reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej babeczki!

jak wam się podoba nowe forum? ;-)

dzisiaj śmigamy na łyżwy!
wczoraj w końcu nie poszliśmy bo mała nie drzemała w dzień i była marudna :-(
a dzisiaj idziemy w południe...
potem drzemka - koniecznie! a popołudniu mykamy nad wodę i do koników :-)

miłego i słonecznego!

Ostatnia edycja:
Siakieś nowe to nasze forum!!!
Kurcze dziewczyny to już JUTRO :szok::szok:, ale mam dygusa!!! Ale co zrobić, wymyśliłam se to teraz mam.

Stefanka - zapomniałaś kochana o najważniejszym - mniejszy rachunek za wodę :tak:;-) a gdyby Ci się Twoja czapka znudziła to zawsze możesz pożyczyć od Julki Pauly kolorowe włoski...
Ewedja - Ty a mój mąż. Wczoraj to myślałam że ze szczęścia popuści, nie mówiąc już o tym że Alexa obudzi jak zaczął wrzeszczeć i skakać. No ale fajnie, fajnie
Alex - 19!!!
Kata - Super dzień się Wam zapowiada! Udanego wypadu!!! a, drzewko odwiedzone-urosło!!!

Buziaczki i miłego dnia.

wróciliśmy! cali i zdrowi! :-)
matulu to lepsze niż seks :-D
wystarczyło 5 minut żebym sobie przypomniała ;-)
gorzej z tomkiem bo bohater hokejówki założył :-D:-D:-D on jedno okrążenie przy bandzie a ja w tym czasie trzy :zawstydzona/y: :-)
ale potem było lepiej :tak:
będziemy chodzić. już szukam łyżew na allegro - powinny być wyprzedaże ;-)
a jak założyłam buty to tak dziwnie, i mięciutko :-)
kurde, lodowisko koło bloku a my dopiero dzisiaj się zdecydowaliśmy :sorry:
złapałam dwa zające :-D jeden mały, drugi duży :-p

basia powodzenia! daj znać wieczorem jak minął dzień
weroniczka mam mieszane uczucia: na lapku trochę mi się skurczyła i jest mniej czytelna ale za to ładna graficznie i fajna opcja podziękowania

dziękuję za podlanie drzewka! można klikać raz dziennie...

zagadka: gdzie jest kata? :-p klik!
Zobacz załącznik 219734

oooo już sobie polepszyłam :-) teraz jest spoko! wyłączyłam jakieś boczne okienka.
poza tym napisali, że w trakcie zmian więc pewnie będzie więcej niespodziewanych niespodzianek ;-)
tak jak mam teraz to mi się podoba! :-)
przeglądarka: ognisty lisek :-)

reklama
Hej Dziołszki ;-)
Już myślałam, że fora pomyliłam, no coż pozostaje się przyzwyczaić, chociaż poprzednia wersja była o niebo lepsza :tak:
Mój kochany zachwalany przeze mnie Oliś dał mi dzisiaj takiego czadu w nocy, że nie wiem jak się nazywam. Od 1 do 4 się wydzierał, bo kupy nie mógł zrobić, jak w końcu zrobił to od razu przyciął komara, ale biedak jeszcze do 6 przez sen szlochał :-(
Miłej niedzieli Kobietki :-)

Ps. Zastanawiam się kiedy moja Jessi skończy miesiąc, przecież nie ma 31 lutego :sorry:

Do góry