reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata-weź Ty o wojowaniu nic nie mów. :szok: ...rany ale młody dał dziś czadu...

a no i muszę go jeszcze pochwalić...bo wczoraj w nocy ok 1-ej wstał i zawołał siusiu :tak: i poszliśmy do kibelka i do rana sucho.

tak mnie coś naszło żeby sobie krale pomalować......hmmm tylko kolor nie wiem jaki???

lecę wojować z tymi portkami....może coś mi wyjdzie???? :)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor

rany jak dobrze ze to juz piatek wieczor.

dzis w pracy to nawet nie mialam czasu poczytac, jakies wariastwo, do teg oostatni dzien miasiaca i tak jest zawsze :crazy:

padnieta jestem jak kon po westernie.

do tego cos mnie brzuch pobolewa, chba @ bedzie :sorry:

jedyny plus tego calego wariactwa w tym tygodniu to wreszcie kupilam sobie jeansy w ktorych dobrze wygladam. Tak to w sklepach same rurki byly w ktorych ja z kolei wygladam katastrofalnie (ja z tych niskich a jak dla mnie rurki dla wyzszych osob sa. I bylam calkiem zalamana bo mam tylko jedne dobre :angry::angry::angry::angry:. A dzis pojechalismy do Carreoura po takie zwykle zakupy i w tym budynku jest sklep South and Soda czy jakos tak. Piewrszy raz tam weszlam, fakt ze wyboru nie bylo bo to kolekcja zimowa i mialam tylko takie rozmiary jak jej zostaly i tylko jedne w moim nr ale akurat dobre i mi sie podobaly :tak::tak::tak::tak:. Kolorek jasny, taki cienki jeans wiec na wiosne fajne. A i cena fajna bo o 50 zeta przecenione :tak::tak::tak:
JEszcze tylko z jedne bym chciala jakies sobie kupic :crazy::crazy:, tylko zeby na moja szanowna d.... weszly i zebym jakos wygladala (bo ja tylko w prostych nogawkach dobrze wygladam)

i chyba narazie tyle ode mnie bo musze przelwey porobic. I jak zdaze to zgrac wszystko z kompa, pospisywac adresy bo R mi system przeinstaluje i sformatuje dysk. Tak mi juz muli ten komp ze szok. Chyba sobie xp narazie wgram bo mi vista zamula lapka. A jak kupie pamiec to moze wroce do Visty bo ja lubie :tak:

a jutro ide z kuba do sali zabaw, jakas nowo otwarty, zobaczymy co i jak

sorry ze tak nic do nikogo ale nie mam sily zeby cos madrego sklecic.

no to zmykam jakby nie wrocila to mowie dobranoc

narazie sie chyba wsptrzymam z reinstalacja systemu, moze kupie kosci pamieci a potem pomysle ktory system wybrac :-D:-D

odpisze co nieco ale uwaga polecę cytatami :-D:-D:-D

No i po takim miłym dniu wrócił mąż z pracy i wszystkich za coś poopieprzał:-:)-:)-:)-( i wten oto sposób zabrał mi cały dobry humor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ehh faceci

sialala wyplata przyszła ...jutro jej już nie będzie :confused2::rofl2:

ehhh to cos jak u mnie, kupilam pare rzeczy spozywczych i chemicznych (nic wielkiego ale wszystko kosztuje :no:), porobilam czesc przelwow co jest na poczatku miesiaca i tez jakby se wyplata rozplywala :crazy:. Rany ile to zycie kosztuje :angry::angry::angry:

uu paula a co to ?? juz na swieta wielkanocne sie pucujesz ??

hehe no Paula dzis sie wypucowala, na swieta odlamie brud i bedzie jak nowa :-D:-D

Po prostu D jutro przyjeżdża i wiesz... dwa tyg się nie widzieliśmy :-D

ojj bedzie sie dzialo :-D:-D:-D

i dziekuje laseczki za karmienie kotka...niestety strona zamknieta...buuuu.....za duzo osob w to grało i strona była zbyt przeciazona....no nic-powiedzmy,ze Fredzia wyjechala na wczasy;-):-D

nie ma za co, w koncu glodnych nakarmic...... a kto te wczasy sponsoruje ;-)

mnie coś bierze:wściekła/y:tzn. jakieś choróbsko, M. chory, moja mama chora jeszcze brakuje mnie do kompletu:sorry:

zdrowka zdrowka zdrowka :tak:

Zaki na nocniku i siedzi przy swoim komputerku i uczy sie wloskiego dobre i to chociaz po komputerku slowka powtarza bo po mnie nie chce

a jak do niego mowicie?? od razu w kilku jezykach??

Kuba ma dziś dzień mądralińskiego-siedzę w kuchni i wołam go-...Kuba chodź zjeść kropelki...a Kuba odpowiada z pokoju ....CIO???-NIE SISIE....-(czyt.co..nie słyszę...)
albo narozwalał zabawki i mówię do niego że jak nie pozbiera to mu wyrzucę a on-NAPEJO....... (czyt.na pewno) .

hihihih dobre :-D:-D:-D. Kuba juz tez jest bombowy. Tak gada ze az serce sie raduje :tak::tak::tak:.

dzisiaj spacerujemy z młodą bo wiosna za oknem :-)

ojj moze i wiosna czasami i u nas ale takie mamy bloto wkolo domu przez ta ilosc sniegu ze spacerowac sie nie da, no chyba ze w miecie po chodniku :sorry::sorry:

oby wszedzie było tak ładnie...my uciekamy zaraz nad morze....i jutro i pojutrze...jesli bedzie ładnie:tak:

zolza !!!!!!!!!

Ja sie przez Was zadoluje z ta pogoda:baffled:;-) Ja tez chce wiosny!!!;-)...))

nawet nie wiesz jak ja chce :-:)-(

Jak mi się marzy chociaż jeden wolny dzień, żeby tak sobie z Wami tu posiedzieć i niczym się nie martwić :sorry:No ale cóż sama chciałam kolejne dziecko no i mam ;-) Nie zmienia to faktu, że kolejne też będzie (albo będą) :-)

hehe i jak tu takiej dogodzic :-D:-D

wracamy z dworu, starszy sąsiad (koło 70-tki) stoi koło windy w krótkich spodenkach (był po coś w piwnicy)
kinia oczywiście: dzień dobi dzień dobi... za chwilę patrzy na jego gołe nogi, zaczyna się śmiać i pyta się go: co ty lobisz? :-D masz gołe nogi! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

Asienko jak ja Cie rozumiem, tez jakas padnieta ostatnio jestem, chyba dlatego ze do 30 tuz tuz :sorry:

Alex witaj wiosennie

jak kogos pominelam to caluski cukierki ciasteczka :-D:-D:-D (ale caluski takie wiecie ... no ... w policzek czy czolko, nie takie jak ostatnio ze Stefanka :-D:-D)

ufff i splodzilam

nic madrego ale powiecie ze Was caly tydzien zaniedbywalam

Weronika palę w piecu drzewem :-D:-D:-D Masz czasem pomysły... :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kata hehe Kinia artystka będzie jakich mało...:-D:-D:-D
A "Galerianki" polecam :tak: mi się podobał. Takie prostackie te bohaterki ale generalnie film otwiera oczy na tą inną stronę której do końca sobie nie wyobrażamy.

Jutrzenka to fajnie że kupiłaś coś na 4 litery. Od razu humor lepszy, nie? ;-):-)

Kasia to super że Kuba wstał w nocy. :tak:

Ewedja hej!!!

Spadam pod prysznic bo D zaraz będzie :-):-):-):-) paaa....

ojj Paula lec lec :-D:-D:-D

a z noszeniem drewna wspolczuje :no:, u nas R nosi ale jak nalozy sobie taki kosz co mamy do kominka to ledwo to niesie :sorry::sorry:.
Jak ma miec sluzbe to mi naniesie zawsze a jak mi zabraknie to z przed domu sobie po 2-3 kawalki nosze bo ciezkie jak diabli :crazy:

Stef co tam powiesz bo ide spac ;-)

reklama
Do góry