reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Laseczki ;-)
Jak mi się marzy chociaż jeden wolny dzień, żeby tak sobie z Wami tu posiedzieć i niczym się nie martwić :sorry:No ale cóż sama chciałam kolejne dziecko no i mam ;-) Nie zmienia to faktu, że kolejne też będzie (albo będą) :-) Moja mała złośnica leży sobie w leżaczku i muszę ją nogą bujać, bo inaczej byłby wrzask, a tak to sobie słodko gada ;-) Chyba muszę się w końcu zebrać i huśtawkę kupić, bo jeszcze mi to machanie nogą w nawyk wejdzie i chryja będzie :-p
Wcinam właśnie śniadanko, tosty z dżemem truskawkowym;-) Chce któraś?:-)

reklama
Kacha jak w ciąży cały czas objadała się pysznościami tak teraz na kolacje je śniadanie :-D:-D:-D:-D A małej Ci nie wysypie po tym dżemie truskawkowym?:sorry:;-)
Mi położna powiedziała że brzoskwiniowy raczej bezpieczny to szalałammmm... :-D:-D:-D

Alex gotowa, gotowa... tylko podłogę muszę przemyć ;-) koło 22 mąż będzie :-) cieszę się :-):tak:

Muszę iść po drzewo... :nerd: cholernie tego nie lubię bo to dębowe takie cholernie ciężkie jest... :eek::eek::confused2:

melduję że trochę mi przeszło...ale jeszcze coś się tam kręci w żołądku.
Kuba do tego jest dziś strasznie nieznośny :zawstydzona/y:
dobrze że już się wykąpał i idzie spać.
chcę sobie spodnie wykroić -bo już się nie dopinam w moje z przed ciąży i nie mam w czym chodzić :sorry:

Weroniczko-fajne te kaloszki :tak:
ja zobaczę jutro w mieście -mamy zamiar pojechać do moich tam pochodzę po obuwniczych.

mamy też w planach odwiedzić wielką hurtownię z materiałami...mają tam wszystko-od pościeli po ręczniki bieliznę....cuda wianki. ja chciałam kupić Kubie firankę do pokoju albo materiał na nią,i prześcieradła z gumką mają tam bardzo duży wybór.

Paula- z tym drzewem nie zazdroszczę...wago naprawdę sporawa.
Alex-on coraz częściej taki teksty zawala....:szok:;-)-ciekawe co jeszcze wymyśli?
Dota-udanego wypadu nad morze.

hejka :-)

właśnie wróciliśmy od mojego brata z kominków
ło matulu! jak mała szaleje w gościach :eek: absolutnie nie przeszkadza jej brak dzieci i wąziutkie grono :eek:

a dzisiaj z niej nie mogłam :-)
wracamy z dworu, starszy sąsiad (koło 70-tki) stoi koło windy w krótkich spodenkach (był po coś w piwnicy)
kinia oczywiście: dzień dobi dzień dobi... za chwilę patrzy na jego gołe nogi, zaczyna się śmiać i pyta się go: co ty lobisz? :-D masz gołe nogi! :-D:-D:-D
nie wiem czy ją usłyszał ale ja myślałam, że padnę.
do dziadka na ty wali i jaka spostrzegawcza :-D

kasia dobrze, że już ci lepiej :tak: jeszcze w pepco nie byłam ale muszę się wybrać
paula ty chudzinko takie ciężary dźwigasz :-( ale przy amelce wyrobiona jesteś :-p
kacha ja podziękuję :no: niedługo garderoba będzie do wymiany :-(

Kata-dobre...:-D:-D-no co ???-Kinia bezpośrednia przynajmniej -laska wali z grubej rury :-D:-D:-D;-)co do balonów -to daj znać...dziś byłam w chińskim centrum mają tych cienkich do wyginania pełno razem z pompką -to jak coś to wal śmiało.:tak:

kasia spoko ;-)

a w ogóle braciak mi powiedział, że galerianki o których pisałam kiedyś z magdą są dostępne na you tube :tak: w częściach bo w częściach ale da się obejrzeć :tak:
muszę looknąć jak będę miała chwilę... dłuższą chwilę... :-p

młody już śpi...
cisza -cisza.....nareszcie :-)
Kata-ok.;-)
wczoraj jak byłam u dentysty to właśnie stomatolog rozmawiał mi nad paszczą z asystentką o tych galeriankach :-) i też mówił coś o You-tube

reklama
u mnie młoda dopiero w wannie
paszczak od rana wojuje i jeszcze ma siłę :eek:

zainstalowałyście sobie nowe gg? ;-) kurde jakie niefajne :sorry: tzn. za dużo tego wszystkiego i trzeba się przyzwyczaić

Do góry