reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo co tu takie piatkowe pustki

my siedzimy w domu Zaki na nocniku i siedzi przy swoim komputerku i uczy sie wloskiego dobre i to chociaz po komputerku slowka powtarza bo po mnie nie chce

pogoda za oknem troszke ponura i dlatego nie chce mi sie isc na spacerek, jak D jutro nie bedzie robil to postaram sie go wyciagnac gdzies zeby sie rozerwac,
moze pojedziemy nad morze na deptak i Zaki autkiem pojezdzi bo w koncu zaczyna czaic o co chodzi z pedalami

dotka szkoda kotka fajna zabawa byla kazdy czekal na nastepny etap

kalaga mam nadzieje ze cie nie wezmie chorobsko, moze wez cos zapobiegawczo

ewejda- wzięłam 2 tabletki cerutinu:sorry:
paula- skoro Jula nadal robi bałagan to może nie ma sensu jeszcze ogarniać tego:sorry:

wiecie co? wczoraj jak poszłam się myć to M. miał z Łukaszem pozbierać zabawki, ale ja wchodze do pokoju a ru co? M. zbiera na kolanach klocki a Łukasz siedzi na samochodziku i bajkę ogląda:sorry: to ja pytam Łukasza, dlaczego tata sam sprząta jego zabwki? I w tym momencie Łukasz wstał z samochodzika i poszedł zbierać klocki i całą resztę sam pozbierał:szok::szok: A M. był w takim szoku że nie mógł się nadziwić:-D:-D

hej
u mnie dziś rozstrojowo.....kurna coś mnie dopadło...żołądek całą noc mi nie dawał spokoju.-nie wiem skąd to bo nic takiego nie jadłam....:zawstydzona/y:
Kuba ma dziś dzień mądralińskiego-siedzę w kuchni i wołam go-...Kuba chodź zjeść kropelki...a Kuba odpowiada z pokoju ....CIO???-NIE SISIE....-(czyt.co..nie słyszę...)
albo narozwalał zabawki i mówię do niego że jak nie pozbiera to mu wyrzucę a on-NAPEJO....... (czyt.na pewno)
szogun mały :-D:-D:-D

Weroniko-u nas też zakup kaloszkowy sie zapowiada.
Paula-ciekawy system kąpielowy :tak:;-)
Dota-:-);-):-);-)-no ładnie....pozwoliłaś żeby Ci kotkę zamęczyli.....:-D:-p
Aga-jeszcze kaszel od czasu do czasu mnie wkurza.

miłego dnia dziołszki.

jestem jestem kochane moje ale t. ma urlop od wczoraj i jakoś mniej czasu mam :sorry:
wczoraj byliśmy w łodzi w sellgrossie a dzisiaj spacerujemy z młodą bo wiosna za oknem :-)
ściskam!

p.s. dota szkoda, że nie widziałam następnego stadium :-( a teraz już po ptokach :-p

wpadnę potem i poczytam...

Noo Katka ....;-)
kurka u nas tez ładnie, w cieniu +12 stopni,slonce świeci...ciekawa jestem czy to juz wiosna, czy tylko taka ściema ze strony zimy:-D

udanego łikendu laseczki!!!!!!
oby wszedzie było tak ładnie...my uciekamy zaraz nad morze....i jutro i pojutrze...jesli bedzie ładnie:tak:
paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Hejka, melduje sie piatkowo! :tak:
Dotka, przylapalas mnie - nie mam na nosie:baffled: Tudno nie zapominac...dotad tylko do ogladania tv zakladalam, zeby sobie obraz lekko wyostrzyc;-) Musze sie poprawic;-)
- szkoda Fredzi, szkoda...:tak:
Anetka,zdrowka dla dzieciaczkow!
Aga tez sie nie daj chorobsku!
Elcia, a to spiochy z Was!;-) Kaya wyjatkowo wstala zanim R do pracy wyszedl, wiec przed 7... I slysze jak sie zegna z tatusiem;" tata, kupisz cookie?, idz tata juz!":baffled:

Ja sie przez Was zadoluje z ta pogoda:baffled:;-) Ja tez chce wiosny!!!;-).... A u nas taki zimny, nieprzyjemny wiatr...

Mykam na sniadanko i napoj imbirowy z przepisu Magdalenki (dobre toto nawet:))

reklama
Ja sie tez melduje....:-) Tez wiosennie i slicznie....:tak::tak: Tylko ciekawe czy to nie sciema jak pisze Dota.....:eek::-D

Paula- i co gotowa na przyjazd D? ;-):-)
Kasia- he he Kuba smieszny....:tak::-D Moj caly czas malo gada... a zdaniami to jeszcze w ogole....:sorry: No i oby przeszlo, to co tam siedzi na zoladku Tobie....
Aga- ma respekt przed mama Lukaszek, hi hi....:-D:-D:tak:No i zdrowka dla Was...

Do góry