reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

hmm to Stefanka kto jest teraz Twoim pupilkiem, jaaaaaaaaa?????? :-D:-D

Weroniczka heheh tez bym to chciala sprawdzic jak to z ta Stefanka :-D:-D

Kasia przeczytalam :tak::-)

Alex to mowisz wyjazd udany

Asia zdrowka dla Filipka

Pryzybelka az sie boje jak to bedzie z kuba w przedszkolu :baffled:

Paula daj linka do tej hulajnogi

i nie wiem co jeszcze

my tez dzis na malych zakupach bylismy, R sobie spodnie i buty kupil, ja nic bo nie lubie z nim chodzic jak mam przymierzac a jeszcze kuba byl z nami, moze jutro gdzies zajde ;-)

co porabiacie?

ja dzis boczek obsypalam do pieczenia i kark zagotowalam z przyprawami, do piatku postoi, upieke i na sobote na sniadanku bedzie gotowe :tak:

reklama
jutrzenko ja tez dzis sobie kupilam pare ciuszkow :) moze powinnas ze mna uderzac na zakupy ??
a jesli chodzi o pupilka to jeszcze nie wiem...ty juz od dawna jestes to najwyzej mozesz zostac jakims mega pupilkiem albo krolowa pupilkow...jeszcze nie wiem jak to bedzie!!

ty juz od dawna jestes to najwyzej mozesz zostac jakims mega pupilkiem albo krolowa pupilkow...jeszcze nie wiem jak to bedzie!!

tak tak bede krolowa, wiadomo przeciez ze krolowa jest tylko jedna i mi to pasuje :-D:-D:-D:-D

a na zakupy z Toba chetnie, a najlepiej jeszcze tam u Was i jak Ty bedziesz placic :-D:-D:-D

macie dowcip na wieczor
Biedna wiocha.
Na lekcji religii ksiądz pyta dzieci:
- Proszę powiedzieć, co wasi rodzice robią pierwsze po rannym
przebudzeniu?
- Mój tata rano jak wstanie to idzie do łazienki i sika do wiadra,
że
słychać na całe mieszkanie, bo my biedni jesteśmy i nie mamy ładnej
łazienki-
mówi pierwsze dziecko.
- Nie, nie, może ktoś inny! - mówi ksiądz.
- Mój tata jak idzie do ubikacji to nic nie słychać, bo my mamy
bardzo ładna łazienkę z muszlą klozetową, z kafelkami i z wanną! - mówi inne
dziecko.
- Nie, nie, nie, nie! Powiedzcie mi, co powinien zrobić prawdziwy katolik
po
przebudzeniu! - błaga ksiądz.
Na to wstaje Jasio i mówi:
- Mój tata pierwsze jak wstanie to klęka przed łóżkiem....
- Świetnie o to chodzi - przerywa ksiądz - dalej proszę, a
pozostałe dzieci niech słuchają w skupieniu!
- ... No to, jak tata wstanie to klęka przed łóżkiem, nachyla się... i
wyciąga słomę z dupy, bo my taki siennik mamy.

*- Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.
Przy następnej wizycie pacjent prosi:
- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze
palec w dupie...*

pewnie, jakos je upchne, jeszcze garaz mam duzy

ja zmykam, jutro przenoszenie rejonow nas czeka w pracy i ukladanie na nowo tysiecy tytulow wiec musze sily nabrac

dobranoc lalunie

paula razem z zebrami lecisz do garazu ?? kurcze czlowiek na chwile zapatrzy sie na ycd i juz nie wie o co cho !!
jutrzenka a co ty teraz w bibliotece dorabiasz ze tytuly przenosisz ??

reklama
Przepraszam Kochane, że się nie odzywam, ale Młoda wykańcza mnie psychicznie :wściekła/y: Przedwczoraj zasnęła po 5, wczoraj o 2:40, a dzisiaj drze się jeszcze i końca nie widać :wściekła/y:Normalnie mi psychikę rozwala :cool2:

Do góry