reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula- udalo sie udalo...:tak: A Gajunia, to jest bardzo grzeczna dziewczynka....normalnie taka cicha i spokojna, ze niewiarygodne....
A Olivier to po zabawie poszedl w kime....:-D:-D:sorry:I w ogole goscmi sie nie przejmowal...

reklama
my dziś cały dzień na kominkach
rano fryzjer (asia mnie zdopingowała :-p), potem zakupy i wizyta u moich rodziców
szykujemy się spać...

jutrzenka ale kieszonka coś maława w tych portaskach :-D a już wiem! na mrozie się kurczy to może i wystarczy :-D
stef uważaj żeby ci oponka nie wyskoczyła na brzuchu ;-):-)
asia jak wysprzątałaś chałupkę to jutro masz wolne :-)

dota te ostatni odcinki premierowo lecialy juz pol roku temu

wiem,wiem:tak:my wtedy mielismy przeprowadzke,urzadzanie....i nie widzialam...

Kata a Ty znowu z tymi kominkami:-p;-)nowy fryz??poka poka:tak:

Jej Jutreznkooo supcio te majtasy!!! Jak Twoj R załozy-to wez tam po kryjomu mu fotku strzel:-p

dota nie ma co oglądać - troszkę skróciłam :tak: i mam grzyweczkę :-p
jak przyszłam od fryzjera t. stwierdził, że mam fryzurę jak ludek z zaczarowanego ołówka :-D bo miałam taką wyczesaną bombkę :-D

reklama
Do góry