reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej ;-)
no....jakoś naprawdę tu dziwnie....-a czy mi się podoba -to nie wiem...???

my dziś odpoczywaliśmy-leniwa niedziela....przed chwilką odjechał kumpel był na kawce
kurna-czuję że coś mu się nie układa w małżeństwie.......po rozmowie z J stwierdziliśmy że coś jest nie tak....:-(-ale sam nic nie mówił,a i my nie chcieliśmy ciągnąć go za język....

tak jak pisałam byliśmy wczoraj na zakupach w tej hurtowni.kupiłam Kubie firankę z Kubusiem puchatkiem...15zł za metr.(szer 150) fajne mają jeszcze z innymi postaciami.o..identyczna....
http://firanyfinezja.com.pl/images/kubusmarkizetadokladnywzor.jpg

co tam jeszcze...dziś dzień mieliśmy pogodowy więc i spacerek zaliczony.słonko grzało...:-)-przyjemnie....

idę poczytać co u Was.

reklama
Czesc, no to ja sie tez przylaczam do tych, co jeszcze nie wiedza czy im sie te zmiany podobaja....:confused2: No ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia...

U nas nudy ciag dalszy. Dzis tylko na zakupach w tesco bylismy a tak to dom i dom.....:sorry:

Kata- ja jezdzilam na lyzwach jakies 3 lata temu, zaraz przed zajsciem w ciaze..... ale wczesniej to od dziecinstwa nie jezdzilam..... I masz racje- nie zapomina sie.....:rofl2::-)

heeeej:-)

Głowa mnie napiernicza cały dzień bo spałam do 11.30:sorry: Teraz oglądam serial "dom nad rozlewiskiem" i uważam, że jest straaaasznie nudny, szczególnie po przeczytaniu ksiązki:sorry:

Kata na lodowisku to mój mąż zaczął bajerowac do mnie więc mam sentyment:-D:-D:-D
Baśka powodzenie jutro;-)

Ja nadal cierpię na BB-kryzys i wogole pisać mi się nie chce:zawstydzona/y:

dzien dobry:-):-):-):-)
i mamy marzec:-)lubie marzec,Krzysio ma urodziny,poznalismy sie w marcu...no i juz wiosna za pasem:-)
Katka mi tez to nowe gg srednio sie podoba...dlatego uruchamiam moze raz w tygodniu....:baffled:
Alex dobrze ma Twoja mama z Wami-jak na taką odleglosc to czesto sie widujecie...kurcze to my rzadziej jezdzimy do rodzicow;-)
Pryzy to trzymamy kciuki dla Kajunie!!! a Ty tam tylko nie siedz pod tym przedszkolem cały dzien:-D;-)
Basia to powodzenia!!
a pracusie jak??? duzo pracy macie dzis??? Jutreznko u Ciebie lepiej,czy dalej zawalona?
Sylwka a gdzie Wy na tym lodowisku? w oliwi???
patrze za okno i sniegu prawie nie ma....oby tylko nie napadało wiecej:tak:

a u nas takie małe zmiany-dorosłam do tego aby kupic młodemu człowiekowi łózko,a łózeczko złozyc...jeszcze nie moge sie zdcydowac jakie kupic....kupiłam juz dwa komplety poscieli dla małego....echhh....ciekawe czy nie wypadnie....i czy bedzie mu wygodnie.....i jak to bedzie....;-)

pozrawiam!!!:-):-):-)

prosze takie trzy wczorajsze foteczki

Ostatnia edycja:
witam wczesnym porankiem...

buro i wietrznie za oknem :-( no nic, zorganizujemy sobie jakoś czas...

magda a jakie podawali argumenty? jakieś sensowne czy w stylu nie podoba mi się graficznie? :rofl2: każda przeglądarka jest inna i nie każdemu psu burek :-p;-)
oglądnęłam galerianki, oglądałaś dwie wersje krótko- i długometrażową? (są na you tube) ;-) fajne obydwie ale inne zakończenia :-)
pryzy napisz relację jak mała po przedszkolu :-) u nas niektóre mają kamerki, rodzice w internecie mogą sobie oglądać pociechy
ewe po tych szaleństwach dzisiaj mam zakwasy :rofl2: czuję każdy mięsień! i czuję się jak po piwerwszej lekcji w-f po wakacjach :-p ale najważniejsze, że pracowały ;-)
weroniczka pierogi z ciastoliny też do zjedzenia? ;-):rofl2:
basia eee tam musisz ;-) nikt cię do niczego nie zmusza :no:
to już dziś! powodzenia! :-)
dota po twoim i stefy poście wnioskuję, że jak komuś podziękujemy to o punkt wzbogaca się konto ofiarującego :rofl2: trochę nie w tą stronę :sorry2:
a na jakie łózko się zdecydowałaś?
mojej się coś odwidziało i w dzień potrafi zasnąć w swoim łóżeczku! już miałam składać ale jeszcze się wstrzymam :sorry2:
kasia a małego pokój już pomalowany? bo nie wiem czy pisałaś...
alex :rofl2: odpowiadam tym samym żebyś się potem nie głowiła :-D
oooo sylwia jak widać skutecznie :-)

mi się to forum podoba :tak: wyłączyłam tylko okienka po prawej stronie bo mi się zwężało i pewne rzeczy były rozjechane
a teraz jest czysto i przejrzyście :tak:

miłego!

p.s. nikt nie pokusił się o rozwiązanie zagadki? ;-)

Ostatnia edycja:
Kata dla mnie zagadka była za trudna:rofl2:;-)no co Ty....w kapturze to ja! nie poznałaś po uszach:-D (smiesznie wygladałam...wiekszosc ludzi nad morzem w kurtkach wiosennych a ja w zimowej i kaptur na glowie:-Dale mi tam zawsze zinmooo;-))

a łózko? nie wiem...tyle widziałam i sama juz nie wiem jakie wybrac....

ide zaraz do cukierni kupic ciasto...hihi...mamy tuz obok trzy piekarnio-cukiernie czy jakos tak i ciasto jest wysmienite:tak: ale trezba chodzic do poludnia bo potem juz prawie nic nie ma...tak wiec chodze raz dziennie.... a mały jak lubi:tak:

hehe docia ja myślałam, że ty bluzę z kapturem masz :-) zorientowałam się potem, że to ty :rofl2:
a propos ciasta: skserowałam sobie od mamy z gazety przepis na pieruńsko szybką i pieruńsko pyszną (wczoraj u niej jadłam) delicję! lekkie i orzeźwiające!
herbatniki, galaretka z dżemem i polewa to składniki ;-) a przepis wpiszę w wolnej chwilce w gotowaniu :tak:

reklama
hej babeczki

ja już w domu mam chwilke przed nastepnymi zajęciami więc sie odzywam bo już wiem że sie martwicie ale u nas no ... ok odpoczełam już trochę na ferie wkięc z nowym i siłami idę zmagać się ze szkolną rzeczywistością
Kuba odpukać zdrowy tylko coraz bardziej niegrzeczny jest wprowadziliśmy kary bo już się z nim nie da wytrzymać tupie bije krzyczy zupełnie nie słucha ech to już chyba ten bunt 2 latka straszne co to będzie dalej :crazy::-D
buziaki

Do góry