reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej:-)

Zaraz siostra wpada do mnie więc tak szybciutko napiszę słówko.

Stefa a proncie bardzo;-):-D
Dotka ale Ci zazdroszczę tych cukierni, tutaj takiego czegoś nie uświadczysz:no: tzn są cukiernie ale mają wstretne ciastka, trzeba samemu soboe dogadzać a że ja z talentem cukierniczym nie mam nic wspólnego to muszę jedynie obejść się smakiem:-(
Z mężowatym poznaliśmy się tutaj w pracy, kiedyś w kilka osób pojechalismy na łyżwy i on tam zaczął smalić cholewki:tak:
Kata a ja ostatnio ciągle zastanawiam się nad tą lustrzanka. Mój szurniety mąż powiedział że on żadnej różnicy nie widzi ale jeśli ja widzę to żebym sobie kupiła ale ja ciągle mam dylemat bo on taki drogi:baffled::baffled:
Grzechotka hej hej, fajnie że podładowałaś akumulatorki:-)

Mój Marcel ma karę taką że stawiam go w kącie. Na początku nie podobalu mu się to za bardzo ale efekt był a teraz jak mu mówię że ma iść do kąta to on leci w podskokach i jeszcze mówi ma papa:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Sylwka mnie tez Kata zacheciła do kupna lustrzanki...mój mąż sie zgodził....hihi:-)
Tylko ja chce pogadac z kumplem-jest znawcą w temacie lutrzanek, ma mi poradzic jaką kupic-dla takich jak ja-czyli amatorów;-)

Grzechotka hej,hej! jeszcze miesiac i Wielkanoc i znowu woooolne;-)

a my lepimy z masy solnej...ale mały szcześliwy:tak: ulepiłam mu dwa małe ludziki a on mówi: to tata a to krzysiu:-) (a tak naprawde to mialam byc ja i on...echhh...nie poznał matki!)

Hej hej:-)

Stefa a proncie bardzo;-):-D

A co to za proncia rozdajesz Sylwuś tak z rana. Stefanka i tak ostatnio woli dziewczynki więc nie zabardzo jej się to proncie przyda. No chyba że rosół sobie ugotuje z niego.

Witam poniedziałkowo. Zmykam myć głowę i po Stasia. Więc zaglądnę później.

Cześć... :-)

Alee zmiany... :szok: i jakoś tak dziwnie... :baffled::dry:

Nie rozpiszę się za bardzo bo Alanka daje czadu przez zęby... ło matkooo... :wściekła/y:

Poza tym D właśnie pojechał i pies wyje jak wilkołak... :no: jak go uciszyć? :rofl2::-D:-D:-D

Życzę wam milszego dnia, niż mam ja w towarzystwie terrorystki... :baffled::crazy:

Jeszcze na dodatek spała rano 40 minut a zazwyczaj śpi 2h (3h max)

Idę do razdartej.... ;-)

oooo hej hej grzechotka :-)
u nas podobnie jak u sylwi - kąt z tym, że mała nieraz chce stać nawet jak jest grzeczna :-D
najpierw daję ostrzeżenie a jak nie poskutkuje to ją stawiam. ale zazwyczaj skutkuje bo wystarczyło, że stanęła raz :-D
dota ( ja też przecież fotoamator;-)) sylwia polecam jak najbardziej! jest to większy wydatek ale naprawdę warto :tak:
na początku to nawet bałam się tej mojej hybrydy :-D ale teraz jest bosssssko :-p
tylko kurna czekam na słońce :crazy: w domu coś tam przepstrykam ale to nie to samo co na dworze :sorry2:
my lepiliśmy dzisiaj z plasteliny ;-)
a teraz młoda "akademię pana kleksa" ogląda bo uwielbia z niej ścieżkę dźwiękową :-)
weroniczka głodnemu chleb na myśli :-p
paula - trzymaj się babka :-)

idę zaraz pranie powiesić...
i na dwór chyba nie wyjdziemy - wieje :crazy:

Katka to ja jeszcze nizej niz amatorka...:-D;-) czyli kto?:rofl2::-D

Paula nie daj!Moze mała znowu usnie ale juz na dłuzej...
Weroniczka hej!

a gdzie Jutreznkaaaaa???? i Agaaaaaaaaaaaa??????????? i Magdaaaaaaaaaa?
rozumiem dziewczynki ciezko pracują:tak: ale Majosia juz przesadza! halooo;-)

Kata:-):-) noo zgrywaj fotki i nam pokaz:tak:
spi to moje maleńkie mufniatko:-) siedzial przy stole lepił z masy solnej i zasnął...dobrze,ze nie spadł...ale cicho sie zrobiło...tylko słychac jak wieje za oknem.

dota muszę zgrać ale na CD :-D tzn. zarchiwizować - to miałam na myśli :-p
małą też zaraz położę i będziemy pewnie baraszkować z pół godziny zanim zaśnie :sorry2:
krzysia w zasypianiu chyba nikt nie pobije :-D

reklama
Do góry