reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka to taka przenośnia a że Stefa uwielbia wszelkiego rodzaju narządy płciowe to dla Niej idealna;-):-D:-p:rofl2:

Kata ja wiem że to warto wybulić ale chodzi o to że nasz kupilismy całkiem niedawno bo 1,5 roku temu i nie był z tych najtańszych ale niestety nie lustrzanka:-( Muszę ten temat jeszcze przetrawic;-)

U nas piękne słoneczko, wrociliśmy ze spacerku, dzieciaki gapią się na bajkę a ja mam chwilkę wolnego bo zaraz trzeba się wziąć za obiad:wściekła/y:
Marcel to jakiś domator się zrobił. Po 10min spędzonych na placu zabaw jęczał że chce do domu i tak przez następne 1,5 godziny:baffled:

Też myślałam ostatnio o Viki bo kiedyś chyba wspominała że w marcu to się przeprowadzają:tak:

Aga zdrowiej Kobieto i dbaj o siebie :tak:

Sylwia hehe u nas na odwrót... Mała tylko się budzi i zakłada czapkę szlik... :-D i oczywiście krzyczy że "chce na wól, na paciel... '' :-D:-D:-D teraz właśnie też mnie molestuje ale tak wieje że szok... :crazy:

Już M potwora zabrała!!! ;-):tak:

No ja też się zastanawiam co u Viki... ostatnio o nią pytałam... a wyślę jej esa...

ataata się nie odzywa :sorry2::dry:

My juz po spacerku....:-)
Nie wiem co sie stalo Olivierowi, ale juz przy samym domu na ostatnich metrach puscil pawia....:szok::baffled::sorry2::dry: Nie wiem co sie stalo....:no: Mam nadzieje, ze nic z tego nie bedzie.....

Troche mnie wkurza to nowe forum... zawsze mialam tak fanie na dole taki pasek, ze moglam zjechac do jakiegokolwiek watku, a teraz nie mam.... i musze wychodzic na strone glowna najpierw, a potem dopiero szukac watku....
No i chodzi ku...sko wolno! :wściekła/y::wściekła/y:

Paula dobrze gada:tak: dajcie jej chleba:-D
U góry jest zresztą opisane że będzie działać wolniej jak uzywa się IE:tak:

Ciekawe co Olivierkowi było że tak wymiotował:confused:

Paula, he he no przeciez nie wodki....w koncu masz pod opieka 2 dzieci i psa....:-D;-) No w tej chwili akurat tylko swoje dziecie,Alanka poszla do siebie... ale wiesz.....chleb bezpieczniejszy.....:-D;-):-)

Sylwia- no ja tez cos czytalam, ze ma wolniej chodzic... ale myslalam, ze sie poprawi.....:sorry2::dry:

Aga- biedactwa... zdroweczka.....:-)

reklama
witam sie :)
kata jak chcesz slonce to wpadaj do mnie!! boszee ale cieputkoo i cieplutkie sloneczooo
zaraz zabieram sie za kurczaka w ciescie bo jeszcze go nie zrobilam a pozniej wpada J sis i mam jej rozjasniac wlosy ! yyy

Do góry