reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello! R mi pozwolil poczytac troche, nie oszczedzajac zarzutu, ze nie chce na darmo po krople do oczu jezdzic;-)
Chociaz tak juz mi lekko przechodzi...
Zeby mnie na kompa nie kusilo za bardzo, to 2 bochenki chleba dzisiaj upieklam, a co!.... Pracochlonne zajecie, ale oplacalo sie:tak: Mloda mi pomagala, dalam jej kawalek ciasta do zabawy, a wieczorem babci nakablowala, ze sie jej do reki kleilo:baffled:- zdrajczyni jedna:-p
Elcia, zdrowka dla Oliwki! - coreczka tatusia mowisz, co?:)
Dobra mykam sobie, jutro zajrze, moze bedzie lepiej:tak:

reklama
heloł zboczuszki;-):-D:-D

ja idę dziś na 10 na szkolenie do zus blee nie chce mi się:no::no:

Łukasz chce mnie wykończyć budzi się znowu w nocy po kilka razy w porywach do kilkunastu:szok::szok::szok:
chodzę jak ćma:confused2::confused2::confused2: co mu się porobiło nie wiem już:sorry:

Dzień dobry...

Amelucha daje czadu :eek::eek::eek: wścieka się bo górne jedynki nie mogą jej się przebić a już je widać bardzo wyraźnie :confused2:

Julka mi grzebie po szufladzie...

Idę panować nad bandą... :-D:-D:-D

DZIEN DOBRY!!!:-):-)

oj Aga to niewyspana jestes? i oby na szkolenie było przyjemnie;-)
Weroniczka mamy sie dobrze!;-) moze suszone sliwki pomogą...
Majosia hej! Drugi raz juz taka rogadana jestes.....łaaaaaaaaa....ale gadułka z Ciebie;-)cmok!
Elcia zdrówka dla Oliwki!
Pryzy i dla Ciebie -dla oczka:tak:chlebek-mniami!
Kacha:-)

a my wczoraj na bilansie-wszystko okej.Mała gaduła zaczepiala wszystkich na poczekalni,potem tak mu sie spodobało w gabinecie,ze nie chcial wyjsc,zagadywał lekarza....o matko co my sie z nim mamy-takie to towarzyskie dziecko:-D i wchodzi do ludzi na rece...nam robi papa:crazy:mam nadzieje,ze z czasem mu to przejdzie....
a po lekarzu pojechalismy na stare śmieci-tzn. tam gdzie mieszkalismy do Oliwy,tak powspominac...przy okazji zaliczylismy jedno centrum handlowe,potem drugie....nakupowalismy głupot i wrocilismy do domu o 22.;-)

dzis jeszcze musimy kupic pare rzeczy ale juz takich do domu-i po kolei jedziemy do leroy-nudy,potem castorama-nudy no i ikea-tu juz lepiej ....ale to po obiadku:-)

no i tyle...uffff...ale post! tandadam:-D

ide pranie nastawic,poodkurzac i troche psa pozaczepiac:-D

udanego dnia!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula czyli sie nie nudzisz?? duzy siły na dzisiaj Ci zycze!!! i oby te zabki tak raz dwa i juz:tak:

Do góry