reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Noo Dota kliknęłam na kocię... chyba jszcze jeden posiłek i przełom, co? ciekawa zabawa...:-D

A no nie nudzę się... nie ma opcji... :no::-D

I miłego lofrowania po sklepach... ;-):-D

A chyba Viki już wróciła, co? Nie odzywa się...

Aga wytrwałości na szkoleniu... hehe przypomniało mi się teraz jak wpadłaś kiedyś w tą wielką błotnistą kałużę co Ci but w niej został :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hehehe...

Weronika hehe to ma Staś wagary... :-D

Pryzy zdrówka!

Steff, no, no... :-D

Asia niestety z najjaśniejszych spodni nie do końca się sprało... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zajadam sobie fisielowy kubek :-)-chce ktoś???-to się podzielę.albo drugi zrobię bo mam kilka.:-p
dzidzia mi się kotłuje w brzuchu-może Was pozdrawia???-nie wiem....:-)
młody baję ogląda...(jejku jak mu się nie nudzą te auta...:szok::sorry:) codziennie oglada.
jadę dziś do dentysty ale to dopiero na 15:30
i do rodziców wpadnę-mama zamówiła mi kosmetyki z OILAN dla Kuby (balsam intensywnie nawilżający 250ml. i emulsję do kąpieli 500ml) w promocji za 35zeta.
a tak sama emulsja kosztuje ponad 30zł.
w tej emulsji już go nie kąpię bo musiałabym dużo do wanny lać-ale to zostawię dla drugiej dzidzi do wanienki.

wdrapałam sie dziś też na strych-po ciuchy dla Kuby-i trochę wyszukałam w pudłach nastawiłam pralkę...tylko ch........znów coś mi nie wypłukała w płynie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Weroniczko-ja daje śliwki suszone ze słoika gerbera-ale rozrabiam z wodą bo Kuba takiej papki nie lubi-a tak to wypija.
Paula-oby Amelce te ząbki szybko odpuściły.-a smarujecie czymś???
Dota-nakarmiłam Ci kota-jaka fajna kiciunia Wam rośnie.a co kupujecie???coś konkretnego???
Elcia-miłego goszczenia się
Kata-jak Wam mija dzień??

Hej!

Nareszcie po pracy,ufff... Piękna dziś pogoda, a na dobitkę jutro już piątek. Humor przez to lepszy.

Kasiamaj,fisiele są pycha. Fif bardzo lubi. A co do aut, to Filip uwielbia autobusy. Sew kupił mu dwie płytki z bajami "autobusy" i młody nawet już nie chce oglądać minimini tylko te autobusy.
Stef ;-);-);-)
Paula, może za którymś razem się dopiorą.
Dota, zakupowe szaleństwo Was ogarnia? No tak, siedzie się na feryjkach z mężusiem to szaleje się po galeriach:tak::tak:;-)
Kot nakarmiony. Ciekawe jak duży urośnie. No i mam nadzieję, że pożyje trochę, a nie zaraz zdechnie z przejedzenia:-D:-D;-)
Kacha, pewnie, że przyjadę. A opłacisz mi podróż w te i wewte??

No to na razie.Spadam po moje szczęście.

Ostatnia edycja:
Hello
Piękna mamy pogode, niestety nie na dlugo...ale jeszcze jeszcze troche i koniec zimy!

Na zaparcia u nas samo jakbłko pomaga :tak::tak:

Dota ale masz rozpasłego kocura hehe, az mam wyrzuty że jeszcze mu dopchałam

Stefa takie tu rzeczy robisz...jak mnie nie ma! :eek:

Paula u nas tez zęby idą. Całą noc gorączkowaliśmy :-(

Zdrówka i buziaki dla wszystkich...ja za niedługo spadam do domu, a potem sobie cos kupic...sialala wyplata przyszła
...jutro jej już nie będzie :confused2:
:rofl2:

U nas leje.... fajnie ze choc ktos ma wiosne.....

A no i czesc w ogole....

Magda- jutro juz jej nie bedzie???:szok: To szybcy jestescie....:-D

Dota- ja zawsze zapomne napisac, ale tez dokarmiam....:tak::tak::tak:

Kasiamaj- moj z kolei to by ciuchcie codziennie ogladal.... i z reszta oglada....moze jaki maszynista czy konduktor mi rosnie.....:sorry:

Witam was w ten słoneczny dzień :-):-):-):-)

Okazało się że jednak Madzia ma wirusówke żołądkową bo dziś dzwonili z przedszkola że moje dzieci są chore że bardzo boli ich brzuszek i są blade na twarzy a były dopiero po śniadaniu. Nawet nie wiecie jak szybko się ubrałam i pojechałam po nich. Madzi przestała wymiotować już wieczorem we wtorek teraz ma ostrą biegunkę a reszta na razie ma ból brzucha mam nadzieje że to szybko im przejdzie :-(

Elcia aby ten płyn z uszka szybko małej znikną

ciao ciao

u nas istna wiosna mam nadzieje ze juz tak zostanie, dzis bylismy caly ranek na spacerku super bylo, szczegolnie ze kupilam sobie kolorowe ceramiczne pojemniczki na rozne rzeczy do kuchni, kocham wydawac pieniadze szczegolnie na rzeczy do kuchni, Zaki jeszcze spi, ja zrobilam dwa makowce i mam przygotowana rybke na kolacje z frytkami, posprzatalam i teraz okupuje neta, dopuki zaki nie wstanie :tak::tak::tak:

magdalenka nie szalej tak z ta wyplata :tak::tak::tak:

anetka zdrowka dla dzieciaczkow ;-);-);-)

alex poprawy pogody :cool::cool::cool:

asiacur super ze humor lepszy :tak::tak::tak:

kasiamaj jak po wizycie u dentysty - sadysty :laugh2::laugh2::laugh2:

dotka nie szalej tak po sklepach zostaw cos dla innych :-):-):-)

dobra buziaczki dla reszty

ciekawe czy jutrzenka tez bedzie dzis kogos kopac jak wroci z pracy przemeczona :-D:-D:-D strach sie bac :tak::tak::tak:

uciakam zrobic sobie kawke i strzelic kawaleczek makowca :-p:-p:-p

reklama
Dziendoberek!
Z moimi oczami juz lepiej, chociaz jeszcze jedno czerwone zostalo... Wspomninalam, ze to Kaya mi palca do oka wsadzila???:szok: Na szczescie nie boli... No i sobie obiecalam, ze bede okulary do kompa zakladac, zwlaszcza ze mam z filtrami....ale gdzies je posialam i siedze bez:baffled: Wszystko dlatego ze przed mloda chowam:-p
Ewedja jakas Ty pracowita z rana:-)
Dotka, widze ze i u Ciebie zabiegany dzien sie zapowiada:-)... To dobrze ze Junior taki towarzyski:tak:
Paula, Ty to musisz miec anielska cierpliwosc do tych malych dziewuszek dwoch:tak:
Weroniczka, a sprobuj dac Tadziowi przegotowana ciepla wode do picia... czasem takie proste rozwiazanie pomaga:tak:
Anetka, no to zdrowka dla dzieciaczkow!... Paskudna sprawa z tymi wirusami, bo cala rodzine potrafi rozlozyc:baffled:
Magdalenka, nie szalej za bardzo, zeby na rachunki starczylo:-p... My tez musimy na wieksze zakupy dzisiaj jechac, bo dlugo z domu nie wychodzilam... Ale dla siebie pewnie nic nie zdaze kupic;-)
Asia, to daj troche tej ladnej pogody!:tak: U nas jedyny plus, to tempka lekko na plusie, a po za tym szaro, buro i do d...y:sorry::-D
Majoszka, ale smaka narobilas... uwielbialam w PL te kisiele z suszonymi owocami i ziarnami, a tutaj tylko takie zwykle moge dostac, a to juz nie to samo....:baffled:

A ja sie zaraz zabieram za jakies porzadki i naczynia musze do mycia wstawic, bo mi cos male lyzeczki sie hurtowo brudza...

Do góry