reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzy hehe Tobie się małe łyżeczki brudzą a mi się nagminnie gubią... :szok: normalnie rozpływają się w powietrzu... :-D:-D:-D:-D

Magda to jakieś szaleństwa zakupowe zaplanowałaś?

Ewelina daj no tego makowca trochę... :-D może chociaż przepis :tak:

Anetka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

Asia ciekawe... Tylko chyba muszę je non stop wrzucać czyste do prania... :-D bo nawet po domu w takich ufarbowanych na różowe plamy to dziwnie łazić...

Kasia Amelkowe dziąsła smarujemy Dentinoxem ;-) Właśnie się przebiła druga jedyneczka:tak::-)

Poza tym to trochę wrażeń było bo szanowny tatuś Amelki zrobił nalot ze swoją mamuśką... Niezła zadyma wyszła... :eek: ale to później może wieczorem jak znajdę czas to napiszę... ;-)

reklama
A mi Oliwier rozsmarowal sudokrem po calym dywanie....:angry::angry::angry: ale jestem zla!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlasnie skonczylam to dziadostwo sprzatac, a to w ogole nie chcialo tak latwo schodzic:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka mamuśki
wpadłam na chwilkę-bo zaraz spadam sobie zrobić relaksującą kąpiel...a co..???:tak::-)
u dentysty ok.-przeżyłam :-D:-p-chyba Ewedja pytała???
wizytę miałam na popołudnie,potem jeszcze wstąpiłam do rodziców i na małe zakupy-wracając do domu przed 18-tą jechałam 25km. 40km/h :szok::szok::szok: czasem tylko udało mi się dobić do 60-tki.:zawstydzona/y:-taka straszna mgła że nic nie było widac....
pobocza białe,zlewało sie z tą mgłą :zawstydzona/y:-jakoś dojechałam.
młody kładzie się spać to zaraz cisza w domu nastanie.
-wiecie jak on wymyśla sobie zdania...:-D paść można......mondraliński jeden.

Asiu-u nas Auta do znudzenia...ja to juz na pamięć prawie znam...:szok::-D
Alex-u nas Tomek i przyjaciele też był na topie,ale auta wygrywają.
Anetko-oby Małgosi szybko przeszło.
Ewedja-ale masz fajnie z tą wiosną-podeślij i nam trochę.
Pryzy-to mogę Ci zapodać -jak chcesz???
http://www.delecta.pl/_images/produkty/fisiel_banan_272.jpg
-dobrze ze już Ci lepiej.
Paula-to gratki dla Amelki za 2 jedyneczkę.

dobry wieczor

jestem padnieta, rany kiedy bedzie w pracy normalniej :eek::eek::eek::eek:

nawet nie mam czasu na czytanie i odpowiadanie a i tak biurko i szafa peka w szwach :crazy::crazy:

mialam Wam cos naskrobac ale nie mam sily reka ruszac.

chyba sie poloze i poczytam cosik

aa Stefanka wez nie dawaj naszych fotek tak na forum, bo wiesz dziewczyny zazdroszcza :-D:-D:-D:-D

i chyba tyle narazie ode mnie

Dobry wieczór.

Ale dziś miałam pracowity dzień:tak::tak::tak: Przeglądnełam i posprzątałam Stasiową szafę, zrobiłam pożądki z butami ( część wywaliłam i posegregowałam które dla kogo będą a co trzba dzieciaczkom dokupić ) i częściowo pochowałam rzeczy zimowe. Zostawiłam tylko po jednej kurtce i czapce zimowej:tak::tak::tak: No i po takim miłym dniu wrócił mąż z pracy i wszystkich za coś poopieprzał:-:)-:)-:)-( i wten oto sposób zabrał mi cały dobry humor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A teraz szukam kaloszy dla Małgosi bo takich malutkich po chłopcach nie mam:sorry::sorry::sorry:

...a ja... idę się kąpać...

Marzy mi się walnąć do wanny i poleżeć ale niestety mam prysznic... z płytkim brodzikiem... :nerd::rofl2::-D
No nic mimo wszystko idę się ogarnąć, wydepilować, wybalsamować, umyć głowę i chyba prześpię się w odżywce do włosów... dobrze im to zrobi... :sorry:;-):tak:

Tymczasem!!!:-)

Stefanka ha ha ha :growl::-p:-D Po prostu D jutro przyjeżdża i wiesz... dwa tyg się nie widzieliśmy :-D
A tak na poważnie to musiałam wykorzystać moment jak dziecko śpi, bo ostatnio usypiam pierwsza, a kąpiel przy Julci wygląda tak że ona sobie siedzi na kiblu a ja muszę się kąpać przy otwartej kabinie :eek::laugh2::laugh2::laugh2: a nasza mini łazienka wtedy pływa... :eek::rofl2: nie wspomnę co by było jak bym głowę myła :szok::-D

No ale juz po wszystkim... ;-)

Nie ma was? To sobie idę... ;-)

Ostatnia edycja:
hejka!

Aga jak po szkoleniu?
Jutreznko no dzis piatek to sobie odpoczniesz:tak:
Asia to dzis juz pewnie mega dobry humor masz;-)
Magda rozrzutna baboooo:rofl2:
Paula no az na bb czuc jak ładnie pachniesz;-)i fajnie ,zeTwoj wraca,co razem to razem:tak:
Alex przynajmniej sie nie nudzialaś wieczorem...:-D
Pryzy pamietaj o okularkach! a teraz jak to czytasz masz je na nosie????
Weroniczka pracus jestes!
Ewedja zazroscimy wiosny:tak:
Majosiaaaa:-)
i dziekuje laseczki za karmienie kotka...niestety strona zamknieta...buuuu.....za duzo osob w to grało i strona była zbyt przeciazona....no nic-powiedzmy,ze Fredzia wyjechala na wczasy;-):-D
Katka hej,hej!;-)
i reszta kobitek hejka!!!:-)

:-):-):-)
milego piatku!!

reklama
Hej
weroniczka-
ja dawałam takie suszone ale ze słoiczka gerbera:tak::tak:
dota- na szkoleniu było średnio przyjemnie :confused2:nudy
paula- takiego przeżycia jak wtedy z tym butem nie da się zapomnieć:-D:-D:-D
anetka- zdrówka dla Madzi
kasiamaj- a jak twoje przeziębienie przeszło?

mnie coś bierze:wściekła/y:tzn. jakieś choróbsko, M. chory, moja mama chora jeszcze brakuje mnie do kompletu:sorry:

dota-
co się stało z kotem?

Do góry