernik i robila rafaello (dzieciaki siostry lubia) i zrobie to w sobote :tak:. Ja na zakupy spozyewcze tez jeszcze dzis po pracy jade, zdrowka dla Fifulka

Kata hehe ja sie dzis na prima aprilis dalam nabrac, R rano do mnie mowi ze -4 stopnie na termometrze i ja uwierzylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacha bidulko, moze mloda przystopuje z tymi balangami nocnymi

a wiecie co, moja mama dostala wezwanie do sadu na swiadka jeszcze ze sprawy jak pracowala. Jest juz 3 lata na emeryturze a na jakims dokumencie sprzed lat figuruje jej podpis i musi jechac do sadu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a najlepsze jest to ze do Poznania :szok::szok::szok::no::no::no::no:. Prawie 400 km :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

i tyle ode mnie

milego dnia

Dzien dobry.:-) Ja tylko sie witam i lece zaraz na spacerek...

Jutrzenka- strasznie sie ostatnio denerwujesz.....Pamietaj ze zlosc pieknosci szkodzi....;-)

Milego dzionka wszystkim...:-)

kinia na kupę woła pieluchy ;-) o tyle mam dobrze, że tylko pupę umyję
ja się nie stresuję - przyjdzie samo jak przyszło siusianie
ale za każdym razem jak chce to się pytam czy na nocniczek zrobi? ;-)
chociaż dzisiaj po kupce mówię do niej, że nocniczek będzie płakał jak będzie w pieluszkę robiła kupę. a w innym przypadku by się cieszył.
wiecie jak mi się rozryczała w wannie jak ją myłam :szok: bo ona chce kupę na nocnik! :-D
mamo! 10 minut z nią bojowałam bo się umyć nie chciała w końcu jej powiedziałam, że ją umyję i sobie usiądzie i zrobi ;-) zgodziła się i ... zapomniała :-p

także dziewczyny głowa do góry! przed 18-stką zdążą się nauczyć :-D

my po spacerku... zaraz szykujemy się do drzemki...

cześć babolce ;-):-)

jak tam przygotowania do świąt????
ja dziś pranie mam od rana...
byłam na pobraniu krwi-małpa tak mnie załatwiła że mam guza!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
muszę dawać zawsze dłoń do kłucia bo dalej mam słabe żyły -a ta mnie tak załatwiła....

po 15-ej jadę na wizytę do gin.

Kuba dzis jakoś grzeczny odpukać.

kupiłam mu cienkie rajstopki-bo w tych grubszych już mu za ciepło. dostałam ciemno granatowe.

miałam Was zapytać-czy pod spodnie wkładacie maluchom rajstopki..czy już skarpetki???
i czy macie skarpetki do spania.....:confused::confused::confused:
mój sobie ściąga...a potem sie budzi i ma zimne nogi :sorry2::sorry2:

to chyba tyle....:-p

oj kasiu nie czytasz uważnie :-p
wczoraj pisałam, że mała śmiga bez rajstop do spania od zawsze gołe stopy :tak:
daj znać jak po wizycie!
współczuję bólu :-(

mała zasnęła, idę ogarnąć chałupkę i obiad wstawić...

reklama
Do góry